Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar,

bu sezon ki formalarımız malum, rezil ötesi ve bir çoğumuz gibi bende forma almayacağım ancak onur yazılı kaleci forması alınıp hem mesaj verilebilir hem de kulubumuze katkıda bulunabilir.
    Bende düşündüm böyle bir şey yapmayı. Yeter ki Onur'suz olmasın aşk tarzı bi şey de yazılabilir

Ha bunlara para kazandırmak istemem ama...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende düşündüm böyle bir şey yapmayı. Yeter ki Onur'suz olmasın aşk tarzı bi şey de yazılabilir

Ha bunlara para kazandırmak istemem ama...
      ben aldim bile renkdaş. herşeyden önemlisi bu çobanlar piyasada yokken biz bu sevdanin peşinden koşuyorduk.
      hiç değilse kulupde bir yerde kaybetmemiş olur Onur forması alarak Onur adınada kulube iyi mesaj vermiş oluruz.

Yorum

• Nike ile bu iş olmuyor ama şu sesimi duyan nedense bir yetkili takılmıyor galiba forumda.
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

ben aldim bile renkdaş. herşeyden önemlisi bu çobanlar piyasada yokken biz bu sevdanin peşinden koşuyorduk.
          hiç değilse kulupde bir yerde kaybetmemiş olur Onur forması alarak Onur adınada kulube iyi mesaj vermiş oluruz.
          Bu seneki mi geçen seneki mi? Ne yazdırdın?

Yorum

geçen sene almıştım Ocakta. Onur 1 yazdırdım yeşil kaleci formasına.

Yorum

geçen sene almıştım Ocakta. Onur 1 yazdırdım yeşil kaleci formasına.
              Geçen seneki varsa bende alırım belki bi tane keşke 10-11 sezonunkini bulabilsem :/

Bakacam bi ara

Yorum

Ben bu sezon için yeni bir gömlek satın aldı ve kızımın adını ve benim şanslı numarasını yazdırmak

Yorum

• Arkadaşlar bu sezonun kaleci formaları satışa çıktı mı?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar bu sezonun kaleci formaları satışa çıktı mı?
                    Çıkmış 150 lira uzun kollusu da yok

10-11 sezonu veya geçen senenin uzun kollu kaleci formalarını nerden bulabilirim? 3 adet lazım

Yorum

Çıkmış 150 lira uzun kollusu da yok

10-11 sezonu veya geçen senenin uzun kollu kaleci formalarını nerden bulabilirim? 3 adet lazım
                      Satışta olan bir forma değildi. Ancak aynı model Nike forması bulup logo eklersin bu da zor tabi geçmiş seri..

Yorum

• Valla ben bugün mecidiyeköy tsclub a gidip bakıcam ne var ne yok kaleci forması adına. Bulabilirsem yazarım.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Satışta olan bir forma değildi. Ancak aynı model Nike forması bulup logo eklersin bu da zor tabi geçmiş seri..
                          Merak ediyorum acaba bu kulübün hangi işi doğru?

Yorum

• arkadaşlar forma tedariki konusunda forumda ''forma koleksiyonerleri'' adı altında sayfa var, oradan forma konusunda paylaşımda bulunabiliriz, ben de bir koleksiyoner olarak o sayfadan irtibata geçiyorum renkdaşlarla...

Yorum

• Yorum

• Düştüğümüz sıkıntıya bak, taraftar kaleci forması alıyor sebep forma tasarımımız kötü ötesi.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X