İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubukluda V olmayaydı iyiydi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUfak ufak ipuçlarıyla bütüne ulaştık sayılır sonunda.."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
beyenmediğimden değil sadece anlatılanlardan yola çıkarak 3. formada 3 ten fazla renk var denilen şey aynı rengin farklı 3 tonumuydu ayrıca bu modeli bu yıl atletico madrid den baskası hani giymeyecekti çubuklunun yakası bundan başka bir model ise ve o modelin yakası polo yaka denildiğine göre düğmelidir herhaldi aksini düşünmek dahi istemiyorum çünkü söz konusu v detayını silseniz nike in 8 senelik katolog forması olur diğer yaka ile yinede söz konusu bordo mavi ise gerisi teferruattırTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas'ın yeni krampon serisi de çok iyi, saçma saçma renkleri yok. Çok iyi çalışıyolar bu sene
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum