Kayseri ve Sivasporla Trabzonspor'u Bir gördün.
Trabzonspor ile Adidas bir anlaşma yapsa Beşiktaş,Fenerbahçe,kıskancından çatlar.
Bayern Münih formalarına yakın formalarımız olmassa bende adam değilim. o kadar net konuşuyorum.
çünkü Adidas Hangi renge Hangi desen iyi gider gayet iyi biliyor.
Hangi cizgi ve son 7 sezondur gecen sene haric hangi formasi mukemmeldi,
son 2 yıldır katalogdan çıkmıştık. sil baştan yapmak yerine daha iyi neler yapılabilir diye düşünülmeliydi.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Kayseri ve Sivasporla Trabzonspor'u Bir gördün.
Trabzonspor ile Adidas bir anlaşma yapsa Beşiktaş,Fenerbahçe,kıskancından çatlar.
Bayern Münih formalarına yakın formalarımız olmassa bende adam değilim. o kadar net konuşuyorum.
çünkü Adidas Hangi renge Hangi desen iyi gider gayet iyi biliyor.
dalga gecme milletle. Adidas Bayern ile yaptigi anlasmayi bilmiyorsun. Ona yakin forma baska hangi takima üretiyor? Sivasa ne yapiyorsa bize de benzerini yapar. Bizi de C kategorisine sokarlar, bunu ben demiyorum, adidas calisani diyor. Özel formalar kategori B'den basliyor. Oraya yükselmek icin hem sportif basarimizi yükseltmemiz lazim, hem de ürün satislarimizi. Bunlar olmadan senin dediklerin bos laftan baska birsey degildir.
Forumda yazılanları derleyip Twitter üzerinden pazarlıyorlar. Foruma yeni üye olan heyecanlı arkadaşlar ile başlığı sürekli takip edenler aynı değil, bu üslub da bile belli oluyor. Başlığın son sayfasının son mesajını okumayın sadece buraya nasıl geldik biraz geri sayfalar bilgi belge dolu.
Büyüğüm demekle büyük olunmuyor, büyük gibi davranınca büyük olunuyor.
Üzerime alındım; foruma yeni üye olmadım, başlığı sürekli takip de edemiyorum. O yüzden sorma gereksinimi hissetmiştim, affola.
@Danger00
Adidas ne zaman Sivasporla-Kayserisporu Trabzonla bir gördü söylesene.
Adidasın en son Trabzona yaptığı forma kaç sene önceydi?
Adidas Trabzona yakın zamanda Forma mı çıkardı da sen böyle bir Sonuca varıyorsun?
Benim görüşüm Trabzonspor Hem Yönetim olarak Hem De sponsor olarak değişiklik yapmalıdır.
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
dalga gecme milletle. Adidas Bayern ile yaptigi anlasmayi bilmiyorsun. Ona yakin forma baska hangi takima üretiyor? Sivasa ne yapiyorsa bize de benzerini yapar. Bizi de C kategorisine sokarlar, bunu ben demiyorum, adidas calisani diyor. Özel formalar kategori B'den basliyor. Oraya yükselmek icin hem sportif basarimizi yükseltmemiz lazim, hem de ürün satislarimizi. Bunlar olmadan senin dediklerin bos laftan baska birsey degildir.
Boş laf öyle mi? Kusura bakma.
Bu dediklerini unutma. yakın gelecekte Adidas Trabzonspor ile bir anlaşma yapar da bizim formalar kayserinin veya sivasın ki gibi olursa ''çok ciddiyim'' bir daha adidas ile ilgili ne bir şey söylerim,ne bu foruma bir yazı yazarım ne de adidastan alışveriş yaparım.
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
@Danger00
Adidas ne zaman Sivasporla-Kayserisporu Trabzonla bir gördü söylesene.
Adidasın en son Trabzona yaptığı forma kaç sene önceydi?
Adidas Trabzona yakın zamanda Forma mı çıkardı da sen böyle bir Sonuca varıyorsun?
Benim görüşüm Trabzonspor Hem Yönetim olarak Hem De sponsor olarak değişiklik yapmalıdır.
Adidas bizi reddetti sikecilerden dolayi ee ama kayseriye sivasa hala sponsor olduguna gore bize de bole bi teklif yapmis olblr demekki onlarda da ayrimcilik var
Smdi sen diosunki adidas real madrid le sivassporu bir mi tutuyor ? Benzer ayrimlar kendi aralarinda da var
Ali fuat abi yukardaki diyaloglari cok onceden soylemsti sasrmadm
Gene soyluyorum bizim derdimiz markalar degil yonetimin gosterdigi profesyonellikten uzak davranislar
Az forma alsak kabahat cok alsak gene kabahat
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. bravo cidden.
Real Madrid ile Sivasspor formaları arasında tabiki fark olucak. renk uyumu,sponsor ismi,forma satışı,kulübün başarıları.
Ayrıca Real Madrid Bir kraliyet takımı. adamlar istediğini yaptırabilirler adidas'a, Yaptırıyorlarda...
Asıl mesele sizin '' Adidas Trabzonspor'u Sivasspor ile bir tutuyor'' olarak düşünmeniz.
Sorun Tabi ki de sadece Markalarda değil ama markalar düzgün dizaynlar üretmezse biz hep kötü forma giymek zorunda kalırız.
İşte adidasın bordo-mavi formaları nike'a bin basar. Çubukluyu düşünün bir de. Efsane olurdu.
Ben kendimi bildim bileli adidas 3 çizgi delisiyim. ve yaptıkları formaları kalite olarak bilmem ama görüntü olarak çok beğeniyorum. açıkçası nike ile yapılan bu 7 yıllık serüvenden sonra bi değişim şart.
Yorum