Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz niye hala eski ürün giyiyoruz?
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• tam tahmin ettiğim gibi gsnin eskilerini giyiyoruz her sene böyle antreman katalogsa formada öyledir geçmiş olsun
      seneye giyeceğimiz antreman kitleri gsnin bu sene giydikleri çok merak etmeyelim
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfer muaamasının yanında şimdi bide Forma muamması çekicez anlaşıldı...
        Abicim merak ettiğim tek şey neyi kimden sakliyorsunuz Bayern Münih yeni sezon formasını geçen sene sonu giydi Barcelona real Madrid Juventus inter Milan psg gibi takımlar bizden daha mı vizyonu az takımlar tutturmusuz bi lansman olayı Gidiyoruz yani lansman dediginde de zeki yavru barış Memiş zeki ayvaz olacak çıkar formayı kit leri görelim sonra lansman mi yaparsın klasman mi yaparsın nabaysin yap iyice suyu çıktı
        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Evet eski model antrenman ürünleri Başka birşey beklemiyordum zaten.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak b:rolleyes:estrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Su renkler rezilliktir..Kimse yok oyle boyle demesin.Model konusunda bise demiyorum bile
              Ya bak macaristanin ferencvaros takimi yeni setten giyiyor.Juve barca falan demiyorum.Basiretsizligin fotografi bu....
              yAlCiN

Yorum

• Yabancılardan sadece Malouda'yı görebildim. Fotoğrafı az daha düşük boyutta atsalarmış keşke.

Yorum

• Bu nedemek şimdi argadaşş antreman kitinden formaların ne olacağını çıkarabiliyormuyuz bilmiyorum bundan dolayı soruyorum net birşey olmadan hala muammayız o belli..
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Şu antreman ürünlerini görünce formalarla ilgilide pek ümidim kalmadı açıkçası

Yorum

• Antreman formalarının rezilliğni geçtim armadaki yıldıza bakın

Yorum

• İkinci takımı olan bck hayranı Başaran çok sevinmiştir kırmızı-siyah-beyaz olayına.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• formalar da bunlar gibi özel olur kesin siyah beyaz nedir ya kulübün rengini mi bilmiyor bunlar
                          arkadaşın dediği gibi macar takımı bile özel giyiyor biz de ğsnin eskilerini
                          buram buram profesyonellik! kokuyor büyük takıma yakışan hareketler
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• BUNLAR YENI ÜRÜN.....Nereden cikariyorsunuz eski ürün oldugunu????????????????

Inanmayanlar kataloga baksin....

01 April 14 - 19 März 16

Bazilari bu dünyaya sadece ELESTIRMEK ICIN GELMIS.......
                            En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 15.07.2014, 14:56.
                            TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                            TRABZON / AYASOFYA MAH.
                            HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Puahahahaah Kırmızı-siyah-beyaz La bi' yürüyün gidin la!
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• antrenman kitleri eski'lerdenmis...

merak etmeyin formalar yeni sezon. katalog degil. dedigim gibi forma 9 cubuklu, polo yaka, kollar cubuklu düz renk degil.
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X