Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
portekiz giyince özel, biz giyince özel olmuyor mu? Her sezon belli modeller çıkıyor onlar giyiliyor. Işin maliyet kısmını da gözönüne almalı değil miyiz?
ali abi bjk ile şikecilerin adidasla nasıl bir ilişkileri var merak ediyorum kumaşı adidastan alıp kendilerimi yapıyolar napıolar yoksa koca adidasın bjk ye kartal motifli fenerbahce ye pis taraftarının göğsünde bulunduğu formayı yapacak değil hakkaten özel forma giyorlar kendilerine has bunu nasıl yapıolar merak ettim?
bu seneki cubuklu gercekten bize özel. Hala cikarmadi baska bir takim o formayi. Diger ikisi cikti.
Ayni galatasaray gibiyiz bu sene, merak etmeyin
bu sene ilk defa gercekten "özel" bir forma giyecegiz.
abi özel özel diyip durmayın ya ne özelliği varmış özel demek o sene kimse giymeyecek demek deiğl bjk nin kartalı koydurduğu gibi BARCANIN YAKAYA KATALAN BAYRAGINI KOYDURDUĞU GİBİ koysun lar yakaya göğse nereyeyse bi hamsi figürü özel diyim
size 3.5 cm çuubuk kullandık formalarınız özel yok yaaa
ha özel forma filan istemiyorum nike tanda gayet memnunum dipnot
abi özel özel diyip durmayın ya ne özelliği varmış özel demek o sene kimse giymeyecek demek deiğl bjk nin kartalı koydurduğu gibi BARCANIN YAKAYA KATALAN BAYRAGINI KOYDURDUĞU GİBİ koysun lar yakaya göğse nereyeyse bi hamsi figürü özel diyim
size 3.5 cm çuubuk kullandık formalarınız özel yok yaaa
ha özel forma filan istemiyorum nike tanda gayet memnunum dipnot
öyle mantikmi olur. senin dedigin özel formayi ozaman herkez giyer. ona bakarsan armayi koy al sana özel o armayi kimse kullanamaz senden baska.
özel derken senden baska hic kimsenin giymedigi bir formadan bahsediyoruz. o modelden sadece sende olan bi formadan bahsediyoruz.
Ali Fuat abi bu forum için önemli bir insandır.En azından benim gözümden öyle.Kendisini ne gerçek hayatta tanırım ne de internet ortamında tek kelime sohbet etmişliğim vardır.Bu başlığın önemli bir yapıtaşı olmakla birlikte çoğumuzun da büyüğü sıfatıyla her zaman saygıyı hak ediyor.Lütfen laf kalabalığı yaratmak yerine tepkinizi düzgün bir şekilde dile getirin.
Bak bu da dogru sen de haklisin en iyisimi ozel takintisindan kurtulup
Gercekten guzel forma cikarmalarini beklemek
Ama sen dr kabul et bi hamsi figuru guzel olurdu;-)
bence hamsi figürü formanin sadeligini bozar, tabi nasil ve nereye yapilmasi önemli.
inan bana, bende hep özel forma demeyin diyip duruyordum. gecen seneki formaya bile özel diyenler var. yok efendim o renkte o formayi kullanan baska kimse yok. benim icin özel o demek degil.
ama bu seneki cubuklu kücük detaylarla filan bize özel gercekten. belki kalibi ayni olup yakasi baska olan bi forma olabilir. ama bizim bu forma baska hickimsede yok. yani ben görmedim simdiye kadar, cikacaginada inanmiyorum artik.
diger iki forma özel forma degil, cikti zaten baska takimlarda. ama en azindan katalogda olmiyan önüne gelenin alamadigi formalardan.
Yaptığın yorumlara dikkat et, haddini aşmana kesinlikle müsade etmem. Adam gibi eleştiri yapacaksan yapabilirsin ama hakaret ve terbiyesizlik yaparsan burada işin yok.
İlgili mesajları temizliyorum şimdi.
Lütfen ''saygı'' unutulmasın.. Her şeyden önce karşındakine saygı göstereceksin.
bence hamsi figürü formanin sadeligini bozar, tabi nasil ve nereye yapilmasi önemli.
inan bana, bende hep özel forma demeyin diyip duruyordum. gecen seneki formaya bile özel diyenler var. yok efendim o renkte o formayi kullanan baska kimse yok. benim icin özel o demek degil.
ama bu seneki cubuklu kücük detaylarla filan bize özel gercekten. belki kalibi ayni olup yakasi baska olan bi forma olabilir. ama bizim bu forma baska hickimsede yok. yani ben görmedim simdiye kadar, cikacaginada inanmiyorum artik.
diger iki forma özel forma degil, cikti zaten baska takimlarda. ama en azindan katalogda olmiyan önüne gelenin alamadigi formalardan.
Aynen ben de sadelikten tsort tarzi formalardan yanayim hamsi hayalim yakaya ufak bi motiff yoksa buyukce abartili bsey degil tabi formada yaka olayi onemli lille sari formadaki haki yaka gibi olaydi cok klas drurdu seneye insallah
Aynen ben de sadelikten tsort tarzi formalardan yanayim hamsi hayalim yakaya ufak bi motiff yoksa buyukce abartili bsey degil tabi formada yaka olayi onemli lille sari formadaki haki yaka gibi olaydi cok klas drurdu seneye insallah
Zevk meselesi...... Ben śahsen hamsi figürü koysalar formaya biyerimle gülerim.
Hamsi Trabzona öz anlarim ama Trabzonspora ne alaka ??? Hani bize Karadeniz Firtinasi derken duyduk yada Karadeniz Kaplanlari..... Trabzon Hamsileri hic duymadim :P
Yakasina yada ensesine siyah kurdele ile "2010/11 Adalet yerini bulacak" yaz, daha iyi olmazmi??
Zevk meselesi...... Ben śahsen hamsi figürü koysalar formaya biyerimle gülerim.
Hamsi Trabzona öz anlarim ama Trabzonspora ne alaka ??? Hani bize Karadeniz Firtinasi derken duyduk yada Karadeniz Kaplanlari..... Trabzon Hamsileri hic duymadim :P
Yakasina yada ensesine siyah kurdele ile "2010/11 Adalet yerini bulacak" yaz, daha iyi olmazmi??
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Olur tabiki turetilebilir ben bizimle ilgili aklima ilk gelen hamsi die direttim yoksa siyah kurdele firtina dalga kemence vs turetilebilir:-)
Yorum