Beyaz forma bunun aynısıymış. Rezalette son nokta.
Bu forma degilki bildiğin t-shirt [emoji35] [emoji36] ben nike den bu yüzden nefret ediyorum.adidas a geçmeyi 4 gözle bekliyorum.yemisim kalitesini bugün bi lesconun kumasininda nike adidastan aşağı kalır kaliteleri yok.önemli olan formanın duruşu renkleri uyumu modeli.ben nikede ince çubuklu hariç hic bi formasını begenmedim.kappa gibi futbolcularin üstünde bu kadar güzel duran formada hiç görmedim 33 yasindayim 25 yıldır formalarimiza çok önem veren biri olarak
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son of82lu tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 22:40.
1 sene sonra tekrar kataloğa düştük, bundan anlaşmanın çok geç yapılması etken olmuştur tabi.
Anlasmann gec yapilmasi satilan urunun parasnn verilmemesi ustune ustluk formann bde cakmasnn yapilip atar yapilmasi vs vs gecen sene 100 bin uzeri formadan snra bu sene hayal kirikligi
Bu forma degilki bildiğin t-shirt [emoji35] [emoji36] ben nike den bu yüzden nefret ediyorum.adidas a geçmeyi 4 gözle bekliyorum.yemisim kalitesini bugün bi lesconun kumasininda nike adidastan aşağı kalır kaliteleri yok.önemli olan firmanın duruşu renkleri uyumu modeli.ben nikede ince çubuklu hariç hic bi formasını begenmedim.kappa gibi futbolcularin üstünde bu kadar güzel duran firmada hiç görmedim 33 yasindayim 25 yıldır formalarimiza çok önem veren biri olarak
Yonetim olarak adidasa da ayni muameleyi yaparssn o da sana erciyesi kitler adidas nike bu konuda brbrrne benzer macron filan deyin anlim cizgileri farkli bizim taraftrn isteklerne daha uygun
Bu forma degilki bildiğin t-shirt [emoji35] [emoji36] ben nike den bu yüzden nefret ediyorum.adidas a geçmeyi 4 gözle bekliyorum.yemisim kalitesini bugün bi lesconun kumasininda nike adidastan aşağı kalır kaliteleri yok.önemli olan formanın duruşu renkleri uyumu modeli.ben nikede ince çubuklu hariç hic bi formasını begenmedim.kappa gibi futbolcularin üstünde bu kadar güzel duran formada hiç görmedim 33 yasindayim 25 yıldır formalarimiza çok önem veren biri olarak
Abi kendileri kaybeder valla. Forma satışı yarı yarıya düşer bakalım ne yapacaklar. Taraftarı keriz yerine koymanın karşılığını görsünler biraz.
Yonetim olarak adidasa da ayni muameleyi yaparssn o da sana erciyesi kitler adidas nike bu konuda brbrrne benzer macron filan deyin anlim cizgileri farkli bizim taraftrn isteklerne daha uygun
Yanlış anlaşılmasına lescon derken kalite örneği açısından dedim artık bi fark kalmadı bence lottosu lesconun pumasi vs vs bunların altta kalır yanları yok.bi marka takıntisina t-shirt lerle kandirilmayi yediremiyorum.bence nike modelleri çok çirkin basit sade .sadelik iyidir amaa elite kategoride, bizim gibi 2. Kalite urun yapılan takımlarda pazar malindan bi farkı kalmıyor.hiç değilse görseli güzel olan firma ve forma giyebilsek
Yanlış anlaşılmasına lescon derken kalite örneği açısından dedim artık bi fark kalmadı bence lottosu lesconun pumasi vs vs bunların altta kalır yanları yok.bi marka takıntisina t-shirt lerle kandirilmayi yediremiyorum.bence nike modelleri çok çirkin basit sade .sadelik iyidir amaa elite kategoride, bizim gibi 2. Kalite urun yapılan takımlarda pazar malindan bi farkı kalmıyor.hiç değilse görseli güzel olan firma ve forma giyebilsek
Kesinlikle dogru city nin gs nin manu interin formalari gayet sade ve guzel
Reklamları takım amblemini Çıkart bu tennis t-shirt unden farkı ney bunun.? İnsanlar bu kadar salak yerine koyulmamali.barı forma diyipte insanın sinirlerini germesinler [emoji35]
Bu ne ya böyle formalar olacağına geçtiğimiz senedekileri giyelim daha iyi.her yıl forma alıyorum.alacağım da ama eğer böyle atlet gibi sadece amblemli forma olursa almayacağım.bu ne ya şaka gibi sinirlerim bozuldu.
Yorum