Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyaz formadaki amblemdeki renkler çok tuhaf, 20 seneden beri renkler konusunda istikrarımız yok.
    Amblem lextra olduğundan dolağı öyle olmuş muhtemelen. Bunlarıda ayarlamaları lazımdı

Yorum

• Bizim futbolcularda böyle vücut yok ki. Azıcık etli butlu birine giydirince görece düzgün görünüyor formalar. Yalnız o mavideki armayı omzun üzerine yapıştıracaklarmış neredeyse.

Yorum

• nike logosu siyah renk. gelde sinir olma

Yorum

• Beyaz tişört güzelmiş. Ama bir tişörte 120 TL verebilecek kadar zengin değilim...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Maviye sponsor gelsin alacagim.ama korkuyorum ki Trabzonspor aşkım yine öne geçecek ve sponsoru beklemeden alacagim.
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Keşke böyle olsaydı keşke! Ama şuan ki haliyle tişörtten farkı yok. 10 tlye satsınlar alırsam en adiyim.

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• gercekten boyle guzel olurmus

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• nike ile sözleşmemiz ne kadar uzunlukta bilmiyorum ama umarım bu ene sondur. ve ts club veya macronla devam ederiz. bakıyorum eski formalara kendımin ve cevremin tsclub o zaman süper işler çıkarmış ayakta alkışlanası demek ki bu kulüp zamanında güzel yönetilmiş. taraftarda ki bu nike adidas sevdası olduktan sonra biz daha çok böyle formalar giyeriz. new balance'nin formaları bile daha güzel lan bizimkilerden.
                      lay lay lay

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maviye sponsor gelsin alacagim.ama korkuyorum ki Trabzonspor aşkım yine öne geçecek ve sponsoru beklemeden alacagim.
                        Sorma zor tutuyorum kendmi yarin bi ugrayip denicem

Yorum

• 10 gün önce yazmıştım. Kardeş takım Drogheda United'ın formasını giyeceğiz.

İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç belli olmaz...

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nike ile sözleşmemiz ne kadar uzunlukta bilmiyorum ama umarım bu ene sondur. ve ts club veya macronla devam ederiz. bakıyorum eski formalara kendımin ve cevremin tsclub o zaman süper işler çıkarmış ayakta alkışlanası demek ki bu kulüp zamanında güzel yönetilmiş. taraftarda ki bu nike adidas sevdası olduktan sonra biz daha çok böyle formalar giyeriz. new balance'nin formaları bile daha güzel lan bizimkilerden.
                            Geçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı
                              Taraftar şok,Taraftar İptal,12.adam kalp spazmı geçiriyor kapalı Tirübünde...

Edit: Tabi gelecekte ne olacağını bilemeyiz ama, Nike seneye daha iyi katalog ürünleri yapabilir.
                              En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 23:22.
                              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Bu yönetim ile bu sezona dair aşırı iyi niyetli umutlarım:
                                UEFA Avrupa Liginde gruplara kalıp gruplardan çıkalım ardından turu geçip son 16'ya kalalım gerisi Allah kerim.
                                Türkiye Kupasını alalım.
                                Lig'de en kötü ihtimal 3. olalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X