Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hâlâ sahada futbolcunun üzerinde formaların kat be kat güzel duracağı fikrindeyim. Belki çok pozitif düşünüyorum ama henüz gerçek formaları daha görmedik.

Belki çok klasik olacak ama. Trabzon şehrinin bu sıkıntısını göz ardı ederek fiyatları belirlemek yanlış. galatasaray taraftarı bile kendi takımlarının formalarının pahalı olduğunu düşünüyor. galatasaray taraftarı ile Trabzon'daki taraftarın ekonomi durumu bariz farklı. Ayrıca gs 139'a normal, 99'a da taraftar forması satıyor. fenerin çubuklusu 129. Bu takım taraftarlarına göre bile fazlayken Trabzon için 119 çok pahalı. Aynı şekilde kombine ve bilet fiyatlarıda bu sene uçtu.

Taraftar zaten yeterince soğumuş durumda. Fiyatları indireceğimize yükseltiyoruz.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İdeal fiyat 99 TL'dir.

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hemen kaçamak cevaplar Sizin avatarınıza koyduğunuz adam bu takım için canını verdi. Siz bir forma almak için mırın kırın ediyorsunuz. Zorla alın demiyorum. Almayın eyvallah ama o zaman yapacağınız eleştirilerde katkınız kadar olsun.
        O avatardaki adam taraftarın musteri yerine konulup sagilmaya calisilmasina ne derdi acaba?

Yorum

• güzel yeni sezon formaları. ben çubukluya bayıldım ve tabiki alacagım bir tane. sırtına ne yazdırsam diyorum. futbolcu olarak hakeden tek kişi onur gibi.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Mavi formanın Şampiyonluklara ipotek koyduğumuz yıllara atfeden nostaljik bir tadı var.

Yorum

• Kimse kusura bakmasın; futbolcular Avusturya'daydı, formalar geç geldi, bütçe yetersizdi gibi temelsiz savunmaları ben kabul etmiyorum. PTT 1. Ligi takımına bile yakıştıramam bunu. afs abi formaları gördüğünü kaç gün önce yazdı burada. Kendisi de söyleyecektir. Formalar geldikten sonra birer tanesine armaları uygularsın, Avusturya'ya gönderir 3 futbolcuya giydirirsin. Bu iş maksimum 2 gün sürer. Antrenmanları fotoğraflayan görevli de fotoğraflarını çeker.

Birini de Akyazı stadına gönderir (bunu bi arkadaş önermişti burada, bulamadım şimdi ama fikir ona aitti) yol tarafı kale arkasından geniş açı bir fotoğraf çektirirsin. Arkada deniz mavisi görünür. Orta seviye photoshop bilen biri de bu fotoğrafları birleştirerek bir gecede enfes bir iş çıkarırdı.

Roma'nın oyuncuları formaları giyip Kolezyum'un önüne dizilmediler. Yöneticiler bizden çok istiyor ama imkanlar elvermiyor argümanını da kabul etmiyorum. İçinde azıcık heyecan olan yöneticiler bunun gibi onlarca senaryo üretirdi.

Onu bunu bırakın formalar çok güzel diyerek de kimsenin kızgınlığı geçmiyor. Formanın güzelliği varsa da belli olmadı, kimse bir şey anlamadı. Bugün formaları gören herkesi, yarın sabah TSClub'lara dizmeleri gerekirdi. Yazık.

En son merdeme tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 22:37. Sebep: link

Yorum

• Forma fiyatları iyi bence.

Kombine almayan, maça gitmeyen taraftar en azından 1 forma katkısı olsun.

Katkısı olmuyorsa sussun.

Yorum

• Kaleci formaları, Şortlar,Çoraplar onlar nerde

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimse kusura bakmasın; futbolcular Avusturya'daydı, formalar geç geldi, bütçe yetersizdi gibi temelsiz savunmaları ben kabul etmiyorum. PTT 1. Ligi takımına bile yakıştıramam bunu. afs abi formaları gördüğünü kaç gün önce yazdı burada. Kendisi de söyleyecektir. Formalar geldikten sonra birer tanesine armaları uygularsın, Avusturya'ya gönderir 3 futbolcuya giydirirsin. Bu iş maksimum 2 gün sürer. Antrenmanları fotoğraflayan görevli de fotoğraflarını çeker.

Birini de Akyazı stadına gönderir (bunu bi arkadaş önermişti burada, bulamadım şimdi ama fikir ona aitti) yol tarafı kale arkasından geniş açı bir fotoğraf çektirirsin. Arkada deniz mavisi görünür. Orta seviye photoshop bilen biri de bu fotoğrafları birleştirerek bir gecede enfes bir iş çıkarırdı.

Roma'nın oyuncuları formaları giyip Kolezyum'un önüne dizilmediler. Yöneticiler bizden çok istiyor ama imkanlar elvermiyor argümanını da kabul etmiyorum. İçinde azıcık heyecan olan yöneticiler bunun gibi onlarca senaryo üretirdi.

Onu bunu bırakın formalar çok güzel diyerek de kimsenin kızgınlığı geçmiyor. Formanın güzelliği varsa da belli olmadı, kimse bir şey anlamadı. Bugün formaları gören herkesi, yarın sabah TSClub'lara dizmeleri gerekirdi. Yazık.

valla çok doğru da bence yönetimle taraftar zıtlaşıo taraftar kombine ve forma almamak için ne bahaneler üretiosa

yönetimde lansman yabancı transfer vs profesyonelce yapılması gereken şeyleri yapmamak için bahane üretio

valla ben yarın gdecem ts cluba ama formaların satışa çıkacağından şüpheliyim

kargo gelmedimi kaldık formasız

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forma fiyatları iyi bence.

Kombine almayan, maça gitmeyen taraftar en azından 1 forma katkısı olsun.

Katkısı olmuyorsa sussun.
                      Emredersin!
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
                        Çubuklunun kumaşı muazzam gözüküyor. inşallah arkası da öyledir.
                        Mavi ise geçen sene giydiğimiz 3 çubuklu formanın kumaşıyla aynı.

Yorum

• Her ne olursa olsun forma alıcaz katkı yapıcaz başka bisey konuşmanın anlamı yok
                          Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• Formaların kumaş kalitesi iyi görünüyor.

Fakat arma ve yıldız bize yakışacak boyutta yapılmadığı müddetçe forma almayacağım.
                            Yöneticilerin aldığı akıl almaz kararların sorumlusu taraftar değildir.

Şampiyonlar ligi forması ile idare edeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Uğur Çayır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her ne olursa olsun forma alıcaz katkı yapıcaz başka bisey konuşmanın anlamı yok
                              Oda iyimis

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalar

-Beklentileri karşılamıyor
                                -Fiyatı yüksek
                                -Adam gibi taraftarı gaza getirecek bir tanıtım yapılmadı ki o kadar laftan sonra

Şimdi hiç kimse bana sen forma almıyorsun takıma destek çıkmıyorsun diyemez ki illa forma alarakta takıma destek çıkılmaz .

Yıllardır sade şık güzel tişörtler yaratıcı tasarımlar bekliyoruz ama yok . Niye yok ? Çünkü bu taraftar koşulsuz şartsız kötü dahi olsa o ürünleri aldığı için yöneticiler doğru yoldayız sanıyor.

Size yemin ederim bir ara hergün ts clupın sitesine giriyordun şu yazlık tarzı atkılardan yaparlamı diye oda yok

Şimdi klübüm beni düşünmüyor göz ardı ediyor istediğimiz tarzda tişörtler veya ürünler üretmiyorsa ben niye para vermek zorundayım ?

Güzel yapılmayan işleri sırf klübe destek adına desteklemeye devam edersek bu devran böyle gider.

Ozaman şuan forvet olarak atıyorum bu kadar beklentiden sonra almanya 2.liginden topöu alırlarsada ses etmeyelim sonuçta klübe destek .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                                En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 23:56.
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X