Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk avrupa ligi macimiza yeni formalarla mi cikacagiz?
    eskilerlen denilmisdi
    ama ozaman daha forma sizmamisdi
    belli olmaz
    belki cikariz
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ?????
      İktisadi bilimlerin anasını ağlattı arkadaş tek mesajda.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eskilerlen denilmisdi
        ama ozaman daha forma sizmamisdi
        belli olmaz
        belki cikariz
        sagol

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          forma tasarımlarını taraftara verseler Markalar batar. o yüzden hiçbir zaman taraftarın ne dediği umurlarında olmaz.
          Zaten forma Tasarımını Taraftar yapsa forma satışları arttıkça artar ve sponsor marka daha çok gelir elde eder.
          Bu neydi şimdi?
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İktisadi bilimlerin anasını ağlattı arkadaş tek mesajda.
            Adam bi mesajla beynime reset atti......

Yorum

• ÇUBUKLU İYİMİŞ

Yorum

• Yeşilde güzelmiş bursanın ama mavi baya kötü
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Mavinin tasarimini yapan eleman kör oldu....

Yorum

• Çubuklunun nerdeyse aynısını geçen sene Konyaspor Hummel ile giydi.

Yorum

• Tarihin en kotu formalari listesne grer bursann mavisi Allah muhafaza bize bole forma gerci bizim traftarlarda pek meraklidir bole rengarenk garisik gurusuk formalara

Yorum

• Yeşilin devamı : Link
                        Bu da Beyaz forma : Link

Çubukluya hayran kaldım. Renk tonlarını da çok güzel tutturmuşlar. Bu sene olmuş bence Bursa'nın formaları.

Mavi hariç tabi. Ya bi insan neden böyle bir tasarım yapar neden böyle bir tasarıma izin verir anlamıyorum. Neden ??

Arsenal'da buna benzer giyecek ama arada uçurum var. Link

Edit : Çubuklunun arkası ne değişik öyle Link

Toplu halde foto : Link
                        En son Enisc tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 23:27.
                        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• bizim cubuklua benzemiyormu???
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 23:31.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mavi kaleci forması olabilir mi? Diğerleri güzel formalar.

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forma tasarımlarını taraftara verseler Markalar batar. o yüzden hiçbir zaman taraftarın ne dediği umurlarında olmaz.
                              Zaten forma Tasarımını Taraftar yapsa forma satışları arttıkça artar ve sponsor marka daha çok gelir elde eder.
                              Iftardan önce ve sonrasinda böyle oluyor bazi insanlar demek ki. Şükretmek gerek.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeşilin devamı : Link
                                Bu da Beyaz forma : Link

Çubukluya hayran kaldım. Renk tonlarını da çok güzel tutturmuşlar. Bu sene olmuş bence Bursa'nın formaları.

Mavi hariç tabi. Ya bi insan neden böyle bir tasarım yapar neden böyle bir tasarıma izin verir anlamıyorum. Neden ??

Arsenal'da buna benzer giyecek ama arada uçurum var. Link

Edit : Çubuklunun arkası ne değişik öyle Link

Toplu halde foto : Link
                                göğüs reklamlarının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz şu formalarla
                                bi de çubuklu da aykırı bir renk kullansalarmış yaka ve kollarda çok daha iyi olurmuş.
                                -

katalog mu bilmiyorum ama gayet güzel bi çubuklu
                                En son Murathan tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 00:27.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X