Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok zor değildi bordo formanın yakasını ve kollarını mavi yapmak.
    Veya mavi formanın ince çizgilerini bordo, yakasını bordo yapıp estetik katmak.
    Beyaz şeye forma diyemiyorum, kusura bakmayın.
    Yine aralarında formaya en yakını çubuklu.
    Pes, takım kıraathane yönetemeyecek adamların ellerine emenet edilmiş resmen.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yorum

• Şu formaların amatör çekim fotolarını sızdırmayı marifet sayan tiplerin ağzına fırın küreği ile vurmak gerekir. Zaten kulüp adam gibi tanıtım yapmaktan aciz. Bunlar daha da kötüleştiriyorlar durumu. Algısı haliyle negatif oluyor çoğu taraftarın formalara karşı. Halbuki kaliteli çekimlerle yapılacak profesyonel bir tanıtım da bu tutum büyük ölçüde başka olacaktır.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Aston Villa yeni Sezon
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• macron başarılı gerçekten
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• gene çubuklu.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Shaktarın forması gerçekten efsane olmuş çubuklusu york city nin siyah forması da çok güzel

bize aynı renkte ve modelde eşofman üstü ve tişört yapmıştı nike eminim siyah sarı diye kimse itiraz etmez çıksa

atalantanın beyaz forması bizimle aynı bizim de keşke sponsorumuz olsa ozaman daha güzel durur

The new Chievo 2015-2016 Jerseys introduce bespoke designs for the Italian Serie A club.

bu da chievonun yeni formaları 3 forma da değişik çok güzel bir set bu set bize uyarlansa 3 forma da alınır eğer ilerde bir gün gene aston villa tarzı veya parçalı gyersek fikir olabilir

Yorum

• Panama NB ile sponsor olmuş. Formalar çok başarılı.

"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Yorum

• Geçen sezon çubuklular çıkmadan bir sonraki sezonu planlayan Nike'ın kulübe önerdiği çubuklu modeli üstteki mesajda.

Antreman kitlerini seçiş nedenimiz ekonomik.

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2015, 15:41.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Az önce duyduğuma göre mavi ve beyaz formada ki nike logoları bordo olacakmış.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Az önce duyduğuma göre mavi ve beyaz formada ki nike logoları bordo olacakmış.
                            Oh iyi bari. Bi nebze...

Yorum

swarovski de yazacak mı

Yorum

Çubuklu forma gibi bordonun da kollar ile yakaya mavi şerit, mavi formanın sadece yanlarına bordo şerit olsa efsane olurdu ama daha napalım

Edit: Benim merak ettiğim diğer konu fontlar nasıl olacak acaba? İnşallah geçen sezon gibi lig fontu kullanmayız.
                                En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 13.07.2015, 16:12.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X