BMN'yi insanlar oluşturuyor. Her başlığın bir düzeni olsun istemenin neresi kötü. Forma ile ilgili bilgi almak isteyen biri neden başka şeylerle karşılaşsın. Elmalarla armutları karıştırmayalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN'yi insanlar oluşturuyor. Her başlığın bir düzeni olsun istemenin neresi kötü. Forma ile ilgili bilgi almak isteyen biri neden başka şeylerle karşılaşsın. Elmalarla armutları karıştırmayalım.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi burda elma ile armut durumu yok ama. Bu başlığı ilk oluşturulduğundan beri az çok takip eden bir üyeyim. Bu konuda gerek amatör tasarımlar olsun, gerek diğer takımların formaları olsun hepsine yer verildi ilk günden beri.
Ama en önemlisi saygı ve samimiyet olsun.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eintracht Frankfurt
Yorum
-
Respect!
"Üslub-u beyan, ayniyle insandır."
Formalar çıkınca görürsünüz.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Üslub-u beyan, ayniyle insandır."
Formalar çıkınca görürsünüz.
Yorum
-
İrtifa çok önemli,
Her insanın irtifası, her insanın anlayışı ve seviyesinin aynı olmasını beklemek mümkün değil,
Ben bu başlığa sıklıkla Ali fuat abinin paylaşımlarını okumak, göndermiş olduğu görsellere bakmak için girerim.
Bu başlıkdaki tartışmasız en rafine bilgiler kendisine aittir.
@the_storm_boy kardeşimize ise,
Eğer bir nebze bu meslekde kariyer yapmak istiyorsan, Ali Fuat abiye saygı duy ve onun etik değerlerini örnek al...
Veyahut alma...
Yorum
-
Mevzu, makam ve muhataba göre nasıl bir üslup kullanılması gerektiğinden habersiz olan insanlar, gönül çamlarını ard arda devirdiklerini farkedemezler.
“Sana katılmıyorum” demektense, “Şu görüşünüze katılıyorum. Bu hususta ise şöyle düşünüyorum” demek daha makul değil midir?
Tabii her insan nezaket gösterilmeye layık değildir. İma ve ironilerle, en azından sükûtla, nezaketten anlamayanların ağızlarının payını vermek de bir inceliktir.
Nezaketsizliğin muhtemelen iki sebebi vardır. Birincisi tecrübesizliktir. Kime, neyi, nasıl beyan edeceğini bilmeyen insanlar, çoğu zaman nazik olamazlar. Bunun izalesi kolaydır. Sağlıklı bir eğitim ve medya yoluyla, insanlarda iletişim ve nezaket şuurunu geliştirmek mümkündür. Sosyal münasebetlerde, örnek şahsiyetlerin davranış ve beyanlarına da dikkat çekmek, bu tecrübe ve hassasiyeti kazandırmaya yardımcı olabilir.
İkinci sebep gururdur. Her diyalogda kendisini “buyurma”, karşısındakini de “arz etme” makamında gören bir kişideki gariplik hemen sezilir. Bu hiyerarşiyi kurmasını beceremeyince kullandığı tevazu taktiği de sakil kaçar, zira tevazuya niyet edilmez, mütevazi olunur. Olmadan görünmeye çalışılırsa yapmacıklık doğar.
Başkalarını hor görme müptelası olan bir insan ise ne mütevazı olabilir ne de nazik. Bu hastalıktan kurtulmak pek kolay değildir, zira gururun madeni kalp zaafıdır.
Tasarım, neyi, nerede ve nasıl kullanacağını bilmeyi gerektiriyor. Söz de öyle.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum