Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cuma acıklanacak. net.
    Eyvallah kardesm

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok ya ne zaman başlayacak ben de bilmiiyorum hele bir bizim sonuçlar açıklansın,şimdiden burs çıksın diye dua ediyorum
      .
      En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 04:24.

Yorum

• ... yalnız bizim beyaz forma 1 numara olmuş..çubuklu ya nedense yıllardır alışamadım...

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Arkadaslar biz bugün adidasa pumaya yada baska bir markaya gecelim emin olun formanin desenleriydi, renkleriydi, detaylariydi oydu buydu nerden baksaniz iki sezon oyalaniriz. Su bir gercekki nikela artik adim adim ürünlerin olgunluk cagina ulasiyoruz bknz. Nikela ilk formalarimiz ve yeni cikanlar. O yüzden ben istikrardan yanayim 😊😊😊

Colmandante
          ...imza...

Yorum

• Fenerbahçe formalarının 40 Bini geçtiği söyleniyor..

Biz kendimize kızıyoruz da şu örnek net bu geri zekalılar geçtiğimiz 2-3 yılda leş forma çıkartmasaydı yine çok iyi sayıya ulaşırlardı. Taraftarı kandırmada 1 numaralar. ABD'nin halkını kandırdığı gibi taraftarını kandırıyor adamlar.

Formaya kendilerinin sponsor olduğunu zannediyor adamlar..

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaç bin? .dd
              Sayısalım 33bin Eşit ağırlık 10binlerde fakat ben sayısaldan tercih yaptım mimarlık yazdım üstlere ya KTÜ ya Kocaeli gelir herhalde hayırlısı inş.Siz de mi bu sene girdiniz?

Bare formalarla da ilgili bir şey yazayım da acayip durmasın

Formalar bence gayet güzel Nike ama bence ilk defa bu kadar güzelini yaptı.119 lira benim için pahalı öss kitabı için bile para almaya sıkılıyordum napayım biriktirecem artık
              Seneye de Turuncu ya da Gri forma istiyorum,saygılar.
              Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
              Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayısalım 33bin Eşit ağırlık 10binlerde fakat ben sayısaldan tercih yaptım mimarlık yazdım üstlere ya KTÜ ya Kocaeli gelir herhalde hayırlısı inş.Siz de mi bu sene girdiniz?

Bare formalarla da ilgili bir şey yazayım da acayip durmasın

Formalar bence gayet güzel Nike ama bence ilk defa bu kadar güzelini yaptı.119 lira benim için pahalı öss kitabı için bile para almaya sıkılıyordum napayım biriktirecem artık
                Seneye de Turuncu ya da Gri forma istiyorum,saygılar.
                iyi bi yer yaz. yoksa tekrar gir. ben pişmanım mesela. eskişehir bilgisayardayım. 2010 da 28binle girdim.

formalardan favorim mavi. en azından değişik ve dalgayı anımsatıyor

Yorum

• Mavi forma biraz daha göze hoş geliyor diğer ikisi bence kötü. Çubuklu formada ben daha kalın çubuk dizaynını formamıza yakıştırıyorum. Acilen de Adidas'a geçilmesinden yanayım...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• 2010-2011 sezonundan sonra ilk defa çubukluya çok ısındım. bide türk arması olsa tadından yenmezdi.
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Forma güzelse alırım" mantığına ben "mantıklı" bir açıklama getiremiyorum.

Trabzonspor dese ki: "Bu sene çuval çıkarıp, bordomaviye boyuyoruz. Forma bu." , gidip alacaksın arkadaş.

(Örnek biraz uç olmuş olabilir )
                      Niyeki? Önceki sene bordo formayı sevdim onu aldım. Geçen senekini beğenmedim, onun yerine onun on katı para harcadım TS Club'un diğer ürünlerine. Öyle olmaymi?

Gesendet.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formalari izin sezonuna yetistirememek büyük bi kayip ve beceriksizlik, ben formalari gördükten sora begenip alan biri degilim, nasil forma cikarsa ciksin hersene alirim, bu sene 4 tane alacaktim, 3 ogluma 1 bana ve suan trabzondayim, ama gel görki ortada forma yok henüz. Benim gibi suan trabzonda birsürü insan var, yazik
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• arkadaslar özel para biriktirme hesabi acin hergün 1 tl hesaba yatirin
                          iyi kötü gün derken en azindan 1 yilda 300 tl ts clup icin biriktirin
                          bunuda yapamiyan ya bu takimin taraftari degildir yada coluk cocuguna ekmek yetistiremiyordur
                          ikiside benim icin özürlüdür
                          baska lafa gerek yok
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Forma güzelse alırım" mantığına ben "mantıklı" bir açıklama getiremiyorum.

Trabzonspor dese ki: "Bu sene çuval çıkarıp, bordomaviye boyuyoruz. Forma bu." , gidip alacaksın arkadaş.

(Örnek biraz uç olmuş olabilir )
                            Ne yazık ki böyle bir kriter yok.
                            Sen formanın en güzelini yapacaksın.
                            Formanın üstünde taşıdığın manevi değerleri kaliteli yapmak zorundasın.

2011 yılından sonra forma almadım.
                            Formadaki arma ve yıldız durumu özetliyor zaten..

Yorum

• Şimdide başka bir şey duyduk Yöneticilerimizden birisi açıklama yapmış formalar bunlar değil demiş Eee kime inanalım kardeşim ? Neyse zaten bu forma mevzusunun suyu çıktı iyice. Millet formaları çıkardı satış rekoru kırıyor biz hala FBI ajanı gibi forma araştırıyoruz.

Yorum

• Millet binlerce forma satti biz hala o degil bu degil tatli heycanlar filan kovaliyoruz

Bgunde forvetsiz formasiz gecti hade iii geceler uyumaya devam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X