Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Komedi.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dikkat ettiyseniz beyaz formadaki arma daha farklı biraz dikkatli bakınca belli oluyor.
      Bilmek istedim o zaten...digerlerinde kullanilcakmi yada hangi amblem nasil kullanilcak.

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu ne arkadaş TsClup kendi yapsın daha iyi eksik kalsın Nıke sponsorluğu..

Şaka gibi formalara bak 2. Amatör küme A takımlarından Trabzonspor...

Yorum

• Bir yonetim kendini bitirmek ve elalemin maskaras olmak icin ozel olarak calissa, bizim yonetimin yaptiklarini yapmayi akil edemez...
          Paraya ihtiyacin var, oyle ya da boyle elinde bir gelir kapisi var ve resmen intihar ediyorsun.
          Allahim su mubarek gunde dualarimi duy ve en acilinden bu yonetimden kurtulmayi nasib eyle...
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• 14-15 sezonu formalarını bitirmeliyiz ve yeni forma(!)lardan almamalıyız kesinlikle bırakın ellerinde kalsın.

Yorum

• Yönetim Trabzonspor'u haketmediğini her hamlesiyle ortaya koyuyor... Bu kadar içler acısı forma mı olur?

Yorum

• Şu duruma gerçekten şaşıran var mı?

Bizi yönetemeyenlerden bir kesit.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanla ilgili forma haberini bir de şöyle değerlendirin. Ayağıdaki diyaloglar gerçek ve yaşanmıştır.

H.O.- Bu ne rezalet? Nedir bu formaların hali?
                X- Nedir rezalet olan başkanım?
                H.O. - Hiçbir yerde forma yokmuş
                X- Forma satışları beklediğimizin üzerinde efendim, ek sipariş verdik. İstediğiniz formaların satışı değil miydi?
                H.O.- Ben anlamam çözün bu işi.
                X- Çözüyoruz zaten forma satışımız iyi gidiyor ek siparişler de yolda.

Başka bir gün:
                X- Başkanım Nike'ın ödemelerini yapmamız lazım.
                H.O. - Beklesin
                X- Başkanım ödemelerimiz gecikiyor.
                H.O. - Beklesin
                aradan bir süre daha geçer

X- Başkanım aylardır ödemeyi hatırlatıyorum, adamlara rezil olduk.
                H.O. Ödemeyi yapın canım ödememezlik olur mu?
                X-???

Sıkışınca işin ciddiyetine varan değil, zamanında kurumsal çözüm üreten yönetim ve yöneticiler istiyorum ben.

Bu kulübün büyüklüğü taraftarının sevgisinden kaynaklanıyor, başka bir şey değil.
                Ortada kurumsallık, sistem, kulüpleşme falan yok.

Siz sonuca bakıp niye böyle niye şöyle diyorsunuz o sebepler yerine gelecek ki sonuç olsun.

Ben büyüğüm demekle büyük olunmuyor, büyük gibi davranmakla büyük olunuyor. Geçmişle avunmayı bırakıp geleceği kurmak ve bugün ayakta kalmak için çaba ve profesyonel bakış açıları gerekiyor.

Görebilen var mı peki?
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Kaleci formaları bu yılkiler olacak sanırım..

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim en çok merak ettiğim Ofspor'un bu sezon ki formaları ne olacak ?? nasıl olsa bir sene sonra biz giyiyoruz aynısını...
                    Ofsporun baskani aciklamisti bordo mavi olanini bu sezondada giyecekler...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• edit.
                      En son Enisc tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 17:28.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• bizim düsüncelerimiz onlar icin önemli degilse kalan tek sey, yeni formalardan almamak. Destek vermek istiyorsak gecen senenin formalardan almak lazim. hem daha ucuz hem belki anlarlar ( gerci sanmiyom ama neyde)

Yorum

• 4. bir formamız olacak mı peki?
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ben hala bordo formayı merak ediyorum tam muamma oldu

Yorum

• Bu formaları taraftara layık göreni Allah (cc) ıslah etsin ne diyeyim.

Tişört mü forma mı belli değil

Yorum

• Sırf benden kaybınız 800 TL bilginiz olsun gerçisiizn umrunuzda olsa böyle yapmazdınız
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X