Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha önceki havada kalan iddaaları oldu canhan abinin bu farklı bir konuydu kimse bekleyemezdi böyle birşey olacağını dediğim gibi farklı bir konu ve ihonun destekleme amacı belli zaten oraya gşrmeyecem. ancak forma konusunda niye yalan söylesin 2 hafta sonra zaten açıklanacaklar ?. galiba dediğin konuda yanılıyosun renkdaş
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düz forma olacaksa da bordo mavi beyaz veya aykırı renk olcaksa doğru kullanılsınlar siyah nike işareti nedir? O zaman tepki gösterilr işte
      daha belli değil bekle sabret sonra eleştirini zaten yapacaksın kardeşim
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha belli değil bekle sabret sonra eleştirini zaten yapacaksın kardeşim

Şu vaziyettek tepkiyi haklı bulduğumu söylemeyi çalıştım. Çıktıklarında doğru kullanılmış olsun amenna

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu vaziyettek tepkiyi haklı bulduğumu söylemeyi çalıştım. Çıktıklarında doğru kullanılmış olsun amenna
          canhan abi twitterda yalanladı kendisi kulube son derece yakın biri ayrıca sözde formaların fotograflarına baktım gerçektem gerçek bir formaya benzemiyorlar bana güven o formaların bizim olma ihtimali yok şayet öyle bir şey olursa ihonun numarasını buraya atarım beraber söveriz yapmam değil ama ben eminim sızdıran arkadaşları birileri iyi keklemiş. bir formada hem laser delik olup hem nasıl yakası etiketli olur bu nasıl paradoksdur ?

Yorum

• bizim armalar niyeyse hep standart formaya göre dizayn edilmiyo armalar. şbnin armaları harika duruyo bi uyum var formayla armanın

Yorum

daha önceki havada kalan iddaaları oldu canhan abinin bu farklı bir konuydu kimse bekleyemezdi böyle birşey olacağını dediğim gibi farklı bir konu ve ihonun destekleme amacı belli zaten oraya gşrmeyecem. ancak forma konusunda niye yalan söylesin 2 hafta sonra zaten açıklanacaklar ?. galiba dediğin konuda yanılıyosun renkdaş
              Burda formayı gördüm diyenler hadi söylemeyide geçtim fotoğraflarını atanlar niye yalan söylesin? Büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın benden söylemesi
              #TRABZONSPOR#

Yorum

canhan abi twitterda yalanladı kendisi kulube son derece yakın biri ayrıca sözde formaların fotograflarına baktım gerçektem gerçek bir formaya benzemiyorlar bana güven o formaların bizim olma ihtimali yok şayet öyle bir şey olursa ihonun numarasını buraya atarım beraber söveriz yapmam değil ama ben eminim sızdıran arkadaşları birileri iyi keklemiş. bir formada hem laser delik olup hem nasıl yakası etiketli olur bu nasıl paradoksdur ?
                Hiçbir şey bilmeden konuşuyorsun o güvendiğin kişi troll yazdıklarını gördük formalar gerçektir hep bi inat içindesin

Yorum

• Formalar bunlardır. Böyle yönetime bu formalar bile fazla.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• TS Club yeni sezon ürünleri tanıttığına, antrenman ürünlerinin çoğunu ve üzerindeki logolari da gördüğümüze göre formalarımız ne yazık ki bunlar.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yanılmıyorsam formadaki logo bunun renklisi.

TS Club'ın bazı ürünlerinde kullanılıyor bu.

Büyük Boyut : http://cloud.directupload.net/plugin....php?f=1&s=Ewi
                      En son Enisc tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 22:40.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanılmıyorsam formadaki logo bunun renklisi.

TS Club'ın bazı ürünlerinde kullanılıyor bu.

Aynen renklisi yıldız birazdaha sivri köşeli

Yorum

• Birde alıntı yaparken resimleri alıntıdan silersek. Aynı resmi defalarca ve defalarca görüyoruz. Sayfa yüklenirken de sıkıntı oluyor. [IMG] yazan kısmı silelim
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• O değilde M'Bia Cardozo gibi adamlar şu formaları giyecek Yemin ediyoum alerji yapar bünyede
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• kaşıntı yapıyor diye amblemi dikişli yapmıyorlardı.. ensedeki etiket felaket kaşıntı yapacak
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu kulübün amatörlüğünden ve iş bilmezliğinden bıktım. Lisanslı ürünlerin pazarlanmasından tasarımından resmen amatörlük akıyor. Kulüpte doğru olan bir iş yok ya neyse..

Şu arma ve yıldıza baktığım zaman bu rezillik daha net görülüyor. Ya da bırakın şu arma ve yıldızı formaya nike yapsın. Formaları bir görelim elbet..

Ya da PUMA ile anlaşmanın vakti geldi sanırım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X