Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Portekiz uyarlaması

Güzel de oldu
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Portekiz uyarlaması

Güzel de oldu
      Birde sponsor gerek.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        formalarimiz zaten begeniliyor
        arka sayfalara bakarsaniz hep avrupada formalarimiz satisa sunulan nike shoplar paylasdim

son olarak sport direct in londra shopundada formamiz satisa sunulmusdu
        internet sitesinde zaten vardi
        sports direct avrupanin spor giyim ve esya satisinda 1 nr. sirket oldugunu dedimmi neden önemli oldugunu anlarsiniz
        abicim iyi diyosun da ben sadece cubukluyu begendim ama benim takımımın olsun cöpten olsun
        Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birde sponsor gerek.
          Sorun orada basliyor bu forma tipi icin.
          Sponsorun oldugunda onu koyacagin yer gogus olacagi icin tum esprisi kaybolacak formanin...
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Portekiz uyarlaması

Güzel de oldu
            eline saglik gercekden güzel olmus

biraz fazla mat kalmis üstekilere göre, ordan biraz heybetini kayibeder gibi

ve evet bu forma gögüs reklaminlan olmaz
            zaten desenin oraya yapilmasinin nedeni reklamlara alismakdan insanlarin o bölgede bisey olmasa bir eksiklik duygusu yasamasi
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 12:26.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gelecek yıla özel vestel le sponsorluk anlaşması imzalanmalı bi kaç reklam filmiyle pekiştirmeliyiz. efsane formanın sponsoru vs.. bi yıllık olmadı 3 yıllık anlaşmaya ikna edilmeli. bence mükemmel olur.

Yorum

• Vestel logosu forma reklamı için çok hoş olur.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gelecek yıla özel vestel le sponsorluk anlaşması imzalanmalı bi kaç reklam filmiyle pekiştirmeliyiz. efsane formanın sponsoru vs.. bi yıllık olmadı 3 yıllık anlaşmaya ikna edilmeli. bence mükemmel olur.
                  O tren kaçtı bjk yaptı. Bizim özgün bir şey yapmamiz lazım stadin görünümü ile bagdastirirsak en mantıklısı Swarovski.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bana kalsa şu an dünya çapında bir firma ile anlasmamız lazım elimizde yeni stat gibi çok büyük bir fırsat var.

Yorum

• Bu Sene Giydigimiz Kaleci Formalarindan Giyecegim bende Amatör külübüz Ama Trabzonspor la Ayni Katagoride forma Giyecegiz
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama biraz yenilikçi bişeyler denenebilir

örneğin catania çubuklu bordo mavi mavi şort ve siyah çorap
                        torino bordo forma beyaz şort siyah çorap
                        man u kırmızı forma beyaz şort siyah çorap giyor bence hoşta duruor

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bilmiyorum siz ne düşünürsünüz ama biraz yenilikçi bişeyler denenebilir

örneğin catania çubuklu bordo mavi mavi şort ve siyah çorap
                          torino bordo forma beyaz şort siyah çorap
                          man u kırmızı forma beyaz şort siyah çorap giyor bence hoşta duruor
                          Olacaksa bordo forma beyaz şort mavi konç veya bordo-mavi-bordo olsun.

Yorum

• Yukardaki siyah forma yanlız varya hakikaten efsane olmuş bence bunda ısrar edilip formalı seçecek olan kişilere dayatılmalı..
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X