Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyaz forma bunun aynısıymış. Rezalette son nokta.
    Bu forma degilki bildiğin t-shirt [emoji35] [emoji36] ben nike den bu yüzden nefret ediyorum.adidas a geçmeyi 4 gözle bekliyorum.yemisim kalitesini bugün bi lesconun kumasininda nike adidastan aşağı kalır kaliteleri yok.önemli olan formanın duruşu renkleri uyumu modeli.ben nikede ince çubuklu hariç hic bi formasını begenmedim.kappa gibi futbolcularin üstünde bu kadar güzel duran formada hiç görmedim 33 yasindayim 25 yıldır formalarimiza çok önem veren biri olarak

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son of82lu tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 22:40.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1 sene sonra tekrar kataloğa düştük, bundan anlaşmanın çok geç yapılması etken olmuştur tabi.
      Anlasmann gec yapilmasi satilan urunun parasnn verilmemesi ustune ustluk formann bde cakmasnn yapilip atar yapilmasi vs vs gecen sene 100 bin uzeri formadan snra bu sene hayal kirikligi

Yorum

• Anlaşılan bulaştırdılar.. Geçmiş olsun
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak of82lu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu forma degilki bildiğin t-shirt [emoji35] [emoji36] ben nike den bu yüzden nefret ediyorum.adidas a geçmeyi 4 gözle bekliyorum.yemisim kalitesini bugün bi lesconun kumasininda nike adidastan aşağı kalır kaliteleri yok.önemli olan firmanın duruşu renkleri uyumu modeli.ben nikede ince çubuklu hariç hic bi formasını begenmedim.kappa gibi futbolcularin üstünde bu kadar güzel duran firmada hiç görmedim 33 yasindayim 25 yıldır formalarimiza çok önem veren biri olarak

Yonetim olarak adidasa da ayni muameleyi yaparssn o da sana erciyesi kitler adidas nike bu konuda brbrrne benzer macron filan deyin anlim cizgileri farkli bizim taraftrn isteklerne daha uygun

Yorum

Bu forma degilki bildiğin t-shirt [emoji35] [emoji36] ben nike den bu yüzden nefret ediyorum.adidas a geçmeyi 4 gözle bekliyorum.yemisim kalitesini bugün bi lesconun kumasininda nike adidastan aşağı kalır kaliteleri yok.önemli olan formanın duruşu renkleri uyumu modeli.ben nikede ince çubuklu hariç hic bi formasını begenmedim.kappa gibi futbolcularin üstünde bu kadar güzel duran formada hiç görmedim 33 yasindayim 25 yıldır formalarimiza çok önem veren biri olarak

Abi kendileri kaybeder valla. Forma satışı yarı yarıya düşer bakalım ne yapacaklar. Taraftarı keriz yerine koymanın karşılığını görsünler biraz.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yonetim olarak adidasa da ayni muameleyi yaparssn o da sana erciyesi kitler adidas nike bu konuda brbrrne benzer macron filan deyin anlim cizgileri farkli bizim taraftrn isteklerne daha uygun
              Yanlış anlaşılmasına lescon derken kalite örneği açısından dedim artık bi fark kalmadı bence lottosu lesconun pumasi vs vs bunların altta kalır yanları yok.bi marka takıntisina t-shirt lerle kandirilmayi yediremiyorum.bence nike modelleri çok çirkin basit sade .sadelik iyidir amaa elite kategoride, bizim gibi 2. Kalite urun yapılan takımlarda pazar malindan bi farkı kalmıyor.hiç değilse görseli güzel olan firma ve forma giyebilsek

Yorum

Beyaz forma bunun aynısıymış. Rezalette son nokta.
                Bu ve rezalet

Yorum

Yanlış anlaşılmasına lescon derken kalite örneği açısından dedim artık bi fark kalmadı bence lottosu lesconun pumasi vs vs bunların altta kalır yanları yok.bi marka takıntisina t-shirt lerle kandirilmayi yediremiyorum.bence nike modelleri çok çirkin basit sade .sadelik iyidir amaa elite kategoride, bizim gibi 2. Kalite urun yapılan takımlarda pazar malindan bi farkı kalmıyor.hiç değilse görseli güzel olan firma ve forma giyebilsek

Kesinlikle dogru city nin gs nin manu interin formalari gayet sade ve guzel

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu ve rezalet
                    Güzel mi?
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Reklamları takım amblemini Çıkart bu tennis t-shirt unden farkı ney bunun.? İnsanlar bu kadar salak yerine koyulmamali.barı forma diyipte insanın sinirlerini germesinler [emoji35]

Yorum

Güzel mi?
                        En net görüntüsü buydu işte

Yorum

• Bu ne ya böyle formalar olacağına geçtiğimiz senedekileri giyelim daha iyi.her yıl forma alıyorum.alacağım da ama eğer böyle atlet gibi sadece amblemli forma olursa almayacağım.bu ne ya şaka gibi sinirlerim bozuldu.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En net görüntüsü buydu işte
                            Valla yönetim rezilliğine bir yeni halka daha ekledi. Kulüpte profesyonelce hakkıyla yapılan iş var mı acaba merak ediyorum..
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yorum

Valla yönetim rezilliğine bir yeni halka daha ekledi. Kulüpte profesyonelce hakkıyla yapılan iş var mı acaba merak ediyorum..
                                Hepsi bu kalite sayılır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X