arkadaşlar nike ile devam etmeyi canı gönülden isteyen biri olarak 2. defa aynı üzgünlüğümü belirterek söylüyorum ki önümüzdeki yıl çok büyük bir durum yada değişiklik olmaz ise adidas ile devam edeceğiz bu konuda şahıs ismi veremicem ama trabzonspor ürün tedarik biriminden bir yetkiliden aldığım bir bilgi bu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir şey yaptık mı ya ? Yarı fiyatı ise bir tanede bundan alırım çok güzel arma dışında hiç bir şey yok tam efsane formalar gibi.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyat 80 tl
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun çubuklu formamızın TS Club versiyonu...
Yorum
-
ben nike olsam hemen satislar durdurulmasi icin dava acardim
sonrada tazminat davasi, sen benim 1. derece ortagimsin ensedeki özelligime kadar benden siparis ettigin mali kopyalatiyorsun
olmaz böyle sey
ben kendime su an soruyorum, neden ben nike formalarina bukadar para verdim
artik kulübümüz kendi ürünlerinin korsanini cikariyor, korsancilarin buna cevapi ne olur merak konusu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar nike ile devam etmeyi canı gönülden isteyen biri olarak 2. defa aynı üzgünlüğümü belirterek söylüyorum ki önümüzdeki yıl çok büyük bir durum yada değişiklik olmaz ise adidas ile devam edeceğiz bu konuda şahıs ismi veremicem ama trabzonspor ürün tedarik biriminden bir yetkiliden aldığım bir bilgi bu...
Yorum
-
TSC nin kendi forma yapması nike la bağların koptuğunu gösteriyor kanımca yeni anlaşma yapmak istemiyorlar demekki yanlış bilmiosam
gs de 2 sene önce baya forma satmıştı drogbanın geldiği sene ek anlaşma ile ek forma bastırdılar hem de sezonun 2. yarısının başında
nike la devam etmeyişimize üzülüyorum ama kimse sponsor bi an önce anlaşılsa iyi olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum