Forma konusunda şuana kadar istikrarı savunmamın sebebi, kurumsal anlamda sponsorla olan düzeyi geliştirip, zamana dayalı olarak farklı kazanımların ve ürün yelpazesindeki özgünlüğün elde edilme düşüncesiydi.Bu yıla kadar tam olarak tatmin edemese bile,yer yer memnun olduğumuz zamanlar oldu,ama bu yıl gerçekten hayal kırıklığına uğradım.Yazık.
Sorumlusu her kim olursa olsun,gördüğümüz tablo bu olmamalıydı,sözleşmenin kaçıncı yılındayız !?.Bundan sonraki zaman zarfı için,iyileştirme sürecine dair umutvari adımlar atılacaksa ki hiç zannetmiyorum
,artık Türkiye pazarında bu işi belli bir standartta daha iyi bir ücretle,en azından bize özgü,yapacağına inanılan sponsorla devam edilsin,hatta Türkiye pazarına henüz hiç girmemiş bi marka bile olabilir.Yukarıda bikaç postta görmüştüm,mesela macron,nb,under armour gibi...
Sorumlusu her kim olursa olsun,gördüğümüz tablo bu olmamalıydı,sözleşmenin kaçıncı yılındayız !?.Bundan sonraki zaman zarfı için,iyileştirme sürecine dair umutvari adımlar atılacaksa ki hiç zannetmiyorum

Yorum