formalarimiz zaten begeniliyor
arka sayfalara bakarsaniz hep avrupada formalarimiz satisa sunulan nike shoplar paylasdim
son olarak sport direct in londra shopundada formamiz satisa sunulmusdu
internet sitesinde zaten vardi
sports direct avrupanin spor giyim ve esya satisinda 1 nr. sirket oldugunu dedimmi neden önemli oldugunu anlarsiniz
abicim iyi diyosun da ben sadece cubukluyu begendim ama benim takımımın olsun cöpten olsun
Sorun orada basliyor bu forma tipi icin.
Sponsorun oldugunda onu koyacagin yer gogus olacagi icin tum esprisi kaybolacak formanin...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
biraz fazla mat kalmis üstekilere göre, ordan biraz heybetini kayibeder gibi
ve evet bu forma gögüs reklaminlan olmaz
zaten desenin oraya yapilmasinin nedeni reklamlara alismakdan insanlarin o bölgede bisey olmasa bir eksiklik duygusu yasamasi
En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 12:26.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
gelecek yıla özel vestel le sponsorluk anlaşması imzalanmalı bi kaç reklam filmiyle pekiştirmeliyiz. efsane formanın sponsoru vs.. bi yıllık olmadı 3 yıllık anlaşmaya ikna edilmeli. bence mükemmel olur.
gelecek yıla özel vestel le sponsorluk anlaşması imzalanmalı bi kaç reklam filmiyle pekiştirmeliyiz. efsane formanın sponsoru vs.. bi yıllık olmadı 3 yıllık anlaşmaya ikna edilmeli. bence mükemmel olur.
O tren kaçtı bjk yaptı. Bizim özgün bir şey yapmamiz lazım stadin görünümü ile bagdastirirsak en mantıklısı Swarovski.
bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama biraz yenilikçi bişeyler denenebilir
örneğin catania çubuklu bordo mavi mavi şort ve siyah çorap
torino bordo forma beyaz şort siyah çorap
man u kırmızı forma beyaz şort siyah çorap giyor bence hoşta duruor
bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama biraz yenilikçi bişeyler denenebilir
örneğin catania çubuklu bordo mavi mavi şort ve siyah çorap
torino bordo forma beyaz şort siyah çorap
man u kırmızı forma beyaz şort siyah çorap giyor bence hoşta duruor
Olacaksa bordo forma beyaz şort mavi konç veya bordo-mavi-bordo olsun.
Yorum