Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    üçüncü renk PSG nin geçen seneki iç saha formasındaki petrol mavisi bence aşşağıdaki yani v desenlisi ve bu mavinin tonları afs abinin hiç kullanmadığımız renktanımınada uyuyor ben hiç bu renk bi forma hatırlamıyorum

Lacivert kullanmisdik 2000/01 senesinde....

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• formalar umarım bayrama kadar satışa çıkar.. gitmişken yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapma imkanı buluruz umarım..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bir önemli konu da çocuk formaları.. en çok ihmal edilen konu ama bence en önemli konu.. hem çocukalrı trabzonsporlu yapamadığımızdan dem vuruyoruz hem de çocuk formalarına yeterince özen göstermiyoruz. neredeyse yetişkin formalarıyla aynı fiyat. geçen yıl üç forma aldım isim vs deyince 300 tl ödedim. ama üç ayrı mağaza dolaştım bedenlerini bulmak için..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• HAYIR
          3. Forma bordo degil!

hic kullanmadigimiz renkde degil aslinda. sadece bir kisimi kullandigimiz renkin farkli bir renk tonu. ondan haric bildiginiz bizim renkler yani

cikinca görceksiniz. zaten hangi forma oldugunu yazdim. resim filan istemeyin. okadarcigini hayal edin. az kalmis zaten formalarin tanitimina
          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Benim kafamda petrol mavisi ana renkli, 2 tane üst üste V desenininde biri bordo biri mavi olan bir forma geldi. Çünkü afs abi o tasarımın farklı bir şekilde kullanıldığını yazmıştı.. Güzel olur ama öyle bir forma
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim kafamda petrol mavisi ana renkli, 2 tane üst üste V desenininde biri bordo biri mavi olan bir forma geldi. Çünkü afs abi o tasarımın farklı bir şekilde kullanıldığını yazmıştı.. Güzel olur ama öyle bir forma
              bana da öyle geldi
              fakat yakışacağını zannetmiyorum.

Yorum

• 3.forma bordo ile başlayıp turuncunun koyu tonu ile bitebilir V şeklinde...
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• imkansızı istiyorum belki ama uzun kollu formalarda kısa kollularla birlikte çıkmalı bence
                  TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana da öyle geldi
                    fakat yakışacağını zannetmiyorum.
                    Bence yakışır kesinlikle birde mat renk kullanılırsa 10/10 luk bir forma olur. Aynı şekilde turuncuda olabilir..
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      HAYIR
                      3. Forma bordo degil!

hic kullanmadigimiz renkde degil aslinda. sadece bir kisimi kullandigimiz renkin farkli bir renk tonu. ondan haric bildiginiz bizim renkler yani

cikinca görceksiniz. zaten hangi forma oldugunu yazdim. resim filan istemeyin. okadarcigini hayal edin. az kalmis zaten formalarin tanitimina

Forma değil polinom sorusu
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yarın arıcam birisini sorucam onun renginide yeter artık milletin çektiği eziyet söyleseniz ölürmüsünüz? Devlet sırrı sanki bu kadar da abartılırmı bir forma yeter ya gına geldi...!

Yorum

• Altı üstü bi renk soyleyeceksiniz model söyleyeceksiniz etmeyin ya süprizi mi kaldı herşey b. sardı valla hayret bişey ya
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 03:09.

Yorum

• Yarın nabıcam edicem o rengi öğrenicem arkadaş bildiğim tüm yöneticileri arıcam gerekirse

Yorum

• Renk ya siyah ya laci benim tahminim..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renk ya siyah ya laci benim tahminim..
                                Bence sarı
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X