İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
çubuklu ve 3. formanın ayrıntılarının bu kadar şık olacağını sanmıyorum.zira bunlar efsane olur...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Beyaz formayı Ali Fuat abi de, bayağı bir zaman önce PSV'nin formasından bahsederek biraz ip ucu vermişti.
Açıkçası, bordo ve mavi bölümü çok saçma bir tarz bence. Beyaz üzerine bordo-mavi olarak birçok farklı seçenek uygulanabilecekken bu hiç estetik gözükmüyor. Mavi forma da, mesela arkadaşların önceki sayfalarda belirttiği gibi PSG'nin lacivertine yakın bir renk olması daha güzel olabilir.En son Erkin tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 16:15.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Re: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Çubuklunun yakası beyaz olsa süper olur.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
formalar evet asaga yukari bunlar. ama her ücündede ufak detaylar yanlis.
mesela 3. formada koyu renk alttarafda kaliyor. yukari dogru renk tonu aciliyor.
cubukluda V deseni eksik. yaka polo sekil, ama bunun yaksindan farki
beyaz formada nike amblemi ve yakadaki cizgi bordo. kollarda cizgi fln yok.En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 17:32.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformalar evet asaga yukari bunlar. ama her ücündede ufak detaylar yanlis.
mesela 3. formada koyu renk alttarafda kaliyor. yukari dogru renk tonu aciliyor.
cubukluda V deseni eksik.
beyaz formada nike amblemi ve yakadaki cizgi bordo. kollarda cizgi fln yok.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
cubuklunu yakasi hem reng olarak
hem sekil olarak dogru degil bana anlatilani dogru anladiysam
ama bisey görmedigimden garanti bisey diyemem"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları ben çizmedim rica üzerine bir arkadaşım çizdi sağolsun. Tahminler bu şekilde yalnız Beyaz formanın yaka ve kol uçları bordo olacaktı)
[IMG][/IMG]
Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum