Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardes lesin mi yoksa tahmini cizim mi?
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• the_storm_boy ellerine sağlık. 3. forma beklenilenden daha güzel olacak sanırım.

Beyazın nike logosu kol ve yakadaki kontur mavi mi olacak yoksa bordo mu ?
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bence en kotusu 2.forma coknbasit olmus digerleri iyi
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

Bu üc formada cok güzel ! sadece cubuklunun yakasi beyaz olsaydi ama böylede güzel

Yorum

• Formaları ben çizmedim rica üzerine bir arkadaşım çizdi sağolsun. Tahminler bu şekilde yalnız Beyaz formanın yaka ve kol uçları bordo olacaktı

Yorum

• çubuklu ve 3. formanın ayrıntılarının bu kadar şık olacağını sanmıyorum.zira bunlar efsane olur...
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Beyaz formayı Ali Fuat abi de, bayağı bir zaman önce PSV'nin formasından bahsederek biraz ip ucu vermişti.

Açıkçası, bordo ve mavi bölümü çok saçma bir tarz bence. Beyaz üzerine bordo-mavi olarak birçok farklı seçenek uygulanabilecekken bu hiç estetik gözükmüyor. Mavi forma da, mesela arkadaşların önceki sayfalarda belirttiği gibi PSG'nin lacivertine yakın bir renk olması daha güzel olabilir.
                En son Erkin tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 16:15.
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Formalar çok güzel görünüyor, böyle olursa muhtemelen çok da güzel olacaktır. Ama şöyle bir durum var ki, bu formalar (formaların bunlar olacağını varsayarsak) tanıtımdan önce, ütüsüz ve modelsiz olarak görülürse -pazar malı olarak nitelendirilecektir.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Re: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formalar bu olsun en az ikisini aliririm efsane olmuslar.

Yorum

• Beyazda armanın bordosu formanın bordosuna karışmış. Mavinin içinde kalsa daha güzel olurmuş.

Yorum

• Çubuklunun yakası beyaz olsa süper olur.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• formalar evet asaga yukari bunlar. ama her ücündede ufak detaylar yanlis.
                          mesela 3. formada koyu renk alttarafda kaliyor. yukari dogru renk tonu aciliyor.

cubukluda V deseni eksik. yaka polo sekil, ama bunun yaksindan farki

beyaz formada nike amblemi ve yakadaki cizgi bordo. kollarda cizgi fln yok.
                          En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 17:32.
                          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formalar evet asaga yukari bunlar. ama her ücündede ufak detaylar yanlis.
                            mesela 3. formada koyu renk alttarafda kaliyor. yukari dogru renk tonu aciliyor.

cubukluda V deseni eksik.

beyaz formada nike amblemi ve yakadaki cizgi bordo. kollarda cizgi fln yok.
                            Diğer herşey doğru mu?
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• cubuklunu yakasi hem reng olarak
                              hem sekil olarak dogru degil bana anlatilani dogru anladiysam

ama bisey görmedigimden garanti bisey diyemem
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Formaları ben çizmedim rica üzerine bir arkadaşım çizdi sağolsun. Tahminler bu şekilde yalnız Beyaz formanın yaka ve kol uçları bordo olacaktı
                                )

[IMG][/IMG]
                                Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X