bu konc olay simdi gs-inter macinda görüyom. ikisinin konclarida iki renkli. biz nike ile anlastigimizdan beri hep tek renk. hayret birsey
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Herkes Bordo mavi olan formayı almış sadece ya internet sitesinde stokta yok diyor.
inşallah Trabzon'da TS Cluplarda vardırEn son Ergin Demirci tarafından düzenlendi; 02.08.2015, 22:47.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Not: Forma satışlarında patlama yaşanmadı mı ? Hayret nasıl olur!Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Olcay Saral Başkan la iletişime geçerek formaya ufak detaylar ekledim ve bu halini beğendi. Değişiklikler bu yönde olabilir.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Olcay Saral Başkan la iletişime geçerek formaya ufak detaylar ekledim ve bu halini beğendi. Değişiklikler bu yönde olabilir.
Çok hoş, estetik olmuş.
Biz de taraftar forması bekleyeduralım Trabzonspordan.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.footyheadlines.com/2015/08/pescara-calcio-15-16-kits.html
Errea pescara ya güzel set yapmış lacivert formasını siyah hali yanındaki çizgileride bordo mavi bize güzel bir tasarım olur
Yorum
-
City 3. forma
İngiltere deplasman
Tottenham
Adidas'ın bayan formaları. Manu'lu bir bayan taraftar "Neden yakası erkek formasına göre o kadar aşağıda bazılarımız dekolte vermekten hoşlanmayabilir" şeklinde eleştirmiş forma da genel olarak bu eleştirilere maruz kalmışEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 22:58.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum