Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katılıyorum.
    Mesele formayı tasarlayan üretici değil.
    Katalogtan forma seçen zevksiz, vizyonsuz, taraftarın beklentisini anlamayan gözler.
    Biz burda ömrümüzü de tüketsek, o kalın kafalılar bunu anlamayacak.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Önemli olanda bunu artik anlamak......yukarda arkadas güzel izah etmis. Marka ne olursa olsun, yönetimde vizyon ve profesyonellik olmazsa formalarda hep hüsranlik yasariz.

Ama sadece yönetim deyil.....bu forma berbat , almicam diye bahane üreten taraftarada ancak böyle yönetim yakisir. Siz kimi cezalandiriyorsunuz , destek olmiyarak?
      Tamam busene formalar pek hos deyil.Ama hersene oldu gibin en az birtane alirim.....

Yorum

• Bu firmalar neden 2 kalite forma uretiyor.yani barcaya urettigi formayi neden siradan takim giyemiyor.kumasimi pahalı. Yap tek sinif forma.kaliten artsin
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaşlar Galatasarayın nike ile olan sözleşmesi sponsorluk sözleşmesidir yani GS nike'dan yıllık ücret almaktadır.Giydikleri forma ve Antreman ürünlerinin tamamının bedelini kulüp nike'dan para ile alıyor.Önceden maçlardan sonra formalar bol keseden futbolcular tarafından dağıtılırdı şimdi kolay kolay vermiyorlar kimseye bu konuda artık çok cimriler.
          Bu bilgilerdoğru bilgidir klüpte çalışan bir arkadaşımdan duydum.
          Yani her takımın antlaşması farklı farklıdır.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu firmalar neden 2 kalite forma uretiyor.yani barcaya urettigi formayi neden siradan takim giyemiyor.kumasimi pahalı. Yap tek sinif forma.kaliten artsin
            o zaman barça benim özelliğim nerde diyecek kötü olmazsa iyinin kıymeti bilinmez hesabı
            #

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Allahini seven , bana yorumlarini okumak istemedim üye nasil bloklanir bi izah etsin....
              Üye KP'nize girin. Solda ayarlar başlığı altında engelli listesi düzenle var.
              Oraya girin. Engellemek istediğiniz üyenin kullanıcı adını yazıp tamam diyin.

Yorum

• Forumun bu başlığı altında yorum yazan renkdaşlar;
                LÜTFEN ama LÜTFEN az biraz zahmet edinde geçmiş sayfalara bir bakın, '' bilgi sahibi olmadan fikir sahibi '' olmayınız...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üye KP'nize girin. Solda ayarlar başlığı altında engelli listesi düzenle var.
                  Oraya girin. Engellemek istediğiniz üyenin kullanıcı adını yazıp tamam diyin.
                  Bende engellemek istedim üyenin profiline giriyordum.
                  Tesekkürler.

Edit: oldu......
                  En son El_Matador tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 00:52.

Yorum

• Bazı yöneticiler, İbrahim Haciosmanoglu'nun emriyle, Nike ile gorusup, formaları değiştirmeye çalışıyor(muş)

Yorum

• Peki resmi hesaplarda bordo bir şey paylaşıldı?O da mı eski?
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Bazı yöneticiler, İbrahim Haciosmanoglu'nun emriyle, Nike ile gorusup, formaları değiştirmeye çalışıyor.

Yorum

• Ben ne dedim

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bazı yöneticiler, İbrahim Haciosmanoglu'nun emriyle, Nike ile gorusup, formaları değiştirmeye çalışıyor.
                            Binlerce forma siparişi vermiş hazırlanmış bırakın şu algısal yalan haberlerin peşinde koşmayı.. Bu zamana kadar nerdeydin derler adama.. Nike forma yolladığına şükretsinler..

Bu haberlerin(!) devamı binlerce formaya ve Trabzonspor formalarına yazık olmasın diye vazgeçildi seneye efsane formalar gelecek şeklindedir..

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazı yöneticiler, İbrahim Haciosmanoglu'nun emriyle, Nike ile gorusup, formaları değiştirmeye çalışıyor.
                              Siz de inandinizmi ? Taraftrin gazini almaya yonelik bir aciklama facebookta gordm ben de herkes atlamis

Tuh be nike formayi kotu yapti baskan son anda gordu deistrmek istedi ama olmadi bi dahaki sene soz cok iyi olacak(!)

Bikere adama demezlermi bu formayi sen secmedn mi diye

Bi dahaki sezonun bile formalari secilmis olmasi lazim ya da yakin zamanda bunlar bu senekini degstrcekler Allah akil fikir versn

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siz de inandinizmi ? Taraftrin gazini almaya yonelik bir aciklama facebookta gordm ben de herkes atlamis

Tuh be nike formayi kotu yapti baskan son anda gordu deistrmek istedi ama olmadi bi dahaki sene soz cok iyi olacak(!)

Bikere adama demezlermi bu formayi sen secmedn mi diye

Bi dahaki sezonun bile formalari secilmis olmasi lazim ya da yakin zamanda bunlar bu senekini degstrcekler Allah akil fikir versn
                                Gerçekleri sadece buradakiler biliyor ki burada bile bilmeyen/bilmemezlikten gelenler var..

Genel kanı Nike bu kötü formaları yolladı Başkan ayar verdi şeklinde olur..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X