Bu klübü bir şirket olarak düşünün, halka açık bir şirket. Formayı da önemli bir projenin sunumu olarak düşünün. Yönetim kurulu proje diye şu formaları açıklıyor. Anında istifa etmek zorunda kalırdı. 3.lig de giyilen formalar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo'nun hakkini bir turlu veremiyor bizim klup. Kirmiziya caliyor hep. Affedersiniz klupteki civiklik bordoya bile sirayet etmis.Gidip westham'dan bordo dersi alsinlar.
Yorum
-
İlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefiyatlar belli mi? Bunlara 50 tl verilmez....
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Size birşey sormak istiyorum. Gecen senelerde Nike'ın sadece gs ve bize forma sponsoru olduğunu, Eskişehir ve diğer anadolu klüplerin formalarını nike'tan satın aldıklarını söylemiştiniz.
Nike ile olan sponsorluğumuz geçen sezon bitmişti bu sezon biz Eskişehir kategorisine mi düştük ? Formalarımızın özensiz ve katalog olmasının sebebi yeni statümüz mü ?
Bizimkiler o süreçte yeni sponsor arayışına girmişlerdi ve üretim trenini kaçırdılar.
Ticari bir ilişki var ortada adamlar zorla bize forma veya ürün satacak hali yok. Biz seçip onaylıyoruz bütün olan biteni. Antreman kitlerimiz de farklı kategoriden olabilirdi ama o paralara taraftara ürün satamazsınız.
Hakeza futbolculara özel daha pahalı kumaş forma yerine bedava formayı tercih eden ile bu sezonki forma modellerini seçen aynı kişi.
Tasarımlarda sorun yok, sorun Trabzonspor'a özel forma yaptırma şansı varken ve bunu daha önce yapmışken işi ellerine yüzlerine bulaştırmaları.
İşin içine Oflular da girince içinden çıkılmaz bir hal alması gayet doğal.
Ben sonuca değil işi buraya getiren sürece ve bundan sonra ne yapmak lazım kısmına bakıyorum.
Başkanın yakınlarının yönlendirdiği gibi bu işin kabahatlisi Nike değil.
"Eyy Nike! Eyy Amerika! Ya da dur: kesin paralellerin işi bu!
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle119 tlkimde almaz bu sene forma bu fiyata...
Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmetin pijamasini cok begendim
Şu beyaz formayı da az allayıp pullasalar en azından o güzel olacakmış.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer elini düzgün baglayamamıs bile
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum