Antreman kitlerini seçme nedeni ekonomik olabilir ama biz zaten elit takımları geriden takip ediyoruz. Geçen yıl gs fcb city gibi takımların antreman kitleri bizim bu sene kullandığımız kitlerle aynı. Üstteki forma güney afrikadan kaizer chiefs takımı bile elit kategorisinde biz hala beş para etmez formaları kullanıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
millet forma almaz
ama aglamada1 numara
elit kategori denilen sey 150bin forma satan takimlardan basliyor
orada olmak isteyen taraftar forma alir
kulübde üreticiylen masaya oturdumu eli güclü olur
cin sahte forma sitelerine girip bakin
5 para etmez takimlarin fake formasini cikartip satiyorlar, bizimki yok
neden yok
satmadigindan
bizim rekorumuz 100 bin, "rekor""Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Nike İle Sözleşme Yenilendi mi? Daha Kaç sezon Bizim Formalarımızı yapacaklarını merak ediyorum. biri beni aydınlatırsa sevinirim."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet forma almaz
ama aglamada1 numara
elit kategori denilen sey 150bin forma satan takimlardan basliyor
orada olmak isteyen taraftar forma alir
kulübde üreticiylen masaya oturdumu eli güclü olur
cin sahte forma sitelerine girip bakin
5 para etmez takimlarin fake formasini cikartip satiyorlar, bizimki yok
neden yok
satmadigindan
bizim rekorumuz 100 bin, "rekor"
nike 20 kusur takimi elit kategoriye almistir ve bunlardan besi, en fazla forma satan kuluplerden olan juventus, barcelona, man utd, arsenal ve inter in bu sezon ic ve dis saha formalari o kuluplere ozel olarak tasarlanmistir. gecen senelerde ornegin werder bremen gibi bu 5 takimin disinda kalan takimlarin da hem ic hem de dis saha formalari kulube ozel tasarimdir. bu sene ise nike bu 5 takimin disindaki takimlarin deplasman formalarina onceden de yaptigi gibi belirli sablonlar getirdi. bu takimlarin ic saha formalari kuluplere ozel tasarimken ornegin atletico madrid,werder, porto, psg gibi takimlar ayni sablonun kendi renklerine gore uyarlanmis versiyonunu giyecekler. aynen galatasaray ve shaktarin beyaz formalarinda yapacagi gibi. parcali forma ise fransa formasi kalibindadir ve elit olmayan hicbir takim bu kalibi su sekilde parcali yapalim diyemez. 3. forma olan kirmizi forma ise katalog degil ozel tasarimdir ve diger takimlarin yeni sezon icin 3. formalari olmadigina bakilirsa galatasarayin belki de ilk sezonuna ozel bir uygulamadir.
ayrica nike elit kategorideki tum takimlara ayni kumas kalitesinde ayni teknoloji ile uretilmis formalar sunar. futbolcu formalarindaki laser delikler ve tbantlarda bu gorulebilir.
dahasi nike bu kategorideki takimlara klube ozel n98 inden topuna kadar yan urunlee sunar. tipki ozel antrenman urunleri de sundugu gibi.
yani ota boka katalog demekle olmuyor bu isler. ornegin trabzonspor katalog forma giyer. ornegin trabzonun bu sene giyecegi precision formayi eyupspor da giyecektir. hatta isteyen hali saha takimlari da giyecektir. katalog dediginiz formalari hali saha takiminiza yaptirirken de gormek isteriz."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike İle Sözleşme Yenilendi mi? Daha Kaç sezon Bizim Formalarımızı yapacaklarını merak ediyorum. biri beni aydınlatırsa sevinirim.
seneye de nike ileyiz.
elit kategori meselesi karışık bir mesele sadece yüksek miktarda forma satmak baz alınmıyor diye biliyorum ben de
sağlam anlaşma yapmak lazım şu kadar satarım diye garanti vermek lazım bu şekilde olunca da doğal olarak ortalama satışı 200bin civarı olan takımlar elit şuanda
elit olup da 50 bin satan takım bilmiyorum
Yorum
-
Bu takım illa Nike forması giymek zorunda mı ?
Sorun giydigimiz formaların hangi kategoride olup olmayışı değil. Bence sorun Nike in katalog formalarin da. Bir çok firmanin ne güzel tasarımları var. Degerlendirmek lazım. Kendi adıma da Nike benim için aynı formayı üst üste iki sezon giydirmesiyle bitmişti. Her ne kadar yönetici zafiyeti olsada nike da da pay var.181' PARS Squadron
Yorum
-
İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım illa Nike forması giymek zorunda mı ?
Sorun giydigimiz formaların hangi kategoride olup olmayışı değil. Bence sorun Nike in katalog formalarin da. Bir çok firmanin ne güzel tasarımları var. Degerlendirmek lazım. Kendi adıma da Nike benim için aynı formayı üst üste iki sezon giydirmesiyle bitmişti. Her ne kadar yönetici zafiyeti olsada nike da da pay var.
Mesela Trabzonspor Lotto veya kappa ile anlaşsa Kendi Formasını Taraftarına bile dizayn ettirebilir. Bunun örnekleri var."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye de nike ileyiz.
elit kategori meselesi karışık bir mesele sadece yüksek miktarda forma satmak baz alınmıyor diye biliyorum ben de
sağlam anlaşma yapmak lazım şu kadar satarım diye garanti vermek lazım bu şekilde olunca da doğal olarak ortalama satışı 200bin civarı olan takımlar elit şuanda
elit olup da 50 bin satan takım bilmiyorum
Belirli Firmalarla temas kurup ''Hangi Markayı Forma sponsorumuz olarak istersiniz?'' adında bir anket kurulsa eminim taraftar da memnun olacaktır.
ama böyle bir şey mümkün mü bilmem. daha önce duymadım.
Ama Taraftar için iyi olurdu çünkü O formaları yalnızca futbolcular giymiyor sonuçta.
Ben Kappa veya Adidas gibi Hem Forma tasarımları iyi olan Hem de Kulübün kendi Satış Mağazası için Tasarım sunan bir markayı uygun görürdüm."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
Hangi kategoride olup olmadığımızın önemi olmasın diyoruz ama elit sınıfında değilsek katalog formalara mahkum olmamız anlamına geliyor. Bir arkadaş rekorumuzun 100 bin olduğunu söyledi doğrudur ama elit takımların formaları dünyanın her yerinde ki nike store'larda satışı yapılır. Yurt dışında ki taraftarlarımızın da ulaşması adına daha kolay olur. Bir arkadaş forma almazsınız konuşursunuz demiş ben geçen yıl çubuklu formasını aldım ama yine sözümdeyim kalitesiz baştan savma formalar hepsi. İlla nike olacak diye birşey yok tarihin en güzel formalarını kappa yapmıştır bize. Benim görüşüm bu. Bir taraftar olarak eskişehir ve akhisarla aynı formaları giymek istememem de gayet normal.
Yorum
-
İlk olarak Ronnie61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi kategoride olup olmadığımızın önemi olmasın diyoruz ama elit sınıfında değilsek katalog formalara mahkum olmamız anlamına geliyor. Bir arkadaş rekorumuzun 100 bin olduğunu söyledi doğrudur ama elit takımların formaları dünyanın her yerinde ki nike store'larda satışı yapılır. Yurt dışında ki taraftarlarımızın da ulaşması adına daha kolay olur. Bir arkadaş forma almazsınız konuşursunuz demiş ben geçen yıl çubuklu formasını aldım ama yine sözümdeyim kalitesiz baştan savma formalar hepsi. İlla nike olacak diye birşey yok tarihin en güzel formalarını kappa yapmıştır bize. Benim görüşüm bu. Bir taraftar olarak eskişehir ve akhisarla aynı formaları giymek istememem de gayet normal."spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimde doğru vizyon olmadığı müddetçe Kappa, Nike, ya da Adidas fark etmez.
Dogru kombinasyonlarla her marka guzel forma cikartabilir bizim icin
Adidas uc cizgi hayranlarini anliyorum gunluk hayatta sevdigi giydigi markayi ttugu takima istiyor olabilirler
Biz de nike i bu zamana kdr belli bi asama kaydettgmz icin istedik
Kappa ile cok guzel formalar hatta esofmanlar gordk ama kappanin da artik tasarimlari kotu en cok parayi ve en iyi dizayni yaptiklari napolinn formasni gormssnzdr herkes isyanda
Bu yuzden hangi marka olursa olsn onmli olan dogru seti secmek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum