Nike ile olan sözlesmemiz ne zaman bitiyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile olan sözlesmemiz ne zaman bitiyor?
Yorum
-
-
Nike kumaş teknolojisinde ve forma modeli tasarımlarında yeni bir moda daha başlatıyor
En son a f s tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 09:34.
Yorum
-
-
-
biraz son yil cikarttiklari ayakkabilardan esinmisler gibi
ama begendim
orjinal yeni cizgiler
adidasin yeni konsepti neymis
omuzda 3 cizgi???"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz son yil cikarttiklari ayakkabilardan esinmisler gibi
ama begendim
orjinal yeni cizgiler
adidasin yeni konsepti neymis
omuzda 3 cizgi???"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePortekiz forması tek kelime ile mükemmel olmuş da away kit değil mi bu?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ve evet"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bunun şeritleri bordo mavi olan şeklini 2. Veya 3. Forma olarak kullansak nasıl olur?
benim bildigi ulusal cizgilerini kulüplere 1. yilinda kullandirtmiyorlar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben forma güzel olursa bizim avrupa tanınıcağımızı bile düsünüyorum takımın renkleri zaten efsane mükemmel
arka sayfalara bakarsaniz hep avrupada formalarimiz satisa sunulan nike shoplar paylasdim
son olarak sport direct in londra shopundada formamiz satisa sunulmusdu
internet sitesinde zaten vardi
sports direct avrupanin spor giyim ve esya satisinda 1 nr. sirket oldugunu dedimmi neden önemli oldugunu anlarsiniz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum