İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Galatasaray'ın formaları 135TL'den satışa sunulmuş ve lazer kesim yok. Futbolcuların fotoğraf çekimlerinin bir kısmında lazer kesim var ama onlar satışta olur mu bilmiyorum. 95TL'lik formaların yaka ve kolları farklı kumaş kalitesi de farklıdır büyük ihtimalle.
Yeni sezon formalarımızdaki kesimler, yırtmaçlar, yakalar, detaylar uzun yıllar hasret kaldığımız güzellikler içeriyor.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs fb reklamsız kalmaz en iyi teklifi bekliyorlar diyorsun ama Trabzonsporu küçümsüyorsun? biz de en iyi teklifi bekliyoruz merak etme sen..
bugün istesinler sıradan bir çok firma kuyruğa girer forma sponsorluğu için.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın formaları 135TL'den satışa sunulmuş ve lazer kesim yok. Futbolcuların fotoğraf çekimlerinin bir kısmında lazer kesim var ama onlar satışta olur mu bilmiyorum. 95TL'lik formaların yaka ve kolları farklı kumaş kalitesi de farklıdır büyük ihtimalle.
Yeni sezon formalarımızdaki kesimler, yırtmaçlar, yakalar, detaylar uzun yıllar hasret kaldığımız güzellikler içeriyor.
Geçen seneki formaların lazer delikleri ve t bantlı olanlarını tam 100 lira farkla satmıştı Galatasaray, üstelik formanın kumaşında bu iki unsur dışında herhangi bir fark da yoktu. 95 liraya satılan formalar tamamen düz polyester kumaştan üretilen taraftar forması.
Yorum
-
Mamelodi Sundowns
Formayı güzel gösteren model ve kesimi kadar renkleri de. Bu kez renklerimizi güzel gösterecek ve uzun zaman aynı şıklıkta giyebileceğimiz tasarımlarla buluştu formalarımız.
MÁLAGA'dan 110. yıllarına özel İnter tarzı forma
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[IMG]
Yarın bizim formalarımız çıktığında üçününde özel olması diye bir durum yok şimdiden söyleyeyim ( dünyada böyle bir uygulaması yok ). Çubuklu sadece Trabzonspor'a özel, beyazın kalıbından ve deseninden avrupada belli kulüpler giyebilecek, üçüncünün renginden ve renk uygulamasından başka yok ve onu özel yapan farklı uygulamalar var formada.
Ilk cümle ve ikinci cümleniz celiskili deyilmi?
Ilk cümlenizden anladim. 3Formada Ayni kalipdan designdan baska takimlarda giyecek, sadece renkler farkli olacak.
Ikinci cümlenizden anladim sadece cubuklu bize öz olup digerleri baska renklerle farkli takimlar kullanacak.Hani benmi yanlis anliyorum.?
Beni aydinlatirsaniz tesekkür ederim.
Yorum
-
Ali Fuat abinin uzun süredir ve özellikle son sayfalarda paylaştığı nike formalar arasında en kötüsü Gs'ın formaları gibi duruyor. Muhtemelen en çok giyecekleri iç saha forması olan sarı-kırmızının dizaynını pek beğenmedim, deplasman olarak gözüken beyaz da -öne reklam alacak olsalar da- sadelikten ziyade t-shirt gibi.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
galatasaray'ın çubuklu forması ligin en kaliteli formalarından neden bu kadar hor görüldü ki ? bizim çubuklumuz daha mı iyi olacakmış ?İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs fb reklamsız kalmaz en iyi teklifi bekliyorlar diyorsun ama Trabzonsporu küçümsüyorsun? biz de en iyi teklifi bekliyoruz merak etme sen..
Yorum
-
gaysenin formalarinin boyle kagit ustunde afili durduguna bakmayin. gsstoreda zakindan bi goz gezdirdimde. cok siradanBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum