Vallahi çok güzel iş yapmış kulüp sat abi 20-30 TL'den hem hiç bir ibare yok bildiğin efsane forma, çok beğendim, parasız olan adamda alsın çöçüpde alsın tinerciside alsın güzel iş fiyatının ibaresine göre bende alacağım bir tane.
V deseni de yok, misss=) iyi ki çubuklu almamışım=)
TSC markasıyla kendi çubuklumuzu bastığımızı dün tesadüfen mağazadayken öğrendim. Nike ile olan anlaşma bitti, önümüzdeki 1 sezon yine daha önce yaptığımız gibi kendi formalarımızı yapacağız bence. TS Club formalı bir sezon bizi bekliyor.. )
TSC markasıyla kendi çubuklumuzu bastığımızı dün tesadüfen mağazadayken öğrendim. Nike ile olan anlaşma bitti, önümüzdeki 1 sezon yine daha önce yaptığımız gibi kendi formalarımızı yapacağız bence. TS Club formalı bir sezon bizi bekliyor.. )
Turuncu TSC Formalari gayet güzeldi.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
büyük takımsan ya nıke giyineceksin yada adidas..bu iki formadan başkasını kabul etmiyorum..zaten her ligin en önemli 4 kulubü bu markaları giyiniyor.sadece bundesliga da dortmund puma tercih etti,,,
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
büyük takımsan ya nıke giyineceksin yada adidas..bu iki formadan başkasını kabul etmiyorum..zaten her ligin en önemli 4 kulubü bu markaları giyiniyor.sadece bundesliga da dortmund puma tercih etti,,,
Yorum