Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• forma konusunda 1-adias 2-kappa bunları tek geçerim nıke bence forma yapamıyor

Yorum

• jpg upload

Solda ki ürün geçen sezon ürünü.. Antreman kitindeydi takım çok fazla kullanmadı halen bir çok takımın antreman kitinde var.. Çok severek beğenerek aldım ve kullanıyorum..

Sağda ki ürün bu senenin ürünleri arasında en az formalar kadar hoşuma gitti vitrinde bile kendini belli ediyordu lakin üstüme giydiğimde işte bu dedim.. Arka tarafı dahada güzel bence kesinlikle her renkdaşımda olmalı diye düşünüyorum..

resim upload servisleri
      En son Cemil Çiçekli tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 02:00.
      "Turist" Okur Yazar..
      Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• Nike'ın Galatasaray için hazırladığı "Lıon" t-shirt'ünün aşamaları ;

Yorum

• Demiştim

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Rostov ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Avni Aker'de son sezon diye şöyle bir kampanya yapsak?

Yorum

• Bu seneki formalara burun kıvıranları anlamıyorum bence bütün hepsi güzel emin olun başka takımlar giyseydi süper diyecekti çoğu kişi tek sorun olabilecek forma kesimi onun haricinde bence 10/9 alabilecek formalar özellikle dikkat ediyorum çubuklu formalarımız önde gidiyor olabilir ama diğer alternatif formalarımız azımsanamayacak kadar çok görüyorum buda şu demek oluyor bütün formalarımızın albenisi var ben gayet net hatırlıyorum pumayı, kappayı, adidası, tsclub bi zamanlar bize ürettiği formaları bu seneki formalarımız gerçekten 3 de birbirinden güzeller daha iyisi de olabilirdi orası tartışılır.
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• 90 €

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avni Aker'de son sezon diye şöyle bir kampanya yapsak?

avni akerin son yilini kullanamamak gercekden aci bir durum

türkiye tarihinin kim bilir en karizmatik stadi
                  okadar tarih yazilan, okadar o stadin etrafinda yetisen insanimiz var

ben olsam türkiye halkina avni akerin elvedasi icin herkesden özel anilarinlan bir mektup yazmalarini rica ederim
                  en güzel mektuplari kitap olarak basarim, ve orjinal mektuplari yeni stadimizin baslama noktaninin altina gömerim

böylece artik avni akerin kendisindan tasinmis oluruz belki, ama ruhunu, karizmasini, bize avni akerin hayatimizda yasattigi inanilmaz güzellikleri beraber akyaziya tasimis oluruz

en önemlisi ist. kulüpleri gibi ölü tuglalar odalarimizda duracagina avni akerin ruhunu simgeliyen canli bir eserimiz olur

üstüne üstelik o stada oyniyan bütün efsanelerimizinde bikac satiri kitapda bulundumu yine degeri katlanir, yanindada avni akerde yazilan tarihi anlarin bi cdsi olsa tadinda yenmez

kulüp tarihimizin en büyük efsanesinden ayriliyoruz
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 11:47.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Rostov ile oynayacağı maçta çubuklu forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

Abi ben de birkaç defa FIFA toplantılarına katıldım orda da formaları önceden maç komiseri belirliyor yalnız takımlar biz şunu giymek istiyoruz diyerek forma konusuna müdahil olabiliyor. Örneğin geçen sene U21 Dünya Kupası'nda Meksika-İspanya maçında Meksika FIFA'nın kendisi için belirlediği formayı giymedi, diğer formanın kendileri için uğurlu olduğunu belirterek o formayı giymek istediler maç komiseri de o formayı giymelerine izin verdi. UEFA'nın ya da TFF'nin bu konuda FIFA'dan daha katı olabileceklerini düşünmüyorum. Deplasman takımı tek set forma ile gelmişse orası ayrı tabi ki. Ancak şu kombinasyonda beyaz şort için pekala bastırabiliriz.

Yorum

• Acaba Nike dan sonra Under Armour firmasıyla anlaşılabilirmi? Çünkü Nike'in elinde çok takım olduğu için bize özel tasarım gelmiyor.Hemde UA Tottenham formaları çok güzel ve kaliteli.Tottenhamdan başka 4-5 ikinci lig takımına yapıyor ama onlarınki çok sade.Bize de Tottenham formaları gibi yapsalar çok iyi olur.Şimdiki formalarımızda çok iyi ama iyi bir şirketin elindeki birkaç takımdan biri olmak daha özel olabilir.

En son saracennegative tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 12:16.
                      Avraam Papadopoulos

Yorum

• konusu dönmüşken

şu güzelliği göremiyor olmamızın tek nedeni var, ilgililerin böyle bir isteği olmaması. yoksa sen diretsen evindeki maçlarda çok rahat giysersin beyaz şortu. sorun onda bunda değil, ilgililerin aklından bile geçmemesinde.

ayrıca bir formanın farklı farklı şortlarla giyilmesinin güzel bir yanı yok. forma setlerinde bir çizgi yakalanmalı. örneğin tv izlerken bazı takımları sadece forma-şort-tozluk kombinasyonundan hangi takım olduğunu çıkartabiliyorum.

mavi forma, bordo şort ve bordo tozlukla
                        çubuklu, beyaz şort ve beyaz tozlukla
                        bir bütün oluşturulur. o günkü rakiple hangi set uygunsa o set tercih edilir. her maç farklı kombinasyonları denemeye gerek yok.
                        En son diensi61 tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 12:19.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo şort formayı cidden boğuyor, beyaz şort konusunda yönetim bastırsa hallolur, yalnız bizimkilerin böyle bir isteği yok demek ki.

ayrıca bir formanın farklı farklı şortlarla giyilmesinin güzel bir yanı yok. forma setlerinde bir çizgi yakalanmalı. örneğin tv izlerken bazı takımları sadece forma-şort-tozluk kombinasyonundan hangi takımın oduğunu çıkartabiliyorum.
                            Chelsea, adamlar seneledir mavi formanın altına garip bir şekilde beyaz çorap giyiyor.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Nike ile devam edelim, yalnız illa değişecekse ben Macron'u tercih ederim. Bence Macron da Türkiye'ye adım atmak için bizi seçebilir.
                              En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 13:02.

Yorum

• Macron ve Under Armour bunlar Türkiye pazarına giriş yapmayan firmalar, özellikle Under Armour'un Türkiye'ye girmek gibi bir düşüncesinin olduğunu pek sanmıyorum. Macron üç sene önce Banvit'e forma yapmıştı ondan sonra da ortalarda görünmediler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X