Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Galatasarayin formalarini gorunce insanin sinirlenmemesi elde degil,hele musleranın giydiği kaleci forması harika Onur 2 sezondur aynı formayı giyiyor.

Yorum

• Galatasaray bizden üstün bir takım. Her yönüyle. Haliyle formaları da daha elit.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ofspor' un yeni sezon forması bugün itibari ile kararlaştırıldı. Tasarım üretime gönderildi. Seneye kısmetse forma tasarımını ben yapacağım.
        En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 22:37.

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bordo formamız da TSCLUB sitesinden 99TL'ye satışa sunuldu.
          Fotoğraf bile koymamışlar, ps-corel çıktısını alıp koymuşlar.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ofspor' un yeni sezon forması bugün itibari ile kararlaştırıldı. Tasarım üretime gönderildi. Seneye kısmetse forma tasarımını ben yapacağım.
            Tebrikler. Ofspor'a da helal olsun hakkaten. Formaya bizden daha fazla önem verdikleri ortada.

Renk tonu görseldeki gibi mi olacak yoksa Ofspor logosundaki gibi mi ?
            Ayrıca diğer 2 formayı da merak ediyorum. Diğer formaları da Ofspor yapacaktır herhalde ?
            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Diğer formalar nike olacak kardeşim

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Adamlar o kadar amatör ki, kulüp resmi satış sitesinde formaların gerçek görüntüleri değil jpeg tasarımları var.
                Pes ama bu kadarı da.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamlar o kadar amatör ki, kulüp resmi satış sitesinde formaların gerçek görüntüleri değil jpeg tasarımları var.
                  Pes ama bu kadarı da.
                  Şu işi taraftarlara bıraksalar gönüllü olarak bile daha profesyonel işler çıkarırız.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu işi taraftarlara bıraksalar gönüllü olarak bile daha profesyonel işler çıkarırız.
                    Orası kesin doğru.
                    Sadece forma işinde değil bu.
                    Ndoye sağlık kontrolünden geçecek ama doktorun mesaiye başlamasını bekliyor.
                    Özel hastaneye bile götürme zahmetinde bulunmamışlar.
                    Yöneticilikte yeni nokta, çığır açtılar yeminle.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      inşallah o da olur zmanı gelince bu aralar

premier league deki bordo mavi takım formalarına sardım aston villa forması almayı düşünüyorum burnley ve westhamında formaları on numara

Yorum

• N98 yeni sezon

Yorum

• city'nin valla bayıldım billaha bayıldım. para ve vizyon olunca böyle çıkıyor demek.

west ham'ın mavi forması çok fena bişey olmuş. bakıpta örnek alsınlar umbro.
                          lay lay lay

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• zağnosspor'un formaları da katalog forması her türlü bizimkilerden iyi mübarek.

lay lay lay

Yorum

• The new Aston Villa 15-16 Kit introduces a traditional design, while the new Aston Villa 15-16 Away kit features a vibrant design.

ASTON KİTS CANDIR GERİSİ HEYECANDIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X