Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• büyük ihtimal adidas a dönüyoruz ama bunları konuşmak ıcın cok erken yenı sezon formalarının tadını cıkarın bence cubuklu elestırıldıgı gıbı degıl hatta son yılların en ıyı tasarımı tum detayları ıle bırlıkte hemde
    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• nike gidiyorsa joma ile anlaşşsınlar. Değişiklik olsun.

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hummel dedikodusu var ki dedikodusu bile kötü. şu ispanya ligi takımına yaptıkları forma neydi öyle..
        hummeli gecen sene duymuştum hatta biraz da para alacaz üstüne demişlerdi umarım onla anlaşmazlar herşey gene sil baştan olacak

BİZE DE HORON KIYAFETİ YAPIOMUŞ SİYAH BEYAZ AL SANA ÖZEL FORMA DERİM

BURDAKİ ÖZELCİLERE

Yorum

• Macron olsa nasıl olur desem

Yorum

• Bu yönetim doneminde her türlü capsizligi gördük formada da yaparlar bişeyler seneye gerçek çuvallari giyeriz
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bugün meydan daki gazeteciler cemiyeti nin yanündaki ts clup tan çubuklu formamı aldım.Dikkatimi çeken formaların herkesin de bahsettiği gibi büyük olması,standart M beden giyiyorken fornayı S beden aldım.İnternetten sipariş veren arkadaşlar her zaman girdiği bedenin bir küçüğünü almalı.
              Ayrıca formanın arkasının tamamen delikli fileli tarzı oluşunu da sevmedim.Alttan atlet giyindiğınde hiç hoş gözükmeyecek.
              KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Bu arada AFS abiye önceden yaptığım terbiyesizlik nedeniyle kendisinden özür dilerim. Bayramda küslük olmaz gel barışalım abicim. Hep bu formalar yüzünden kırıyoruz birbirimizi

Yorum

• Burada bizi bir araya getiren sevginin Trabzonspor sevgisi olduğunu unutmayalım.

Murat sadece beni değil kimseyi kırma.

Hadi herkese iyi bayramlar.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Google'da rastgele bordo mavi ürünleri aratırken böyle birşey buldum. TS Club'ta benzeri ürünler pazarlanabilir.

Yorum

• zaten formalarda normal bedenden bi altı almak gerekiyor NİKE de. adidasta böyle bişeyle karşılaşmadım.
                      lay lay lay

Yorum

• Adidasta göreceğimiz muamele önemli. Kasımpaşa, Sivas vs gibi muamele göreceksek Nike kalsın. Ama eğer şikeciler ve bjk gibi iyi bir muamele görürsek Adidasa geçmeye değer..
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adidasta göreceğimiz muamele önemli. Kasımpaşa, sivas vs gibi muamele göreceksek nike kalsın. Ama eğer şikeciler ve bjk gibi iyi bir muamele görürsek adidasa geçmeye değer..
                          valla adidasa geçip kiğılıgillere para kazndırmak istemem

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Hem Adidas bizi zaten istemiyor tartışmaya gerek bile yok.

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Adidas, çelsi gibi real gibi milan gibi takımlara güzel forma yapıyor. diğerlerine baştan savma yapıyor. bjk'nin adidas ablemi ile bjk ablemi aynı çizgide bile değilmiş.

Yorum

• kırk yılın başında elitimsi kat. geçtik, niye adidasa geçelim?
                                zaten zerre beğenmiyorum formalarını.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X