Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ts club larda da gelecek sezon forma ile ilgili bir bilgi yok yeni kendi bastıkları ürün içinde nike yetiştiremedi dediler bakalım
    Nike yetiştiremiyor hiç bir tesisi olmayan TS Club forma çıkartabiliyor.. Yalanı da utanmadan nasıl konuşuyorlarsa..

Maalesef bu kafa Nike ile anlaşamaz hatta hiç bir büyük firmayla..

Yorum

• Oscar'in üstündeki forma da cok $IK duruyor...
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vallahi çok güzel iş yapmış kulüp sat abi 20-30 TL'den hem hiç bir ibare yok bildiğin efsane forma, çok beğendim, parasız olan adamda alsın çöçüpde alsın tinerciside alsın güzel iş fiyatının ibaresine göre bende alacağım bir tane.
        V deseni de yok, misss=) iyi ki çubuklu almamışım=)

Yorum

• Yorum

• Çubuklu kimsenin tekelinde değil ama satacak forma kalmayınca "TSC" ile çakma forma yapmak etik değil.

Nike'ın Trabzonspor ismine verdiği "Marka Değeri"ni kaybetmek de akıl kârı değil!
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• arkadaki numaranın üstüne trabzonspor yazılamaz mı? yoksa bunun için belli bir izin falan mı gerekiyor

Samsung Galaxy S4 ten gönderildi

Yorum

• Kulübün kendi çakma formasını da yapacağını görecektik demek ki.
                t @Selim_Turan

Yorum

• TSC markasıyla kendi çubuklumuzu bastığımızı dün tesadüfen mağazadayken öğrendim. Nike ile olan anlaşma bitti, önümüzdeki 1 sezon yine daha önce yaptığımız gibi kendi formalarımızı yapacağız bence. TS Club formalı bir sezon bizi bekliyor.. )

Yorum

• Tarihin en büyük rezilliği.

Anlaşmalı markamız nike bize forma göndermiyor, bizde koca kulüp olarak söz geçiremiyoruz diye bize ürettiği ürünün sahtesini üretip satıyoruz.

Yazıklar olsun, bunu yorumlamaya gerek yok.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bence tsc forması güzel olmuş demek ki bi nike amblemi 50 lira

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TSC markasıyla kendi çubuklumuzu bastığımızı dün tesadüfen mağazadayken öğrendim. Nike ile olan anlaşma bitti, önümüzdeki 1 sezon yine daha önce yaptığımız gibi kendi formalarımızı yapacağız bence. TS Club formalı bir sezon bizi bekliyor.. )
                        Turuncu TSC Formalari gayet güzeldi.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• büyük takımsan ya nıke giyineceksin yada adidas..bu iki formadan başkasını kabul etmiyorum..zaten her ligin en önemli 4 kulubü bu markaları giyiniyor.sadece bundesliga da dortmund puma tercih etti,,,
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            büyük takımsan ya nıke giyineceksin yada adidas..bu iki formadan başkasını kabul etmiyorum..zaten her ligin en önemli 4 kulubü bu markaları giyiniyor.sadece bundesliga da dortmund puma tercih etti,,,
                            Arsenal'de puma

Yorum

• liverpool warrior
                              hotspur under armour

yinede prestige nike ve adidasda

reebok da satimi yetisirse futbola geri dönecektir
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eski formaları kapsayan bir kampanya var: https://www.markafoni.com/trabzonspo...ampanya/33558/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X