Yanılıyor olabilirim ama bence formamız kesinlikle Ali Fuat abinin birkaç sayfa önceki mesajındaki forma. Bence resmen paylaşmış bizimle. Budur dememişş ama
Bilbao'nun formasına benzesin bir de formalarda V laser delikleri olsun yeter bana. Formaları gören biri bizi laser deliklileri konusu hakkında aydınlatabilir mi acep?
adidas milan 20 milyon euro nike inter 18 m e nike juventus 16 m e
macron napoli 8 m e nike roma 6 m euro macron lazio 3 m e
kappa sampdoria 1,6 m e nike verona 0.6 m e yıllık para verior artı ürünler filan acaba biz kaç alıyoruz
verona bile aldığına göre nike tan)
Bir kaç sayfa önce söylemiştim 0(sıfır).Bizim sözleşmemiz tedarik.Sponsorluk değil...Zaten o yüzden kaç yıldır ne bize özel forma oluyor ne de antreman kitleri güncel..
Bir kaç sayfa önce söylemiştim 0(sıfır).Bizim sözleşmemiz tedarik.Sponsorluk değil...Zaten o yüzden kaç yıldır ne bize özel forma oluyor ne de antreman kitleri güncel..
bi ara forma için bilgi almaya gittiğimde tanıdık abi hummel e geçebiliriz belki teklif yaptılar hem biraz para da vercekler demişti hatırlayan varsa yazmıştım buraya ama sonra ses çıkmadı biraz para dediğine göre nike hiç vermiyor galiba
bi ara forma için bilgi almaya gittiğimde tanıdık abi hummel e geçebiliriz belki teklif yaptılar hem biraz para da vercekler demişti hatırlayan varsa yazmıştım buraya ama sonra ses çıkmadı biraz para dediğine göre nike hiç vermiyor galiba
Barter usulü olabilir sponsorluk para almak önemli değil. Tedarik anlamı yanlış kullanılıyor tedarik olan kulüpler ürünlere para ödüyor.
Sen ürünlere para ödemiyorsun Nike reklamları statta ve kulüpte yer alıyor. Para alıp almadığımızı bilmiyorum ama bence alıyoruz.
Tedarik alan yani kullandığı ürünlerin ücretini ödeyen kulüpler az çok belli. Kulüplerin resmi sitelerinden bile anlaşılır sitenin sponsor kısmında forma markası bulunmayan kulüpler ürünlere para ödeyenler diye düşünüyorum Eskişehir, Kasımpaşa bunlardan..
Antreman kitleri henüz dağıtılmadı. Arka sayfadaki Yusuf'un giydikleri üzerindeki Türk Telekom logosundan da anlaşılacağı üzere yeni değil.
Antreman kitlerini idari menejer ve hoca seçmiş.
Antreman kitleri 'seçildiğine' göre yine eski kitlerden veya katalogdan olduğu anlaşılıyor.Bu arada bildiğim kadarıyla takım yarın toplanıyor.Hangi hoca seçmiş Halilhodzic mi Hami mi ?
Antreman kitleri 'seçildiğine' göre yine eski kitlerden veya katalogdan olduğu anlaşılıyor.Bu arada bildiğim kadarıyla takım yarın toplanıyor.Hangi hoca seçmiş Halilhodzic mi Hami mi ?
İdari menejer ile Hami seçmiştir diye tahmin ediyorum. Vahid Hoca dünyanın bir ucundan bu konularla ilgilenmeye zaman bulamamıştır.
Yorum