bu sezon ki formalarımız malum, rezil ötesi ve bir çoğumuz gibi bende forma almayacağım ancak onur yazılı kaleci forması alınıp hem mesaj verilebilir hem de kulubumuze katkıda bulunabilir.
Bende düşündüm böyle bir şey yapmayı. Yeter ki Onur'suz olmasın aşk tarzı bi şey de yazılabilir
Bende düşündüm böyle bir şey yapmayı. Yeter ki Onur'suz olmasın aşk tarzı bi şey de yazılabilir
Ha bunlara para kazandırmak istemem ama...
ben aldim bile renkdaş. herşeyden önemlisi bu çobanlar piyasada yokken biz bu sevdanin peşinden koşuyorduk.
hiç değilse kulupde bir yerde kaybetmemiş olur Onur forması alarak Onur adınada kulube iyi mesaj vermiş oluruz.
ben aldim bile renkdaş. herşeyden önemlisi bu çobanlar piyasada yokken biz bu sevdanin peşinden koşuyorduk.
hiç değilse kulupde bir yerde kaybetmemiş olur Onur forması alarak Onur adınada kulube iyi mesaj vermiş oluruz.
arkadaşlar forma tedariki konusunda forumda ''forma koleksiyonerleri'' adı altında sayfa var, oradan forma konusunda paylaşımda bulunabiliriz, ben de bir koleksiyoner olarak o sayfadan irtibata geçiyorum renkdaşlarla...
Yorum