Formalara olan yoğun talebin karşılanamaması nedeniyle Adidas, 3 olan üretici sayısını 4’e çıkarttı. Ve sarı lacivertli kulübe forma yetiştirebilmek için çok yoğun bir biçimde mesai harcanmaya başlandı.
---
Yaklaşık 80 milyon euro bonservis bedeli ile alınan ve 6 yıl için 42 milyon euro ödenecek olan James adına üretilen formalar ilk saatlerde adeta kapış kapış gitti. İspanya'dan verilen rakamlara göre Real Madrid transferin ardından gelen ilk saatte 900, 24 saatte 50 bin, son 48 saatte de 350 bin James Rodriguez forması sattı.
Real Madrid lisanslı ürün mağazasında 88 euroya satılan formalar böylece sadece 2 gün içerisinde kulübe 30.800.000 euro kazandırmış oldu.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
nihayet elit kategorisine gectik. hayirli olsun. yakanin icindeki detayi formanin kumasini gördükden sonra tamamen emin oldum. özerin üstündeki taraftar formasi. formalarimiz bide saha icinde gördün.
nihayet elit kategorisine gectik. hayirli olsun. yakanin icindeki detayi formanin kumasini gördükden sonra tamamen emin oldum. özerin üstündeki taraftar formasi. formalarimiz bide saha icinde gördün.
vardir kesin. o formalar satilirmi, satilirsa kac paradir hic haberim yok.
sadece gördügüm seyler sonucu böyle olacagini tahmin ediyorum. daha dogrusu emin oldum
vardir kesin. o formalar satilirmi, satilirsa kac paradir hic haberim yok.
sadece gördügüm seyler sonucu böyle olacagini tahmin ediyorum. daha dogrusu emin oldum
Renktas forma kalitesi juvenin cimbomun formalarinin kumasi ile ayni mi?
Ali fuat abiye bende sahip cikmak istiyorum. Acaba degerlerimize ne zaman sahip cikmayi ögrenecegiz renkdaslar? Burda ali abiyi acimasizca elestirenlerin bir kismi belkide sadece formalar cikacagi zaman bu basliga ugruyor. Ali abi hep burda ve bizi bilgilendiren seyler paylasiyor daima. Ben zevkle okuyor, bilgimi genisletiyorum.
Ayrica formalar neden sizmiyor diye neredeyse isyan noktasina gelenler simdi rahatlamistir. Resimlerin kalitesi ve isigi bozuk oldugundan formalar ikinci sinif muamelesi gördü. Bende sahsen forma resmi olarak piyasaya ciktiginda cok güzel güzel olacaklarina inaniyorum. Eminimki burda sallayanlarda forma yarin öbürgün ciktiginda formayi begenecekler ama sirf gururlarindan yine acimasizca elestiriye devam edecekler. Sükretmeyi ve yetinmeyi bilin son 8-9 sezonun formalari var bende onlari gördükce formalarimizin ne denli bir evrim gecirdigine sait oluyorum...
Yorum