Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimin suçu dışarıya atma politikası..

Nike ile zaten sözleşme bitmiş neyi feshedecekler..
    Seneye de nike ileyiz feshederlerse nseneye icin baska sponsor bulunur ama insallah durum duzelir nike ile gecen seneko gbi kaldgmz yerden devam ederz

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seneye de nike ileyiz feshederlerse nseneye icin baska sponsor bulunur ama insallah durum duzelir nike ile gecen seneko gbi kaldgmz yerden devam ederz
      Eylül ayında biten sözleşme sezon sonuna kadar revize edildi diye biliyordum..

Yorum

• Nike'ta karaktersizmis. Mevcut formalari bile vermezdim ben bu kafadaki yonetime. Nike gibi bir marka cidden insafli davranmista (satmak icin) forma tedarik etmis.

Tarihinin en basarili satis donemini gerceklestir, paranin ustune yat. Bu kadar salakca bir hamle olabilir mi. Maddiyat isini duzgun yapsan belki kategori atlatacak herifler bize, kaliteli musteri diye. Yani su yonetimin ticari becerisi pazarda limon satamaz.

Dogru duzgun esnaf olamayan adamlar neyin sanayisini neyin tuccarligini yapiyor Allah askina ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike'ta karaktersizmis. Mevcut formalari bile vermezdim ben bu kafadaki yonetime. Nike gibi bir marka cidden insafli davranmista (satmak icin) forma tedarik etmis.

Tarihinin en basarili satis donemini gerceklestir, paranin ustune yat. Bu kadar salakca bir hamle olabilir mi. Maddiyat isini duzgun yapsan belki kategori atlatacak herifler bize, kaliteli musteri diye. Yani su yonetimin ticari becerisi pazarda limon satamaz.

Dogru duzgun esnaf olamayan adamlar neyin sanayisini neyin tuccarligini yapiyor Allah askina ...
          nike bu esnek tutumunu yönetim icin göstermemisdir, biz müsterileri icin yapmistir

yoksa takimi paranin faizinide almak icin dava acma haklarida bulunuyordu, cikartilan fake formalar icin birsey yazmiyorum bilen

aslinda suc bizde bu iho ya görevi kötüye kullanmadan dava acmadigimizdan
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nike bu esnek tutumunu yönetim icin göstermemisdir, biz müsterileri icin yapmistir

yoksa takimi paranin faizinide almak icin dava acma haklarida bulunuyordu, cikartilan fake formalar icin birsey yazmiyorum bilen

aslinda suc bizde bu iho ya görevi kötüye kullanmadan dava acmadigimizdan
            Katılıyorum.
            Bizde bu işbilmez yönetim olduğu sürece daha çok ah vahlar ederiz gibime geliyor.
            Sadece pazarlama konusunda değil, kulübün her bir kaleminde.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Monterrey

Yorum

• Yaşanan forma skandalına dair, değerli bir röportaj!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Chelsea'nin fontları

Yorum

• Bu formada lacivert tonlarında olan yerleri aynı şekilde bordoyda, kırmızı detayları mavi kullanılarak bize uyarlansa çıkabilecek tasarım mükemmel olmaz mıydı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Chelsea'nin fontları
                      Süper olmuş.

Yorum

• İlk olarak yiğit gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaşanan forma skandalına dair, değerli bir röportaj!

http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=5314
                        güzel bir röportaj olmuş emeği gecenlerin agzına sağlık

Yorum

• Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.

Nke TR girişine bakın

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formada lacivert tonlarında olan yerleri aynı şekilde bordoyda, kırmızı detayları mavi kullanılarak bize uyarlansa çıkabilecek tasarım mükemmel olmaz mıydı

Ya hu nedir bu bordo sevdası ?
                            Olmuyor işte. Şu forma lacivert-Mavi olsa daha güzel olmaz mı ?
                            Bordo olsa bu kadar güzel durmaz inan bana.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya hu nedir bu bordo sevdası ?

Olmuyor işte. Şu forma lacivert-Mavi olsa daha güzel olmaz mı ?

Bordo olsa bu kadar güzel durmaz inan bana.

Lacivert olsa tabi ki çok daha güzel ama bizim renklerimize uyarlanması için bordoyu dedim koyu renk geçişleri daha belirgin olur yoksa bu formayı açık maviyle yaparsak bu kadar güzel durmaz diye düşündüm ama uygulamada sizde haklı olabilirsiniz tabi o halini görmeden bir şey demek yanlış

Yorum

• Bizim yöneticiler madem forma seçmede beceriksiz atl madrid seviyesinde de tasarım alabilmek için satışımız yeterli değil o zaman atl madrid m.city barça vb. Kulüplerden biri seçilse ve onlara çıkan forma bir sene sonra bize uyarlanarak aynı tasarımlarla çıksa olmaz mı yani barçanın bu sene giydiği 3 formayı nike önümüzde ki sene bize uyarlayarak çıkartsa böyle bir şey mümkün mü acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X