Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç belli olmaz...

Yorum

• Formalar şunlar olsaydı allah biliyor hepsini alırdım hatta hediye bile ederdim ...

Yorum

• Bu formayida 2 kere alıp birini direk çerçevelettirirdim.
        Forma dediğin böyle olur

Yorum

• Hayaller...

Yorum

• Badi

Selam arkadaşlar, benim size bir sorum olacakti.

Asagadaki bebegin ustundeki badiyi nerde satinalabilirim? Lutfen bana birisi cevap yazsin, benim icin cok onemli.

Hayirli Ramazanlar

Yorum

• O değil de birkaç ay öncesine kadar üçüncü bir renk kullanacağımız söyleniyordu, ben 3. renk falan göremiyorum?

Ben beyaz formaya karşı değilim ancak bordo mavi detaylar bir arada kullanılmadıkça ifrit oluyorum şu beyaz formaya.

Yorum

• İlk olarak Besikdüzü2013 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selam arkadaşlar, benim size bir sorum olacakti.

Asagadaki bebegin ustundeki badiyi nerde satinalabilirim? Lutfen bana birisi cevap yazsin, benim icin cok onemli.

Hayirli Ramazanlar
                Selam renktaş. Bakırköy TS Clup'ta %100 vardır diye düşünüyorum.
                TS Clup web sitesinde çubuklu göremedim parçalı var beğenirseniz; https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl..._MTk5Mw==.aspx
                En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 17:47.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selam renktaş. Bakırköy TS Clup'ta %100 vardır diye düşünüyorum.
                  TS Clup web sitesinde çubuklu göremedim parçalı var beğenirseniz; https://www.trabzonspor.com.tr/Urunl..._MTk5Mw==.aspx
                  Ben yanliz Almanyada yasiyorum ve TSClub da maalesef bu urun yok digerleri de pek hos degil.
                  Ama TSClub a ulasmaya calisicam, Avrupada ki insanlari maalesef unutuyorlar...

Yorum

• İlk olarak Besikdüzü2013 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben yanliz Almanyada yasiyorum ve TSClub da maalesef bu urun yok digerleri de pek hos degil.
                    Ama TSClub a ulasmaya calisicam, Avrupada ki insanlari maalesef unutuyorlar...
                    Almanya'nın neresinde yaşıyorsunuz? Berlin TS Clup açıldı.
                    Adres: REİCHENBERGER STR. 48, 10999 BERLİN – KREUZBERG
                    Olmadı telefon ile arayıp bilgi alabilirsiniz çubuklu bebek badisi nerede bulabilirim diye yardımcı olurlar...

Yorum

Almanya'nın neresinde yaşıyorsunuz? Berlin TS Clup açıldı.
                      Adres: REİCHENBERGER STR. 48, 10999 BERLİN – KREUZBERG
                      Olmadı telefon ile arayıp bilgi alabilirsiniz çubuklu bebek badisi nerede bulabilirim diye yardımcı olurlar...
                      Almanyanin kuzeyinde bize Berlin cok uzak. Bakirköydeki TSClub bana geri döndü ve bu ürünün bittigini belirtti, ancak tekrar üretilmiyormus biten ürün. Bunun ne kadar sacma oldugunu sadece ben dusunmuyorumdur. InshaAllah Berlinden iyi haber gelir.

Bizim klub bu durumu degistirmesi lazim, benim kadar arayan cok var...

Yorum

• Vallahi hocam TS Clup'a pek ümit bağlama yine de sen. Bi Bakırköy'ü bilirim iyi olarak her ürün var hatta internette dahi görmediğim ürünler var. Ancak yönetimin ne yaptığı belli değil zaten böyle güzel ürünler varken saçma sapan tasarımlar koyuyorlar ortaya. Görsel zekaları sıfır...

Yorum

Vallahi hocam TS Clup'a pek ümit bağlama yine de sen. Bi Bakırköy'ü bilirim iyi olarak her ürün var hatta internette dahi görmediğim ürünler var. Ancak yönetimin ne yaptığı belli değil zaten böyle güzel ürünler varken saçma sapan tasarımlar koyuyorlar ortaya. Görsel zekaları sıfır...
                          Yardiminiz icin tesekkur ederim, evet cok haklisiniz..ama biz gurbetciler cok magduruz hic bir sekilde guzel seyler alamiyoruz, Trabzona gidince anca.
                          Senelerdir bu durum degisecek...belki oglum gorur o gunleri, bizden gecti artik.

Yorum

• Bu sene çok büyük sınavımız var
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeni sezon çubuklu büyük ihtimal böyle olacak. Arkası park derby modeli önüde athletic bilbao yani athletic bilbao-ofspor karışımı bi formamız olacak !

Güzel fakat ben formalari gectim. Icini adam gibi futbolcularla doldursunlar. Formalarin uc asagi bes yukari cogu ayni zaten.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Üstteki çubuklu çok güzel olmuş.
                                diğer formalar bordo haricinde rezil olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X