Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala şurada Lescon paylaşan insanlar var. Özet geçeyim: Marka değeri yüksek olan markalar, Trabzonspor'u yüceltir.

Kötü yönetim, sanki suç Nike'taymış gibi dünya devi bir markayı Lescon'la karşılattırır.

Vicdanlara sesleniyorum, formaları YÖNETİM SEÇİYOR. Trabzonspor, Nike'ın marka değerinden faydalanmalı. Trabzonspor'un gerçeklerini görün artık, dünya çağında bir markayla çalışmadığımız sürece köy takımı olarak kalırız.
    En son OnurKul tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 14:51.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hala şurada Lescon paylaşan insanlar var. Özet geçeyim: Marka değeri yüksek olan markalar, Trabzonspor'u yüceltir.

Kötü yönetim, sanki suç Nike'taymış gibi dünya devi bir markayı Lescon'la karşılattırır.

Vicdanlara sesleniyorum, formaları YÖNETİM SEÇİYOR. Trabzonspor, Nike'ın marka değerinden faydalanmalı. Trabzonspor'un gerçeklerini görün artık, dünya çağında bir markayla çalışmadığımız sürece köy takımı olarak kalırız.
      Hırsızın hiç suçu yok yani.

Bu saatten sonra Nike'ın bize adam gibi muamele göstereceğini mi düşünüyorsunuz.

Adamların bize verdiği formaları ikinci hatta üçüncü lig takımları bile giyiyor. Nike ile çalışınca ve üçüncü lig takımı muamelesi görünce köy takımı olmuyor muyuz. Formaları yönetim seçiyor eyvallah ancak Nike yönetimin önüne katalog koyup bunlardan birisini seçin diyor.Katalogdaki formalar belli. Bunun için herhangi bir sponsorluk anlaşmasına bile gerek yok, bugün amatör takım kursam alırım Nike kataloğunu önüme istediğim formaları seçer parasıyla da alırım. Bu nasıl sponsorluk anlayamıyorum. Çok geç olmadan sözleşme feshedilmeli.

Yönetimin hatası Nike ile sözleşmeyi çok geç uzatması oldu. 6 senelik Nike maceramızda bir kere adam yerine konulduk o da yönetimin de hataları sayesinde çok kısa sürdü.

Bu Lescon neden bu kadar küçümseniyor anlayamıyorum, bence güzel formalar yapıyor. Ha bize sponsor olsunlar mı bence olmasınlar, uluslararası başka bir firma ile anlaşmalıyız.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hala şurada Lescon paylaşan insanlar var. Özet geçeyim: Marka değeri yüksek olan markalar, Trabzonspor'u yüceltir.

Trabzonspor'un marka değerini nike in dandik katalog formalarimi kurtaracak. Nike in suçu hiç bir Görseli olmayan katalog formaları üretmesi. Bu formalar la of spor ne kadar marka değeri kazanırsa Trabzonspor'da o kadar marka değeri kazanır. Nike i durmadan cici gostermeyin artık
        181' PARS Squadron

Yorum

• Eger amac maksimum kar ise evet lescon yerli marka olmasi itibariyle cok avantajli. Eger bu marka degeri/ozel muamele olayinda bi denge güdülecekse en uygun firma hummel ve benim gonlumden gecen new balance.

Ama totalde en makul marka hummel. Satis agi cok genis ve son yillarda hummel markasi deyim yerindeyse cok moda. Yani forma haricinde de cok tercih edilem bi marka.

Hummelin formalari tasarim anlaminda normalde cok kotu ama ozel tasarim soz konusu olursa bu durum asilir.

Ben sahsen new balance olsun isterim ama marka/kàr anlaminda en uygun isim hummel.

Survivordan sonra daha da bir meshur oldu zaten

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• lescon çooook kaliteli üretiyor bize özel birşey yapardı

Yorum

• Lescon fikri çok hoşuma gitti. Lescon'un ürün kalitesini bilmiyorum ama gerçekten büyüme niyetleri varsa bu sorunlar aşılır. Ganzilis'in çubuklusu vardı mesela onu yaparsın yok satar. Hem taraftarın istediği olacak, hem kulüp kazanacak... Mükkemmel.

Bir de bu Lescon fikrini okumadan hemen önce GS Store'un 5 yılda 5 milyon dolar kazandığını öğrenince, Lescon fikri çok iyi geldi.

Eğer böyle bir şey olmazsa New Balance gibi bir markayı Türkiye Futbol Pazarına biz sokabiliriz. Onlardan da özel muamele gelecektir. Ama kazancımız Lescon kadar olmaz, Nike gibi 0'da olmaz tabi.

İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lescon un sahibi bildiğim kadarıyla Gaziantepli. Kumaş teknolojisi de önemli burda elbette. Ama bunlar aşılmayacak şeyler değil. Ali Fuat abinin çubuklu tasarımı çok güzel beyaz detaylar haricinde. Burda Ganzilis rumuzlu arkadaşımızın yakın zamanda yaptığı kalın çubuklu formayı da beğenmiştim. Tabi bunlar sonraki işler. Önemli olan Lescon TS Club iş birliği. Lescon bayileri çok yaygın mağazalar. Herkesin evine yakın olan anlaşmali bir noktası mutlaka var. Ayrıca TS Clublardaki ürün çeşitliliği ve kalitesi de bu yolla artabilir. Çok profesyonelce bir hamle olur. Diğer yandan takım hüviyetine de uyan bir anlaşma olur. Popülist firmalar ile birlikte olan bir takımdan yerliye yatırım yapan hem de maddi anlamda taraftarı ve kulübü rahatlatan bir birliktelik. Bu şekilde biz büyüdükçe Lescon da bizimle büyür.

Diğer yandan kolay ulaşılabilir olmak hem desteği arttırmak. Hem taraftarlığı yaygınlaştıracak bir hamle olur. Ben nice Trabzonsporlu biliyorum ki -özellikle orta yaş ve üzeri- TS Club dan bihaber. Bu adamlar bir gün girdikleri bir Lescon magazasinda bir forma veya baska bir ürün kendine torununa çocuğuna gözü kapalı alacak insanlar.
              Lescon'un bahsettiğin kadar çok mağazası olduğunu bilmiyordum. Ben Bursa'da hiç rast gelmedim dersem yalan olmaz.
              En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 17:34.

Yorum

• Lescon falan gibi halısaha forma üreticisi tadında saçma markalarla anlaşıp kulübün adını küçültmeye gerek yok iş yöneticilerde bitiyor nike ile her şeyi usulünce yapıp forma seçimlerini düzgün yaparsak en şık formalar bizde olur ama son dakika bana forma gönder dersen adamlara sonuç bu sene ki gibi olur iş yöneticilerde bitiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• evet geldim beyler

Yorum

• Lescon mu etmayın beyler. Bizim kurumun formaları bile Lescon olunca millet burun kıvırıyor. Lotto bile hafif kalir ne Lescon'u.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bence lescon olabilir sponsor parası ne kadar az olsa da çok forma satarız dengeler ama bence adidas olmalı adidas zamanındaki formalarımız çok güzel

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lescon falan gibi halısaha forma üreticisi tadında saçma markalarla anlaşıp kulübün adını küçültmeye gerek yok iş yöneticilerde bitiyor nike ile her şeyi usulünce yapıp forma seçimlerini düzgün yaparsak en şık formalar bizde olur ama son dakika bana forma gönder dersen adamlara sonuç bu sene ki gibi olur iş yöneticilerde bitiyor

Mevcut anlaşma ile forma seçme gibi bir şansımız yok, onlar katoloğu bizimkilerin önüne koyuyor bizimkilerde arasından birkaç tane forma seçiyor. Nike bizi adam yerine koymuyor.

Yorum

• Düşünün şu çubukluyu giydiğimizi ne güzel olurdu. Tek fark Nike işareti değil de Lescon işareti olacak.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Düşünün şu çubukluyu giydiğimizi ne güzel olurdu. Tek fark Nike işareti değil de Lescon işareti olacak.
                            Helal olsun, cubuklu hakikaten efsane olmus.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Helal olsun, cubuklu hakikaten efsane olmus.
                              Ben yapmadım. Forumdaki Ganzilis nickli üyemiz yaptı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mevcut anlaşma ile forma seçme gibi bir şansımız yok, onlar katoloğu bizimkilerin önüne koyuyor bizimkilerde arasından birkaç tane forma seçiyor. Nike bizi adam yerine koymuyor.

Forma seçmekten kastım zaten katalogtan seçmek renklerimize en uygun formalar seçilirse geçen senelerde olduğu gibi çok beğenilen formalar ortaya çıkabilirdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X