İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesınırlı derken kesin bi sayı var mı ?
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallahi sormadım kardeş ya ben sabah gitcektim sabah gelmez kargo dedi öğleden sonra dediler sınırlı sayıda 5-10 tane gelmez heralde gerçi bizim yönetimden ben beklerim ama oruç oruç okadar yol gidipte boş dönersem valla ne derim bilmiyorumlay lay lay
Yorum
-
119 lira maalesef çok ama çok yüksek bir miktar, böyle her sene formalara 10/20 lira zam yaparsalar forma alacak taraftar bulamazlar. Buna göz yummamamız lazım, Trabzon İstanbul değil, sosyoekonomik olarak dağlar kadar fark var. Benim maaşıma gelen zam senelik yüzde 6'yı geçmezken sen formalara yüzde 20 zam yapamazsın. Açıkçası ben formalar ucuzlamadan almayı düşünmüyorum.
Çubuklu ve mavi forma çok hoşuma gitti, beyaz formadaki renkli kısmı çok anlamsız buldum, onun dışında formalar çok iyi, yarın yakından inceleyeceğim inşallah.
Yorum
-
Evdeki pcden daha farklı gözüküyordu renkler şimdi iş yerimden daha farklı gözüküyor. Enteresan. Yalnız hala dertten muzdaribim. Mavinin tonu çok koyu olmuş. Açık mavi olmalıydı. Çubuklu forma boğulmuş resmen.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kötü ihtimal forma bile almıyorsan sonra çıkıp adamların herşeyini eleştirmeyeceksin. Bir çok kez şahit oldum belkide takıma maddi anlamda katkınız 0 ama tüm konularda herkesten önce siz adamlara sallıyorsunuz. Buna hakkı olan en son kişi sizsiniz.pardon abi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Sizin gibi büyük taraftarın yanında tabiki biz kimizpardon abi
Sizin avatarınıza koyduğunuz adam bu takım için canını verdi. Siz bir forma almak için mırın kırın ediyorsunuz. Zorla alın demiyorum. Almayın eyvallah ama o zaman yapacağınız eleştirilerde katkınız kadar olsun.
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle119 lira maalesef çok ama çok yüksek bir miktar, böyle her sene formalara 10/20 lira zam yaparsalar forma alacak taraftar bulamazlar. Buna göz yummamamız lazım, Trabzon İstanbul değil, sosyoekonomik olarak dağlar kadar fark var. Benim maaşıma gelen zam senelik yüzde 6'yı geçmezken sen formalara yüzde 20 zam yapamazsın. Açıkçası ben formalar ucuzlamadan almayı düşünmüyorum.
Çubuklu ve mavi forma çok hoşuma gitti, beyaz formadaki renkli kısmı çok anlamsız buldum, onun dışında formalar çok iyi, yarın yakından inceleyeceğim inşallah.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya gecen seneki formadan kumas farki varsa ????? ozaman artik Trabzonspor taraftari boy aynasina baksin ve kendini bi sagmet istanbul takimlariyla kiyaslamasinEn son Murat' tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 21:33.
Yorum
-
* Hayır almamak için niye bahane üreteyim burda kimseye bişey ispatlamak zorundamıyım onu anlamıyorum ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle119 lira maalesef çok ama çok yüksek bir miktar, böyle her sene formalara 10/20 lira zam yaparsalar forma alacak taraftar bulamazlar. Buna göz yummamamız lazım, Trabzon İstanbul değil, sosyoekonomik olarak dağlar kadar fark var. Benim maaşıma gelen zam senelik yüzde 6'yı geçmezken sen formalara yüzde 20 zam yapamazsın. Açıkçası ben formalar ucuzlamadan almayı düşünmüyorum.
Çubuklu ve mavi forma çok hoşuma gitti, beyaz formadaki renkli kısmı çok anlamsız buldum, onun dışında formalar çok iyi, yarın yakından inceleyeceğim inşallah.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bunu anlamıyorum.Ya hep aynı fiyattan sat ya da en baştan o fiyata sat. 3-4 ay geçince forma fiyatları düşüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum