Yanlış anlaşılma olmasın formaları görmedim herhangi bir bilgimde yok ama anlatılanlar söylenenler başka ihtimal bırakmıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamda renktaş forvet gelmedi diye forma almayarak yönetimi değil Trabzonspor'u cezalandırıyoruz. Başarılı olunan sezonlardaki ekstra satıştan ziyade takım kötü durumdayken satılan formalar daha samimi. Başarıyla satılan ekstra sayının %30u her sezon forma alan ve başarıdan dolayı daha fazla forma alan ki buna lafım yok, diğer kalan %70 ise hiç forma almayan başarıdan dolayı elini cebine atan kesim. Ki şu anda forvet alınmamasına en çok tepki verende bu kesim..İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakılacak bi durum yok. konu şu yukarda arkadaş söz etmiş babası ne yaptılar ki alacaksın forma demiş. böyle söyleyen genci yaşlısı bir sürü insan var tabi ki kendine göre haklı noktaları vardır herkesin ama bu forma alınmalı kulübe para kazandırılmalı. Ben öğrenci halimle forma, tshirt alıyorsam herkes almalı en az 1 tane almalı.
Tabiki herkes formasını almalı katkısını vermeli. Ama taraftar olarak bazı haklarımız olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak ben yine formamı alacam, ama herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil. Ben forma almayana neden almadın diyemem şu ortamda
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların bir tanesi cubuklu polo yaka biri beyaz omzunda bordo mavi var diğeride düz bordo üstünde v deseni var
bordomavi.net üyeleri neye dayanarak direk bu mesaja inanıyorsunuz?En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 00:02.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarı kandırmanın biz cezası olmalı. Tamam siz ve ben öyle yapmıyoruz da kaç yıldır kandırıldığımızın farkındayız de mi? Kombine satışları da ortada. Bu takımın başında bu takımı ileri taşıyacak zihniyete ihtiyaç var. Elin şikecisi bile hamle yapıyor. En basitinden sen adam gibi bi Onur veya 2010-2011 tişörtü koyabildin mi vitrine? Yok. Öyle havadan forma satışı kombine satışı olmaz önce biraz icraat
Tabiki herkes formasını almalı katkısını vermeli. Ama taraftar olarak bazı haklarımız olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak ben yine formamı alacam, ama herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil. Ben forma almayana neden almadın diyemem şu ortamda#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen öyle düşünüp yazıyorum ali fuat abi öyle dediyse onu dikkate al.
Arkadaşlar herkesin mesajına balıklama atlamayın rica ediyorum.En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 00:06.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarı kandırmanın biz cezası olmalı. Tamam siz ve ben öyle yapmıyoruz da kaç yıldır kandırıldığımızın farkındayız de mi? Kombine satışları da ortada. Bu takımın başında bu takımı ileri taşıyacak zihniyete ihtiyaç var. Elin şikecisi bile hamle yapıyor. En basitinden sen adam gibi bi Onur veya 2010-2011 tişörtü koyabildin mi vitrine? Yok. Öyle havadan forma satışı kombine satışı olmaz önce biraz icraat
Tabiki herkes formasını almalı katkısını vermeli. Ama taraftar olarak bazı haklarımız olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak ben yine formamı alacam, ama herkes benimle aynı düşünmek zorunda değil. Ben forma almayana neden almadın diyemem şu ortamdalay lay lay
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten kimse bişey diyemez ama işte bu zihniyeti değiştirmemiz lazım. Kombine eyvallah derim bak kadroya göre alınır. Am bence forma her durumda en az bir tane alınmalı. Diğer ürünlerede lafım yok beğenemiyorsan alma ama forma her ortamda alınmalı. İstanbul takımları mesela kadın taraftarlardanda bayağı gelir elde ediyor ama bizde buda yok. Biraz sahip çıkmalıyız takımımıza. Mesela diyelim Türkiyede 2 milyon Tranzonsporlu varsa en az 800 bin tane forma satmalıyız.İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın bazı görüşlerinde güzel t-shirtler yok ama ana madde forma. tabi ki herkes almayabilir o zaman da forma almayan maça gitmeyen kısacası kulübe para kazandırmayan kişi konuşmasın şu takımın orası burası öyle, güzel oynamıyorlar diye. ne katkın var ki ne bekliyorsun ? biz formamızı alalım diğerleri de çekirdeklerini alsın gelsin...
Biz takıma sahip çıkalım sonuna kadar da takım bize çıkmıyor. Bu kadar yalanı dolanı iş bilmezliği haketmiyoruz. Taraftar 1 alır 2 alır sonra bi bakar yani. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum gene kampa anahtar transferler yapılmadan girdik. Bi şekilde tepki koyulmalı nasıl olur bilmem
Çekirdekçiler'e de sorsan bilet alıyoruz derler. Değişmeyecek tek şey var ne kadar ekmek o kadar köfte, ne kadar akıllı icraat o kadar gelir. Bizim burda forum ortamında oturup kafa yorduğumuz şeyleri onların gündeme bile getirmediğine eminimEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 00:15.
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın bazı görüşlerinde güzel t-shirtler yok ama ana madde forma. tabi ki herkes almayabilir o zaman da forma almayan maça gitmeyen kısacası kulübe para kazandırmayan kişi konuşmasın şu takımın orası burası öyle, güzel oynamıyorlar diye. ne katkın var ki ne bekliyorsun ? biz formamızı alalım diğerleri de çekirdeklerini alsın gelsin...
ama takımın başındakilerde taraftarı düşünmeli biraz ciddi anlamda taraftar için ne yapıo bu yönetimler?
forma? transfer? güzel ürün? sezon öncesi istanbul da maç? daha uygun fiyatta bilet? vs
tamam bunların hiç biri olmasa da yar sever gibi seviyoruz takımımızı ama ben seviyorum mehmet sevmeyebilir
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Forma alma kültürü daima taraftarin ruhuna yerlesmeli. En az birtane ama imkani olan 3 formayi alsin.Almamakla sadece kulübü cezalandirirsin, yönetici deyil.Bugün sen bi bahaneden almazsin, yarin ben. Böyle sey olmaz. Herkes düzenli birsekilde kendini alisdirsin. Kazanan Trabzonspor olur.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. formamız büyük ihtimalle böyle bişey olacak. Rengini bilmem
Çubukluda böyle V deseni falan olmuycak dimi düz çubuklu olcak ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiMavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubukluda böyle V deseni falan olmuycak dimi düz çubuklu olcak ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Örnek olarak: http://4.bp.blogspot.com/-ORuauct--g...me+Kit+(1).jpg
Yorum
-
-
-
3. forma hayalim tamamiyle aykırı 2 renkten oluşması ve armanın da bu renklere uyarlanması ya da renklerimizden tonlarıyla oynanmış bir renk ve aykırı renk birleşimiEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 00:57.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum