Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çapsız yönetim, çapsız forma, çapsız tanıtım.
    İşte taraftar budur.

Yorum

• Bir arkadasim vardi, kucukken annesi yesil pantolon aldi diye agladigini anlatmisti. Aynen o hissiyattayim. Mahcup olsalar neyse, uste cikmaya calisacak yonetim her zamanki gibi. Daha beter sinirlendirecekler milleti.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Formalar 120 TL'den satilacakmis
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İdman yeleği bunlardan iyidir

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Formalar 120 TL'den satilacakmis
            Şu paçavralara 120 tl vereceğinize gidin 1-2 tane fakir doyurun, çocuk giydirin en azından sevap işleyin.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalar 120 TL'den satilacakmis
              Şaka gibi yemin ederim

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat bey..... Bu amblem olayi iki çesit olacak demistiniz.
                Peki bunlarin kullanimi neye göre iki çesit.Taraftar forma Maç forma ?? Yada hangi formada kullanilcak o amblemler?
                Kumaşa uygulama tekniği ile ilgili. Bitmemiş formaya arma uygulama ile bitmiş formaya arma uygulama aynı değil. Kumaşın direnci ve uygulanan makinenin yapısı gereği böyle bir tercih söz konusu.

Geçen sezon formalar üretilirken yapılmıştı armalar.

Teknik bir detaydan dolayı.

Antreman kitlerimiz daha güzel.

Ayrıca cep telefonlarının kameraları bile çok güzel fotoğraflar çekerken bu kadar kötü fotoğraf çekmeyi nasıl başarıyorlar hayret ediyorum. Sızdırmayın diye diye dilimizde tüy bitti. Mesele formaların güzelliği değil sorun daha derin.

Sponsor ile de hiç alakası yok.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 17:48.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şu formaları sırf üstünde Trabzonspor arması var diye alan adamın aklından şüphe duyarım..

Yorum

• Tek umudum bordo forma düsündügümüz gibi cikarsa alirim cikmazsa onuda almam her sezon 3 forma aliyordum hic almam daha iyi...

Ts4life
                    ...imza...

Yorum

• 2005-2006 veya 2006-2007 sezonlarından birinde (Puma giydiğimiz dönem) çubuklu forma yok diye büyük tepki olmuş ve devre arasında özel çubuklu formaların satışına başlanmıştı.

Benzer bir tepki ile benzer bir sonuç elde etme şansımız olabilir...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• almayız olur biter çok kafaya takmayın .
                        zaten biz forma satısından gelir elde eden bir kulup değiliz . gecen sene bıraz kıpırdanma oldu o kadar .
                        61

Yorum

• Bunları seçen kişi es kaza birine güzelsin felan dese o kişi intihar eder herhalde ya da ruhsal bunalıma felan girer en iyi ihtimalle

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2005-2006 veya 2006-2007 sezonlarından birinde (Puma giydiğimiz dönem) çubuklu forma yok diye büyük tepki olmuş ve devre arasında özel çubuklu formaların satışına başlanmıştı.

Benzer bir tepki ile benzer bir sonuç elde etme şansımız olabilir...

Bu yönetimle asla [emoji4]

Ts4life
                            ...imza...

Yorum

• Bu formalar eğer gerçekse para verip almak günahtır ısraftır.
                              ....

Yorum

• abi hepsini geçtim nikenin forma diye böyle birşey üretmesi kabahat formamı bu 2 hafta giyilip elbezi yapılan tshirt

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X