Bizim futbolcularda böyle vücut yok ki. Azıcık etli butlu birine giydirince görece düzgün görünüyor formalar. Yalnız o mavideki armayı omzun üzerine yapıştıracaklarmış neredeyse.
nike ile sözleşmemiz ne kadar uzunlukta bilmiyorum ama umarım bu ene sondur. ve ts club veya macronla devam ederiz. bakıyorum eski formalara kendımin ve cevremin tsclub o zaman süper işler çıkarmış ayakta alkışlanası demek ki bu kulüp zamanında güzel yönetilmiş. taraftarda ki bu nike adidas sevdası olduktan sonra biz daha çok böyle formalar giyeriz. new balance'nin formaları bile daha güzel lan bizimkilerden.
nike ile sözleşmemiz ne kadar uzunlukta bilmiyorum ama umarım bu ene sondur. ve ts club veya macronla devam ederiz. bakıyorum eski formalara kendımin ve cevremin tsclub o zaman süper işler çıkarmış ayakta alkışlanası demek ki bu kulüp zamanında güzel yönetilmiş. taraftarda ki bu nike adidas sevdası olduktan sonra biz daha çok böyle formalar giyeriz. new balance'nin formaları bile daha güzel lan bizimkilerden.
Geçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı
Geçen sezonun sonunda nike ile sponsorluğumuz sona ermişti kardeşim geç kaldın bizim yüksek zekalı yönetim sözleşme yeniledi nike ile yani bi 4-5 sene daha seve seve nike yapacak formalarımızı
Taraftar şok,Taraftar İptal,12.adam kalp spazmı geçiriyor kapalı Tirübünde...
Edit: Tabi gelecekte ne olacağını bilemeyiz ama, Nike seneye daha iyi katalog ürünleri yapabilir.
En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 23:22.
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Bu yönetim ile bu sezona dair aşırı iyi niyetli umutlarım:
UEFA Avrupa Liginde gruplara kalıp gruplardan çıkalım ardından turu geçip son 16'ya kalalım gerisi Allah kerim.
Türkiye Kupasını alalım.
Lig'de en kötü ihtimal 3. olalım.
Yorum