Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar nike ile devam etmeyi canı gönülden isteyen biri olarak 2. defa aynı üzgünlüğümü belirterek söylüyorum ki önümüzdeki yıl çok büyük bir durum yada değişiklik olmaz ise adidas ile devam edeceğiz bu konuda şahıs ismi veremicem ama trabzonspor ürün tedarik biriminden bir yetkiliden aldığım bir bilgi bu...
    En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 29.11.2014, 22:22.
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Böyle bir şey yaptık mı ya ? Yarı fiyatı ise bir tanede bundan alırım çok güzel arma dışında hiç bir şey yok tam efsane formalar gibi.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle bir şey yaptık mı ya ? Yarı fiyatı ise bir tanede bundan alırım çok güzel arma dışında hiç bir şey yok tam efsane formalar gibi.
        Fiyat 80 tl

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fiyat 80 tl
          Yap 50 lira 120 liraya gücü yetmeyenler için güzel bir hamle yapılmış diyelim. Ayıptır yazıktır günahtır ne kadar salak ne kadar ahmaklar var bu işin başında..

Yorum

• Nike ile sorun olmasın bu formadan dolayı. Bildiğin orjinal formamızı kendi mağazamız kopyalamış.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Yeni formalarimiz, ben almadim bosingwa aldirdi resmen

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bunlarda cubuklular

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buyrun çubuklu formamızın TS Club versiyonu...
                  haha pes dogrusu. resmen kopya yapmis kulüp

Yorum

• ben nike olsam hemen satislar durdurulmasi icin dava acardim

sonrada tazminat davasi, sen benim 1. derece ortagimsin ensedeki özelligime kadar benden siparis ettigin mali kopyalatiyorsun
                    olmaz böyle sey

ben kendime su an soruyorum, neden ben nike formalarina bukadar para verdim
                    artik kulübümüz kendi ürünlerinin korsanini cikariyor, korsancilarin buna cevapi ne olur merak konusu
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• biz büyük kulübüz

Yorum

• su formayi cikartanin seneye cikacak formalarda karar verme yetkisi beni deli ediyor sinir oluyorum migdeme sancilar giriyor resmen

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar nike ile devam etmeyi canı gönülden isteyen biri olarak 2. defa aynı üzgünlüğümü belirterek söylüyorum ki önümüzdeki yıl çok büyük bir durum yada değişiklik olmaz ise adidas ile devam edeceğiz bu konuda şahıs ismi veremicem ama trabzonspor ürün tedarik biriminden bir yetkiliden aldığım bir bilgi bu...
                          kardeş sen adidas diyorsun başka bir arkdaşta klüp 4 firmayla görüşüyor diyor ve bunların içinde adidas yok diyor artık birinizden biri yanlış istibarat almış.

Yorum

• Ozaman bekleyelim görelim
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• adidas iyidir yalnız şikecilerin ve bjk nin forma kalitesiyle aynı olması şartıyla.

Yorum

• TSC nin kendi forma yapması nike la bağların koptuğunu gösteriyor kanımca yeni anlaşma yapmak istemiyorlar demekki yanlış bilmiosam

gs de 2 sene önce baya forma satmıştı drogbanın geldiği sene ek anlaşma ile ek forma bastırdılar hem de sezonun 2. yarısının başında

nike la devam etmeyişimize üzülüyorum ama kimse sponsor bi an önce anlaşılsa iyi olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X