Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle güzel temiz bir çubukluyu çizer misin görelim bir?
    Dün gece paylaşmıştım arka sayfada kaldı herhalde

Yorum

• Biliyormuş gibi yapıyor ama bilmiyor, yanıltıyor. Dikkate almayın.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biliyormuş gibi yapıyor ama bilmiyor, yanıltıyor. Dikkate almayın.
        Duyumları çiziyorum kesin biliyorum diye bir şey yok yanılabiliriz sonuçta duyum aldığımız insanlarda bilerek yanlış bilgiler verebilirler.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün gece paylaşmıştım arka sayfada kaldı herhalde
          Abi o kalitesiz sanki ya. Renkler uymuyor çubuklar biraz değişik felan
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biliyormuş gibi yapıyor ama bilmiyor, yanıltıyor. Dikkate almayın.
            Abi gözünü seveyim kaç çubuklu olduğunu söyle sende kurtul bizde kurtulalım
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @the_storm_boy ; Bu çalışmalarını TS Club markasının basım işlemleri için kaale almaması oldukça olağan. Kusura bakmazsan bir tasarımcı olarak görüşlerimi bildirmek isterim. Tasarımlarının hiçbiri basıma uygun çalışmalar değil. Renk-Tipografi gibi bir tasarım çalışmasını oluşturan objeleri içermiyor. Renk konusu açıkçası facia. Dijital ortamda kullanılan renkler baskıya geçerken değer kaybeder. Yani bu tasarımları içeren renk kodlarını ortalama %20 değer kaybı ile zihninde canlandır. O canlı bordo-mavi renklerin (Trabzonspor'un renk tonajları gibi durmuyor) baskıda facia çıkacaktır ki bu şu an ilk incelem sonucunda üstün körü yorumum. Tabii bunlar teknik meseleler belki bir profesyonel yardımı ile halledilebilir. Şahsen benim için en önemli kısmı tasarımın bir anlam ifade etmesi. Mesele paylaştığın görseldeki ilk çalışman neyi anlatıyor ? Ya güller içerisinde olan ? 4 veya 5 ? Sana nacizane tavsiyem dribbble, behance gibi tasarım platformlarında kaliteli tasarımcıların çalışmalarını incelemen. Sana epey şey katacaktır. Bu arada çalıştığın program bana Photoshop gibi gelmedi. Photoımpac programından çalışmalara daha çok benziyor. Doğru mudur ?

Trabzonspor için yapılması planlanan logosu başta olmak üzere her türlü materyali izin almadan (ticari amaç gütmeden) kullanabiliriz kanısındayım. Aksi taktirde görsel algı olayı olan tasarımda " - bak burada logo varmış gibi hayal et" gibi üçüncü sınıf tasarımcı anlayışı ile ortaya kaliteli işler koyamayız.

Nacizane yorumlarımdır.
              Yorumlarınıza katılıyorum ben yaptımla bu işler olmuyor. Bende doktorum )

Yorum

• Tasarım iyi olsada korsan korsandır

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet o atkı tasarımlarını ben yaptım milletde beğendi alanda aldı. Emeğimize değer verildi alındı. Hatta bir tanesi Onur Kıvrak a bile hediye edildi. Hadi buyrun gidin TS logosu kullandım diye beni mahkemeye verin. Tek yaptığımız şey Trabzonspor' u ve hakeden futbolcuları sevmek. Atkının yeni versiyonunuda yaptım hayret onu paylaşmamışsın. Dur ben paylaşayım beyfendi.

TS Club böyle yapsında milletde alsın arkadaş. Yeter artık adam gibi güzel ürünler görmek istiyoruz. Bi beyaz tişörtün üstüne kocaman TS logosu koymakla tasarımcı olunuyorsa ben onları 10 a katlar 5 le çarparım hadi kendinize iyi bakın.

Burda da Onur' a giden atkı. Onur dedi mi bize neden benden izinsiz yaptınız filan Adam mutlu olmuş be, belkide kendisine taraftarı tarafından yapılan ilk özel ürün... Anlayamazsınız bizim içimizdeki sevgiyi. Bilip bilmeden boş boş konuşursunuz.
                Sonuçta korsan ürün olmuş sen iyi niyetle yapmış olabilirsin. Düğünlerde de havaya eğlence diye ateş açılıyor insanlar ölüyor, Sonuç değişmez Yaptığın Korsanlık

Bu arada bende doktorum

Yorum

• İlk olarak Suat Saruhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yorumlarınıza katılıyorum ben yaptımla bu işler olmuyor. Bende doktorum )
                  Görende tasarımlar basıldı renkler hiç güzel çıkmadı bütün taraftarlardan şikayet alındı zanneder. yaw he he...
                  En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 14:47.

Yorum

• Bu arada Ts ürünleri gerçekten çok pahalı bari cocuk ürünlerini ucuz yapsalar. Bir sürü cocuk var birine alsan digerine almasan olmuyor, bu sefer kimseye almıyoruz kaybeden cocuklar ve Ts oluyor. Bebek ve Cocuk ürünlerinde indirim istiyoruz. Kim görüşüyor ve halleşiyorsa TS yönetiminden lütfen bunu iletsin.

Bu arada bende doktorum

Yorum

• Yorum

• Burası Nike başlığı değil mi ? Bazıları hala kendi reklamı peşinde. Yapılan tasarımlarını TS yönetimiyle paylaş.

Yorum

• Bu arada tasarımlar ve cevaplar çok örtüşüyor hahahaahaha

Yorum

• İlk olarak Suat Saruhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burası Nike başlığı değil mi ? Bazıları hala kendi reklamı peşinde. Yapılan tasarımlarını TS yönetimiyle paylaş.
                            Size mi soracağım neyin nerde paylaşılacağını?

Yorum

• BMN yönetimine sor, burası Nike başlığı git Ts yönetimine sun ne sunacaksan, Korsan reklam yeri değil burası

Yorum

• Kimin nerde neyi yazacağına bu kadar karışmayın bence, insanları biraz özgür bırakın.

Böyle yapa yapa eski forumu mumla arar olduk.

Bu kafa ile BMN her geçen gün kan kaybediyor maalesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X