Tanıtımı geç yapmamız merak uyandırma isteğinden çok beceriksizlik gibi geliyor bana. Kulüpte ne düzgün ki bu düzgün olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman şöyle bir anlaşma yapalım.
çubuklu ve beyaz forma sır olarak kalsın madem.
ama insanları rahatlatmak için 3. formayı paylaşın
forumu ziyaretçiye kapatın.
buradaki herkes te yemin etsin kardeşim kimseye söylemicem diye.
en güzel çözüm bu bence
nası fikir ?
Allah belamı versin kimseye söylememBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtımı geç yapmamız merak uyandırma isteğinden çok beceriksizlik gibi geliyor bana. Kulüpte ne düzgün ki bu düzgün olsun
Yorum
-
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım. Her şeyin iyisi güzeli olsun istiyorsak az sabır.
Yorum
-
İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olursa olsun da şu takımımızın logosu artık dikişli olsun. Bıktık yapıştırma logonun yıpranmasından.
Armalarımız formalarla birlikte geliyor ve nakışlı, başka bir arzunuz?
Başlığın sadece son sayfasının son mesajına bakanlar arka sayfalarda paylaşılanları kaçırıyor.
Yorum
-
ne yönetimmiş be arkadaş...teknik direktör sürpriz ,transfer sürpriz,formalar sürpriz...neymiş şov yapacaklarmış...kendi şovlarının içinde kaybolup gidecekler.yine mal gibi bakakalan biz olacağız...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yönetimmiş be arkadaş...teknik direktör sürpriz ,transfer sürpriz,formalar sürpriz...neymiş şov yapacaklarmış...kendi şovlarının içinde kaybolup gidecekler.yine mal gibi bakakalan biz olacağız...
Yorum
-
Futbolcular tatilde, takım henüz bir araya gelmedi, yapılması muhtemel yıldız transferleri var, forma tanıtımı güzel olsun istiyor TS Club yönetimi. Bu yıl formalar geç geldi, organizasyon tanıtım işleri sayfayı yenilemek için F5'e basmak kadar kolay olmuyor ne yazık ki... diye yazacaktım vazgeçtim. Banane ya, isteyen istediğini düşünmekte serbest
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEpeydir ya başlığı takip etmiyorsun ya da formaları yakından hiç görmedin.
Armalarımız formalarla birlikte geliyor ve nakışlı, başka bir arzunuz?
Başlığın sadece son sayfasının son mesajına bakanlar arka sayfalarda paylaşılanları kaçırıyor.
Teşekkür ederim bilgi için. Son sezon nakışlı çıkmış. En son 12-13 formalarda hala yapışkanlı idi ben orada kaldım halen.En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 10.07.2014, 19:10.
Yorum
-
Sadece A takım değil Trabzonspor'un malzemesini kullanan ilgilenmesi gereken takım sayısı fazla. 1461'in idman ürünleri A takım ile aynı olmayacak elbette.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum