Oruçlu kafa duygularınızı bir kenara bırakıp sakin kafayla düşününce forma modellerinde bir sorun yok, tasarım olarak. Sorun bizim renklerimiz formalarda nadir kullanılan renklerden oluşuyor ve model seçeneğimiz fazla yok. Olanlar da bunlar.
Asıl mesele süreci bu noktaya getirenler, üstelik onca uyarı ve geçen sezon işin doğrusunu yapmışken bu duruma düşmek.
Formalar futbolcuların üzerinde, daha iyi bir çekimle kendini gösterecektir. Beğenmeyen almayabilir, antreman setinden alır, geçen sezondan -bulabilirse- almadığı formayı alır.
Sezon ortasında forma üretmek ha demekle olmuyor. Bu formalar seçileli aylar oldu.
2016/2017 sezonu forma planlamalarını yaptı bu işi ciddiye alanlar. Meselenin odak noktasını kaçırırsanız, bu hatalar tekrar eder durur.
Bilmediğimden soruyorum, beğendiğimiz bir modele neden bordo mavi renk uygulanmıyor.
Başka bir forma var mı bordo renkli?
Sızdırmama paranoyası neden peki ?
Nereden icat ettiniz bu sızdırmama olayını ?
Sızsaydı belki önlem alabilirdik. Bir şey yapabilirdik.
Adamlar Pluton'a gitti biz hala forma sızdı mı ? sızmadı mı ?
Kardeşim burada ciddi ciddi demeçler verip formalar çıktıktan sonra
"yeeaaa katalogta bunlar vardı işte yapcak bişi yok cnm" demek te ayrıca tartışılacak bir konu tabi.
Bu konuda yönetimin suçu kadar bu bilgi saklama işini gerçekten bir b*k sanan forum üyelerinin de payı var.
Alın şimdi formanızı başınıza çalın.
Forma lansmanı ticari bir sır. İşin büyüsü son ana kadar sizin karar vereceğiniz şekilde sunulmasıyla ilgili hassasiyet. Ben bu anlamda kendi adıma doğru yaptığıma inanıyorum.
Ben görüşlerinize saygı gösteriyorum, lütfen siz de saygılı olun.
Forma lansmanı ticari bir sır. İşin büyüsü son ana kadar sizin karar vereceğiniz şekilde sunulmasıyla ilgili hassasiyet. Ben bu anlamda kendi adıma doğru yaptığıma inanıyorum.
Ben gayet saygılıyım.
Tepki göstermekte de haklıyım.
Neyin ticari sırrı bu ? Coca-Cola formülü değil nihayetinde.
Olaya biraz fazla anlam yüklemiş gibi görünüyorsunuz.
Önlem alınamamasına neden oldunuz.
Sizin de payınız var !
Oruçlu kafa duygularınızı bir kenara bırakıp sakin kafayla düşününce forma modellerinde bir sorun yok, tasarım olarak. Sorun bizim renklerimiz formalarda nadir kullanılan renklerden oluşuyor ve model seçeneğimiz fazla yok. Olanlar da bunlar.
Asıl mesele süreci bu noktaya getirenler, üstelik onca uyarı ve geçen sezon işin doğrusunu yapmışken bu duruma düşmek.
Formalar futbolcuların üzerinde, daha iyi bir çekimle kendini gösterecektir. Beğenmeyen almayabilir, antreman setinden alır, geçen sezondan -bulabilirse- almadığı formayı alır.
Sezon ortasında forma üretmek ha demekle olmuyor. Bu formalar seçileli aylar oldu.
2016/2017 sezonu forma planlamalarını yaptı bu işi ciddiye alanlar. Meselenin odak noktasını kaçırırsanız, bu hatalar tekrar eder durur.
Abi nasıl forma modellerinde sorun yok? Bunları "model" diye değerlendiriyo muyuz bi de? Beyazı maviyi? Eskiden katalogtaki formaları renklerimize uyarladıklarını da hatırlıyoruz geç anlaşıldı diye bu kadar kötü ürünlere mahkum muyuz?
Bilmediğimden soruyorum, beğendiğimiz bir modele neden bordo mavi renk uygulanmıyor.
Başka bir forma var mı bordo renkli?
Forma planlamaları bir sezon öncesinden planlanıyor sadece biz değil dünya üzerindeki yüzlerce takımın forma modellerini organize eden kocaman bir sistem. İstediğiniz model ve renk için üretime belli bir süre tanımanız belli tarihlerde onaylamanız gerekiyor. O süreyi geçince eldeki seçeneklerle yetinmek zorundasınız.
Geçen sezon modellerimiz Türkiye'de üretilip yurtdışına gidip oradan tekrar Türkiye'ye gelmişti. Adamlar bir sonraki sezonu üretmeye başlamışlardır bile.
Forma seçimlerinin benle ne alakası var?
Formaları seçene, süreci bu hale getirenlere sorun hesabınızı, insaf!
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 18:05.
Öyle demeyin arkadaşlar, inançlı, ahlaklı, padişahımıza yakın, temiz bir insan var başımızda, başarı, profesyonellik bunlar önemli değil önemli olan Sadri Şener gibi görüşü bozuk insanların savcılığa verilmesi...
Şu formaların amatör çekim fotolarını sızdırmayı marifet sayan tiplerin ağzına fırın küreği ile vurmak gerekir. Zaten kulüp adam gibi tanıtım yapmaktan aciz. Bunlar daha da kötüleştiriyorlar durumu. Algısı haliyle negatif oluyor çoğu taraftarın formalara karşı. Halbuki kaliteli çekimlerle yapılacak profesyonel bir tanıtım da bu tutum büyük ölçüde başka olacaktır.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Bu iş bilmez satılmışlara karşı bir hamle yapalım artık.. rezil olduk, bu nasıl formadır, nedir ?
Trabzonspor'u her geçen gün yok ediyorlar.. koyun çobanı olamayacak şahısları yönetici yapmışlar.
Koskoca Trabzonspor'un formasına bak !
En son Sacit tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 18:57.
Yorum