Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armasının üzerinde yıldız kullanan kulüplere bakıyorum da hepsinin yıldızı büyük boyutta ve göze hitap ediyor. Bakınca direk göze çarpıyor. Üstelik armada büyük olunca daha şık duruyor.

Peki bizim bu amatörlüğümüz ve yöneticilerin iş bilmezliği nereden kaynaklanıyor ?
    Biz niye böyle dar kafalıyız ?

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Armasının üzerinde yıldız kullanan kulüplere bakıyorum da hepsinin yıldızı büyük boyutta ve göze hitap ediyor. Bakınca direk göze çarpıyor. Üstelik armada büyük olunca daha şık duruyor.

Peki bizim bu amatörlüğümüz ve yöneticilerin iş bilmezliği nereden kaynaklanıyor ?
      Biz niye böyle dar kafalıyız ?
      Defalarca açıklama yaptım yine yapayım: Armamızın kullanımı konusunda kulüp bir karar aldı. Karar şu yıldızın büyüklüğü armadaki topun genişliğinde olacak. Yıldızın rengi beyaz zeminde altın sarısı, beyaz dışındaki renklerde yıldız beyaz renkte kullanılacak. Bu karar doğrultusunda artık armanın kullanıldığı bütün alanlarda bu şekilde kullanılıyor. Mavi formada beyaz olmasının bir nedeni bu.

Kulüp ilk kez arma konusunda bu kadar dikkatli ve tutarlı davranıyor. Ortada garip bir durum yok aslında, büyüklük konusundaki yorumumu paylaşmıştım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 numara tanıtım.

Bizimkiler de Ayasofya, Atatürk Köşkü, Sümela, Uzungöl gibi yerlerde olsa çok güzel olur.
        Özkan SÜMER

Yorum

Defalarca açıklama yaptım yine yapayım: Armamızın kullanımı konusunda kulüp bir karar aldı. Karar şu yıldızın büyüklüğü armadaki topun genişliğinde olacak. Yıldızın rengi beyaz zeminde altın sarısı, beyaz dışındaki renklerde yıldız beyaz renkte kullanılacak. Bu karar doğrultusunda artık armanın kullanıldığı bütün alanlarda bu şekilde kullanılıyor. Mavi formada beyaz olmasının bir nedeni bu.

Kulüp ilk kez arma konusunda bu kadar dikkatli ve tutarlı davranıyor. Ortada garip bir durum yok aslında, büyüklük konusundaki yorumumu paylaşmıştım.
          Ben de diyorum ki alınan bu karar yanlış ve izahı yok. armadaki topun genişliğinde olması bana akıllıca gelmiyor. Mavi formada kullanılan yıldız resmen görünmüyor, beyaz formayı da ekleyebiliriz. Bu kararları alan şahısın zoru nedir ? Bence çok garip bir durum var. Ben de bunu her zaman tekrar edeceğim.

Ne kadar alakasız bir karar varsa hepsi bu kulüp içinde oluyor.
          Yıldızın eski hali çok güzeldi, ne oldu da bu akıl almaz karar alındı çözemiyorum.

Rakiplerimizin kullandığı yıldıza bak, Avrupa'daki kulüplerin kullandığı yıldıza bak ve bir de bize bak..
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 11.08.2014, 13:45.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forma reklami bulamadikmi hala
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Forma siparişi vereli kaç gün oldu durum olarak hala onaylandı gözüküyor.Neden bilgi geçmezler acaba hazırlandı kargoya verildi takip numaranız şu diye?

Yorum

• ali fuat abi gecmis sezonlardaki forma satisimiz neydi su ana kadar satilan formalarin rekoru nedir merak ediorum bi bilgin var mi ?
                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ali fuat abi gecmis sezonlardaki forma satisimiz neydi su ana kadar satilan formalarin rekoru nedir merak ediorum bi bilgin var mi ?
                  Geçen hafta Trabzon'daydım forma satışı ile ilgili ilk rakamları orada iken öğrenmiştim. Forma tanıtımı geç olmasına rağmen ilk hafta üstelik Cardozo transferinden önce 12.000'i geçmiştik ( geçen sezon aynı tarihte 10.000 sayısına ulaşılmamıştı ). Cardozo sonrası bu sayı artmıştır eminim. Forma satışları maçların başlamasıyla başlayacak asıl.

Şikecilerin ilk gün bayilerine yolladıkları formaları 'taraftar formalara hücum etti' demelerine aldırmayın üç İstanbul takımı da forma satışında bekledikleri sayılara ulaşamadılar. Hemen hemen her gün formalarla imza günleri ve haberler yaptırmaları biraz da bu yüzden.

Yeni transferlerimizi yeni formalarımızla birlikte haber yaptırmak için ne bekliyorlar çözemedim. Bu işi yapmaya üşenen kim hesap vermeli.

Avrupa ligi ile birlikte formalarımız daha çok görünür hale gelecek ve satışı artacaktır. Forma satış rakamları ilk haftaki sayılar, sonraki sayıları sormadım. İstanbul'a döndüm TS Club Genel Müdürlüğüne uğrayınca öğrenirim son durumu.

Yorum

Geçen hafta Trabzon'daydım forma satışı ile ilgili ilk rakamları orada iken öğrenmiştim. Forma tanıtımı geç olmasına rağmen ilk hafta üstelik Cardozo transferinden önce 12.000'i geçmiştik ( geçen sezon aynı tarihte 10.000 sayısına ulaşılmamıştı ). Cardozo sonrası bu sayı artmıştır eminim. Forma satışları maçların başlamasıyla başlayacak asıl.

Şikecilerin ilk gün bayilerine yolladıkları formaları 'taraftar formalara hücum etti' demelerine aldırmayın üç İstanbul takımı da forma satışında bekledikleri sayılara ulaşamadılar. Hemen hemen her gün formalarla imza günleri ve haberler yaptırmaları biraz da bu yüzden.

Yeni transferlerimizi yeni formalarımızla birlikte haber yaptırmak için ne bekliyorlar çözemedim. Bu işi yapmaya üşenen kim hesap vermeli.

Avrupa ligi ile birlikte formalarımız daha çok görünür hale gelecek ve satışı artacaktır. Forma satış rakamları ilk haftaki sayılar, sonraki sayıları sormadım. İstanbul'a döndüm TS Club Genel Müdürlüğüne uğrayınca öğrenirim son durumu.
                    Tessekürler bilgin icin abi
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• bordo şort sevdamız devam edecek bu sezonda anlaşılan ,zaten çubuklu forma bordo ağırlıklı ,arkası da komple bordo ,neden altına bordo şort giyeriz ki . düz bordo forma gibi duruyor resmen.
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Formaları futbolcuların üzerinde canlı görmek isteyenler >> http://www.61saat.com/futbol/trabzon...n-h124573.html

Yorum

• insanı zorla kendi renklerine sövdürücekler beyaz şortu nezaman görücez biz güzelim çubuklu formayı öldürüyor bordo şort birde konçları seçemedim netv bayagğı kalitesiz gösteriyor

Yorum

• yusuf erdoğanın üzerinde çubuklu çok güzel duruyordu dar fit çocukta yakışıklı maşşallah nazar değmesin

Yorum

• İmza günü için ne bekliyorlar? Pazarlama adına hamleler yetersiz güzel giden forma satışları daha da arttırılabilir

Yorum

• En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.08.2014, 19:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X