Biz niye hala eski ürün giyiyoruz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Abicim merak ettiğim tek şey neyi kimden sakliyorsunuz Bayern Münih yeni sezon formasını geçen sene sonu giydi Barcelona real Madrid Juventus inter Milan psg gibi takımlar bizden daha mı vizyonu az takımlar tutturmusuz bi lansman olayı Gidiyoruz yani lansman dediginde de zeki yavru barış Memiş zeki ayvaz olacak çıkar formayı kit leri görelim sonra lansman mi yaparsın klasman mi yaparsın nabaysin yap iyice suyu çıktıİlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer muaamasının yanında şimdi bide Forma muamması çekicez anlaşıldı...TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Su renkler rezilliktir..Kimse yok oyle boyle demesin.Model konusunda bise demiyorum bileİlk olarak b:rolleyes:estrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ya bak macaristanin ferencvaros takimi yeni setten giyiyor.Juve barca falan demiyorum.Basiretsizligin fotografi bu....yAlCiN
Yorum
-
BUNLAR YENI ÜRÜN.....Nereden cikariyorsunuz eski ürün oldugunu????????????????
Inanmayanlar kataloga baksin....
01 April 14 - 19 März 16
Bazilari bu dünyaya sadece ELESTIRMEK ICIN GELMIS.......En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 14:56.TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Başka birşey beklemiyordum zaten.

Kırmızı-siyah-beyaz
Yorum