Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Zaten defile şeklinde olmayacakmış. Nike zaten Adidas gibi formaları futbolcuların üstünde tanıtmadığı için adama gerek yok Ama şöylede düşünebiliriz çarşamba tanıtım varsa ve forvetle tanıtılacaksa o zaman çarşambaya kadar adam gelecek
Bu adamlar forvet almamak için formaları bile tanıtmazlar o zaman o yüzden gerek yok
gercekten yönetimler taraftarın pskolojisini iyice bozdu transferle formanın ne alakası var yahu profesyonelleşeceğimize giderek geriye gidiyoruz arkadaş forvet gelmez forma çıkmaz iftar zamanı gene gerildim
Bu lazer delikler ve maliyetler ile ilgili bir şey söylemek istiyorum.
Az önce fark ettim. Çin'den 10 dolara aldığım bir Hollanda forması takımı var.
lacivert forma-şort.
10 dolar abi. bildiğin bire bir nike yapmış adam. yaka içi logosu bile var.
yahu onun bile yanda lazer delikleri var
siz hangi maliyetten söz ediyorsunuz anlamadım ?
bir de bu forma saklambacı olayı var.
bir kaç kişi gizli bir misyon edinmiş kendine milleti burada kanırtıyorlar.
nedir abi ? cola formülü mü bu ?
bu kadar ciddiye almayın.
çünkü gerçekten de o kadar ciddi bir şey değil sakladığınız bilgi.
bazı arkadaşlar formayı tanıtacak topçumuz yok falan demiş bu kadar olumsuz düşünceyi trabzonspor taraftarına yakıştıramıyorum adamlar şikeci takımlarını en kötü en haksız oldukları zamanda o kadar destekliyor bizim taraftar görüşlerimiz hiç yapıcı değil tamam bazı konularda haklıda olabilirler ama herşeyden önce trabzonspor armasını göğsünde taşımış ve taşıyacak olan değerlerimize ve özümüze futbolculara bir hiç muamelesi yapılması çok nahoş oluyor bence formamızı çokta güzel tanıtacak terinin son damlasına kadar yetenekleri sınırlıda olsa formamızı canı gönülden terleten futbolcularımız var AYKUT DEMİR BOSİNGWA MUSTAFA YUMLU KADİR KELEŞ YUSUF ÖZER ONUR kısaca colman ve malouda hariç hepsi
bazı arkadaşlar formayı tanıtacak topçumuz yok falan demiş bu kadar olumsuz düşünceyi trabzonspor taraftarına yakıştıramıyorum adamlar şikeci takımlarını en kötü en haksız oldukları zamanda o kadar destekliyor bizim taraftar görüşlerimiz hiç yapıcı değil tamam bazı konularda haklıda olabilirler ama herşeyden önce trabzonspor armasını göğsünde taşımış ve taşıyacak olan değerlerimize ve özümüze futbolculara bir hiç muamelesi yapılması çok nahoş oluyor bence formamızı çokta güzel tanıtacak terinin son damlasına kadar yetenekleri sınırlıda olsa formamızı canı gönülden terleten futbolcularımız var AYKUT DEMİR BOSİNGWA MUSTAFA YUMLU KADİR KELEŞ YUSUF ÖZER ONUR kısaca colman ve malouda hariç hepsi
O söylediklerimizle takıma olan desteğimiz arasında bir ilişki yok. Ben gider formamı alırım yine
Taraftar olarak yıldız oyuncu transferi görmek, o şikecilere karşı hakımız sonuna kadar savunacak yönetime sahip olmak ve formaları en yakın zamanda görmek benim de hakkımdır. Bu saydığın adamlarla ne halde olduğumuz ortadadır Onur ve Bosi dışında.. Yıldız oyuncu olmak farklı sonuna kadar mücadele etmek farklı
Zaten oyuncu odaklı sunum ve tanıtım filmi olmayacaktır. Boş yere kafa yoruyoruz
O söylediklerimizle takıma olan desteğimiz arasında bir ilişki yok. Ben gider formamı alırım yine
Taraftar olarak yıldız oyuncu transferi görmek, o şikecilere karşı hakımız sonuna kadar savunacak yönetime sahip olmak ve formaları en yakın zamanda görmek benim de hakkımdır. Bu saydığın adamlarla ne halde olduğumuz ortadadır Onur ve Bosi dışında.. Yıldız oyuncu olmak farklı sonuna kadar mücadele etmek farklı
Zaten oyuncu odaklı sunum ve tanıtım filmi olmayacaktır. Boş yere kafa yoruyoruz
başarıya endeksli eleştiri yorumlar dışında forum yöneticisi bi arkadaş formayı tanıtacak futbolcu yok demiş arka sayfada ben böyle bir söylemin doğru olmadığı düşüncesindeyim, yıldız diye tabir edilen futbolcuların ne geçmişte nede gelecekte trabzonspora fayda sağlamayacağı ortadadır jaja veya yattara selçuk yada onur egemen glowacki trabzona geldiklerinde yıldızmıydı değildi ben takımda yıldız oyuncu falan görmek istemiyorum he getirebiliyorsan naniyi reusu mandzukici bunları bende isterim ama avrupadan emekli olmuş belli kariyerli futbolcular trabzona gelmesin 11 tane mustafa yumlu da aynı puanı toplar
@kanforfi
Kismen dediklerinize katiliyorum. Ana sanirim burda biraz konu baslindan cikiyoruz. Emekli futbolcu istemiyorsun ama Nani ismini saymisin. Görüsüme saygiliyim..... Sözüm sadece sana deyil, genel olarak konusuyorum.Benim özellikle türk taraftarlarinda birsey cok gözüme batiyor. Biz takimimizda oyniyan futbolcuyu herne sebepden dolayi sevmiyorsak yuhluyoruz, küfür ediyoruz , istemedimizi ap acik belli ettiriyoruz o futbolcuya. Son 10 yildir mümkün oldu kadar Eintracht Frankfurtun maclarini staddan izlemeye gayret ediyorum. Burdada bircok futbolcu bu takimda yetersiz kaliyor. Ama yuhlanacak yerine daha cok o kisiye atesli destek veriliyor. Sonucda sahada skoru deyisdirecek kisi onlar. Türk taraftar anlayisi avrupalidan cok uzakda. Bu takima Colmanda zamaninda katkisi oldu. Maloudanin ve Colmanin sosyal hesabina yapilan hakaretler kusura bakmayin ama Insan disi artik. Birde Istanbul basinin gaziyla kendi futbolcularimizi takimdan sogutuyoruz , inanilir gibi deyil. Konudan cikiyom yine )
Yorum