Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Nike'den ayrılacaksak yeni adres kesinlikle Macron olmalı. Onun dışında boşuna fantezi aramanın anlamı yok.

Ben size söyleyeyim eğer Adidasa geçersek yeni sezon formalarımız Sivasın formalarının aynısı olur. Kimse farklı birşey beklemesin bence.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Formalar çok güzel okadar da abartmayın arkadaş, hele çubuklu üste giyildiğinde efsane duruyor..

Heee tanıtımda olay değişiyor burda söylenen herşeyi hakediyorlar profesyonel bir ajansla mutlaka çalışılmalı okadar amatör bir klüb olmamalıyız tam rezillik...
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu bizi de psikopat yaptılar iyice. Forma o fotoğraftaki gibi görünüyorsa hiç problem değil. Çok belli olmuyor. Ama sonuçta o da uzak çekim olmuş. Ayrıca mavi ve beyaz da en az çubuklu kadar iyi duruyor kişinin üzerinde.

Yani neye inanalım ? Tanıtılan çubuklu ile taraftarın giymiş olduğu çubuklu üzerinde dağlar kadar fark var.
        sonuç olarak sorun yine yönetime dayanıyor, giyince kötü gözükmüyorsa, giydir göster biz de kötü demeyelim.

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çubukludaki geçiş bence ışıktan dolayı öyle olmuştur. Çünkü Özerin giydiği formada neredeyse fark edemedik geçişi..
          edit
          “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Çoraplar yeni sezon mu olacak

Yorum

• Formaları beğendim almak için de sabırsızlanıyorum ama iki formada da V var, keşke çubuklu da olmasaydı. Biz profesyonel değiliz elbette... Çubuklunun renginin o derece solması biraz hayal kırıklığına sebep oldu.
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işte bizi anlamak istemiyorlar biz diyoruz ki tanıtım kötü belki forma çok iyi ama foto çekiminden dolayı kötü görünüyor şimdi arkadaşın üstündekine bakınca anlamayabiliriz renk geçişini lakin sen bana tanıtım fotosunda barız renk geçişi var gibi gösterirsen bende öyle anlarım
                Hakkın var,formaların tanıtım konusu adı üzerinde,formayı tanıtmaktır,kullanılacağı zaman nasıl bir görüntü sergileyeceğini gösterir,akılda en küçük bir soru işareti bırakmaması gerekir.Mesela hala formaların arka kısımları nasıl bilmiyoruz.İlk fotoğrafları görünce ben de hayal kırıklığına uğramıştım ancak bu arkadaşın üzerinde görünce daha fazla hoşuma gitti formalar.

Geçmişteki lansman tecrübelerimizden ve bu konuştuğumuz konu yüzden dolayı da ben formalara elle dokunup gözle görmediğim sürece net hüküm verme taraftarı değilim.İşini yanlış yapanlar kulüpten gönderilmeli,bu işin çözümü bu.

Yorum

• Formalar aynı formalar. Yorumlar 'bu çubuklu daha iyi tanıtılana göre' şeklinde yapılınca komik oluyor.

Yorum

• Afs abi senden ricam Tscluptan üst düzey yöneticiler ile aranın iyi olduğunu anlıyoruz...
                    Önümüzdeki yıl temmuz başında formalar tanıtılsın (3 temmuz da iyi olur)
                    Formalar tanıtılırken muhakkak reklam filmi istiyoruz.
                    Bunları söylersen sevinirim

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayrıca formalarda laser deliklerde yok.
                      Hollandanin Lacivert formasi var bende 109Frank(250 TL) verdim onda bile yok.
                      Milli takimlarin bir üst modeli var dar kesim Futbolcularin giydiginden onda var am oda 150 Frank(345 TL)

Avro fiyatini bilmiyorum...
                      En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 18:00.
                      “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Çubukludaki geçiş ilginç olmuş İlk sezon Nike mavi forma var bende şimdi de "Mavi Zafer" zamanı
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Afs abi senden ricam Tscluptan üst düzey yöneticiler ile aranın iyi olduğunu anlıyoruz...
                          Önümüzdeki yıl temmuz başında formalar tanıtılsın (3 temmuz da iyi olur)
                          Formalar tanıtılırken muhakkak reklam filmi istiyoruz.
                          Bunları söylersen sevinirim
                          reklam filmi kesmez, uzun metrajlı film lazım.

Yorum

• sponsor formaya çok sey katıyor . Alt taraf bombos kaldı . orası bıraz dolu oldugunda daha oturaklı bı goruntu olusuyor.
                            ayrıca şuna eminim o cubuklu formayı denedıkten sonra herkes çok begenıcek .
                            maviyi almaya gıdenler vazgecıp cubukluyu alıp donecekler . bundan da emınım
                            En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 17:57.
                            61

Yorum

• Benim anlamadığım bir diğer nokta da şu, herkesin elinde minimum 1000 liralık telefonlar var, formayı giymişsin denemişsin pozunu da vermişsin, azıcık da kaliteli, yüksek çözünürlükte koyun şu fotoğrafları da az inceleyelim.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu konu sayfalarda defalarca gündeme geldi. Armanın kullanımı ile ilgili geçen sezon yönetim bir karar aldı. Yıldız armadaki futbol topu genişliğinde kullanılacak. Tüm mecralarda bu şekilde kullanılıyor. Yıldızın geometrik yapısından dolayı göz yanılmasıyla yıldızı daha küçük algılıyoruz. Armanın formadaki büyüklüğü TFF talimatlarına göre ölçülendiriliyor. Armanın formalardaki kullanımları ile tasarımın bütünlüğü başarılı.

Ortada yanlış uygulama yok. Bilakis tutarlı.

Kendi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulüptük. Yıldızı daha büyük kullanalım derseniz benim önerim ölçülendirme yıldızın alt ayaklarının top genişliğinde olması ve koyu zeminlerde karışmaması için armanın etrafına ölçüleri belirlenecek şekilde kontür kullanılması.

Formaların tasarımları, renkleri, kumaşları güzel. Gerçekleri görünce bana hak vereceksiniz.
                                Bu karar kesinlikle çok saçma ve ben bir taraftar olarak bunu kabul etmiyorum.
                                Rakiplerimizin kullandığı yıldıza bakıyorum, gözümüze giriyor.
                                3 yıl önce kullandığımız arma ve yıldız istediğimiz gibiydi, sonra kimin aklına geldi bu kararı almak ?
                                Bu tamamen yanlış bir uygulamadır. Bunu düzeltmek için mücadele edeceğiz.
                                Düşünüyorum da hiçbir akıllı gerekçe bulamıyorum.

İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                puma nedir yaaa ?
                                bende aşağı yukarı her dönemin forması var ama bir tek saçma puma formalar yok.
                                o kadar söyleyeyim yani
                                puma'nın pembe-lacivert çubuklusunu hatırlayan var mı ?
                                PUMA'nın Arsenal'e yaptığı ürünlere bir bak istersen..
                                Antrenman ürünleri vs hepsi çok güzel..

Bizim PUMA ile çalıştığımız yılları hatırlıyorum, çok güzel tişörtler ve antrenman ürünleri yapmıştı. Şimdi ise Arsenal'e aynı ürünleri yapıyorlar.
                                En son Sacit tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 18:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X