Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak LeoPiece tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayan formaları bunlar, gayet güzel.
Bu LA Galaxy forması için fark
Yorum
-
Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde Rabotnicki ile oynayacağı müsabakada parçalı forma, mavi şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Yorum
-
Bir takım niye lotto giyer çok merak ederim. İtalya milli takımı bile italyan markası olan lottoyu tercih etmiyor. puma ve lotto forma yapmayı bir an önce bırakmalı.
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takım niye lotto giyer çok merak ederim. İtalya milli takımı bile italyan markası olan lottoyu tercih etmiyor. puma ve lotto forma yapmayı bir an önce bırakmalı.
ama rizeninki tam leş olmuş
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde Rabotnicki ile oynayacağı müsabakada parçalı forma, mavi şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
Resim 2014 Haziran ayındanBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
-
İlk olarak offlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni sezon forması satın alan var mı ?
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezon forması satın alan var mı ?
vakiti var, su an maddi dalgalanmalar yasiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum