Çapsız yönetim, çapsız forma, çapsız tanıtım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bir arkadasim vardi, kucukken annesi yesil pantolon aldi diye agladigini anlatmisti. Aynen o hissiyattayim. Mahcup olsalar neyse, uste cikmaya calisacak yonetim her zamanki gibi. Daha beter sinirlendirecekler milleti.
GT-S5301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar 120 TL'den satilacakmis#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar 120 TL'den satilacakmis
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat bey..... Bu amblem olayi iki çesit olacak demistiniz.
Peki bunlarin kullanimi neye göre iki çesit.Taraftar forma Maç forma ?? Yada hangi formada kullanilcak o amblemler?
Geçen sezon formalar üretilirken yapılmıştı armalar.
Teknik bir detaydan dolayı.
Antreman kitlerimiz daha güzel.
Ayrıca cep telefonlarının kameraları bile çok güzel fotoğraflar çekerken bu kadar kötü fotoğraf çekmeyi nasıl başarıyorlar hayret ediyorum. Sızdırmayın diye diye dilimizde tüy bitti. Mesele formaların güzelliği değil sorun daha derin.
Sponsor ile de hiç alakası yok.En son a f s tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 17:48.
Yorum
-
2005-2006 veya 2006-2007 sezonlarından birinde (Puma giydiğimiz dönem) çubuklu forma yok diye büyük tepki olmuş ve devre arasında özel çubuklu formaların satışına başlanmıştı.
Benzer bir tepki ile benzer bir sonuç elde etme şansımız olabilir...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2005-2006 veya 2006-2007 sezonlarından birinde (Puma giydiğimiz dönem) çubuklu forma yok diye büyük tepki olmuş ve devre arasında özel çubuklu formaların satışına başlanmıştı.
Benzer bir tepki ile benzer bir sonuç elde etme şansımız olabilir...
Bu yönetimle asla [emoji4]
Ts4life...imza...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum