Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhabalar,

Dün formaların hepsini giyip deneme şansım oldu. Onur'un yeni kaleci formaları dahil bütün formalarımızı giyip üzerimde denedim. Şortlarımızı konçlarımızı da gördüm tabii.

Ekonomik sebepler mi dersiniz, yeni anlayış mı bilmem; takımlar yeni sezon formalarını defilelerle değil, elektronik ortamlardaki basın bültenleri ile duyuruyor artık. Gözünüze çarpan bir forma lansmanı oldu mu bu yakında? Ben şu takım bizden önce defile yaptı diye görmedim henüz.

Çubuklu forma ile ilgili Nike'ın kulübe sunduğu taslaklar 7 çubukluydu ama giydiğim forma 9 çubuklu. Çubuklu efsane olur diyordum ama üçüncü forma da çok beğenilecek beyazla birlikte. Çubuklu forma maç günü ve halısahada giyilir ama diğer formalar günlük hayatta çok rahatlıkla giyilecek şıklıkta.

Kaleci formaları da satışta olacak. Forma satışları bayramda başlayacak. Tanıtım için bir hazırlık var ama netleşmedi.

Formalarla ilgili fikirlerimi paylaşıyorum her taraftar gibi, bazen yanlış anlaşılıyorum. Benimle ilgili önyargıları olanlar var -genelde başlığı sürekli takip etmeyenler oluyor- mesajlarımı yanlış anlıyor. Geçen sezon da bu sezonda ne yazdığımı ne dediğimi bilerek düşünerek yazıyorum.

Avrupa takımları veya Türk takımları ile kendimizi kıyaslıyoruz niye onlarda öyle de bizde böyle diye. Taraftarın kıyaslaması normal. Ama kendi gerçeklerimiz var ortada. Her takımın kendine özel durumu var. İşin kurumsal yönetim ve ekonomi kısmını bilmeden yapılan yorumlar eksik kalıyor ve bilmeden gerçeği ıskalıyor.

Forma satışı hem takımınızın görünen marka yüzü hem de sıcak para akışınızı sağlayan gelir kaynağımız. Kimse size veya herhangi bir takıma durup dururken para veya forma vermez. Karşılıklı ticari anlaşma yaptığınızda sözleşmede imzaladığınız şartları yerine getirmelisiniz ( iki tarafta ). Peki siz Trabzonspor'un kazanç sağladığı halde ödemelerini yaptığını veya düzgün yaptığını düşünebiliyor musunuz?

İstemek işin kolay yanı, yapmak kolay.

Burada yazılmaması gereken şeyler var. Bizim bilmemiz gereken şu taraftar için en ekonomik ve estetik olanını sunmak için çalışan, bizim duyarlılığımıza sahip bir ekip var. Trabzon ve Trabzonspor gerçekleri ile iş yapmak kolay değil ( bakınız her sezon yapılıp dağılan takımın durumu )

Formalarla ilgili sürpriz uygulamalar var, öyle yeni uygulamalar var ki -hangisi olduğunu söylememeyim- şu da olsa bu da olsa dediklerimiz karşımızda olacak.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bunlar hicmi yurtdisinda, gurbette yasayan taraftarlari düsünmez?
      millet tatile geliyo forma da almak icin, ve ne göriyoruz.... forma halene satisa cikmadi

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Üç formamızın da yakaları birbirinden farklı birbirinden güzel.

Forma satışı için başarı ve yıldız oyuncu şart.

Yorum

• Beko Barcelona'da

Yorum

• Formalarımızı gördüğünü söylüyorsun nasıl olduklarını başka takımlarım forma resimleri ile anlatabilirmisin?

Yorum

• Yani Ali Fuat abi böyle merakdan çatlıyoruz bari anlatda görmek için bekleyelim
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• allah rızası için diyecek duruma geldik artık...

Yorum

• Anladığımız kadarıyla lansman yapılmayacak internetten tanıtım yapılacak..

Yorum

• Arkadaslar biraz sabirli olun....Az kaldi....Formalar bayramda cikar diyor AFS abimiz... AFS abimizede bu kadar yüklenmeyin....

Aciklayamiyor iste....Ama baya ipucu verdi......Daha fazla bos bos yaygaraya gerek yok.....

Formalarin piyasaya ciktigi ilk dakikalarda ne olacagini/yasayacagimi simdiden sizlere aktarayim:

BIR COK ARKADAS " Bu ne bicim forma, bunlari mi cikarmislar.....Ben almam, cook cirkin.....Katalog ürünü...Bize niye özel forma yok" diyecek.....

Bunlara hazirlikli olun :-)
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar biraz sabirli olun....Az kaldi....Formalar bayramda cikar diyor AFS abimiz... AFS abimizede bu kadar yüklenmeyin....

Aciklayamiyor iste....Ama baya ipucu verdi......Daha fazla bos bos yaygaraya gerek yok.....

Formalarin piyasaya ciktigi ilk dakikalarda ne olacagini/yasayacagimi simdiden sizlere aktarayim:

BIR COK ARKADAS " Bu ne bicim forma, bunlari mi cikarmislar.....Ben almam, cook cirkin.....Katalog ürünü...Bize niye özel forma yok" diyecek.....

Bunlara hazirlikli olun :-)
                        Sonuna kadar haklısın abi birde ekleme yapayım bunları dedikden sonrada koşa koşa gidip alıcaklar bizim insanımız herşeyi çok iyi bilir ondan oluyo bunlar
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• BJK'nin formaları 129TL'den satılıyor.

Beşiktaş Milan'ın eski kalıp formasını giyiyor. Adidas başka hiçbir takıma yapmadığı bir kıyağı yapıyor Milan'a: forma yaptığı tüm takımların Adidas'a ait üç çizgisini aynı renk kullanırken Milan'da iki renk kullanıyor.

Galatasaray'ın geçen sezon giydiği formalardan sadece parçalı olan forma ona özeldi. Diğer formalarının kalıbından giyen başka takımlarda vardı. Katalogdan giymeyip özel forma yaptıran takımlar bu şekilde giyiniyor. Özel antreman kiti veya diğer ürünler hep para işi.

Formalarımız katalogdan değil niye ısrarla inanmak istemiyorsunuz çözemiyorum.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2014, 13:17. Sebep: pes

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• juventusun cubuklu formasi sanirim bizimkinin aynisi.......9 cubuklu
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Besiktas kadar renklerini kötü kullanan bi takim daha yok, hersene ligin en kötü formalari onlarda.
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X