Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu klübü bir şirket olarak düşünün, halka açık bir şirket. Formayı da önemli bir projenin sunumu olarak düşünün. Yönetim kurulu proje diye şu formaları açıklıyor. Anında istifa etmek zorunda kalırdı. 3.lig de giyilen formalar.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Resmi site twitterdan yeni sezon formalarimizi paylasmis utanmadan herkes tepkisini versin yanit olarak.

Yorum

• mehmetin pijamasini cok begendim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Bu formalara Didi reklami iyi gider, forma tanitiminada reklamlardaki yasli teyzeyi koysunlar tam olsun, malesef daha iyisini bekleyemiyorum artik.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo'nun hakkini bir turlu veremiyor bizim klup. Kirmiziya caliyor hep. Affedersiniz klupteki civiklik bordoya bile sirayet etmis.Gidip westham'dan bordo dersi alsinlar.
            Maviyi de unutmayalım.

Yorum

• Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• İlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet'in üstündekinin uzun kollusunu askerde veriyolar.

Yorum

• fiyatlar belli mi? bunlara 50 tl verilmez....
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Özer elini düzgün baglayamamıs bile
                    61

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fiyatlar belli mi? Bunlara 50 tl verilmez....
                      119 tl

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi Size birşey sormak istiyorum. Gecen senelerde Nike'ın sadece gs ve bize forma sponsoru olduğunu, Eskişehir ve diğer anadolu klüplerin formalarını nike'tan satın aldıklarını söylemiştiniz.

Nike ile olan sponsorluğumuz geçen sezon bitmişti bu sezon biz Eskişehir kategorisine mi düştük ? Formalarımızın özensiz ve katalog olmasının sebebi yeni statümüz mü ?
                        Zamanında verilmeyen siparişle ilgili bir durum var ortada. 2016/2017 sezonu için şimdiden sipariş sayılarını vermiş, modelleri seçmiş olmamız gerekiyor mesela.

Bizimkiler o süreçte yeni sponsor arayışına girmişlerdi ve üretim trenini kaçırdılar.

Ticari bir ilişki var ortada adamlar zorla bize forma veya ürün satacak hali yok. Biz seçip onaylıyoruz bütün olan biteni. Antreman kitlerimiz de farklı kategoriden olabilirdi ama o paralara taraftara ürün satamazsınız.

Hakeza futbolculara özel daha pahalı kumaş forma yerine bedava formayı tercih eden ile bu sezonki forma modellerini seçen aynı kişi.

Tasarımlarda sorun yok, sorun Trabzonspor'a özel forma yaptırma şansı varken ve bunu daha önce yapmışken işi ellerine yüzlerine bulaştırmaları.

İşin içine Oflular da girince içinden çıkılmaz bir hal alması gayet doğal.

Ben sonuca değil işi buraya getiren sürece ve bundan sonra ne yapmak lazım kısmına bakıyorum.

Başkanın yakınlarının yönlendirdiği gibi bu işin kabahatlisi Nike değil.

"Eyy Nike! Eyy Amerika! Ya da dur: kesin paralellerin işi bu!
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          119 tl
                          kimde almaz bu sene forma bu fiyata...
                          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Mavi iyimis aslinda, gece yatarken giyerim, kumasi yumusaksa tabi.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmetin pijamasini cok begendim
                              Fotoğrafa bakınca direkt Mehmet'in ve *Özer'in kafasını görüyorum. Kafaları bile daha dikkat çekici.
                              Şu beyaz formayı da az allayıp pullasalar en azından o güzel olacakmış.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer elini düzgün baglayamamıs bile
                                U15'ten biri gibi duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X