Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeko 4 yıl boyunca Barça'nın sponsporu olcakmış
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Forma tanıtımının forma sponsorluğu ile ilgisi alakası yok. Forma lansmanı programlanma aşamasında, çıkış tarihi henüz netleşmedi.
Her duyduğuna inanma, her duyduğunu yayma.
Yorum
-
-
[QUOTE=a f s;1919633321]Mehmet Hocam bize işin futbolcu ve teknik adam gözüyle değerlendirmesini yapabilir misiniz? Taraftar gözüyle bakıyoruz hep olaya, işin yönetim boyutu var, ticari boyutu var bir de futbolcular açısından değerlendirsek.
Spor malzemeleri sadece tasarım olarak değil kumaş teknolojileri olarak ta epey gelişti. O markanın modelin futbolcuya hissetirdiği rahatlığı da önemli. Kendi adıma şortsuz asla futbol oynayamam, şortta hareketlerimi kısıtlamayacak uzunlukta olmamalı. Trabzonspor'un maç şortlarındaki hafifliği görünce idman şortlarını giymeyi bıraktım.
Görüşüme önem verdiğine teşekkür ederim.
Futbolcu açısından bakınca, ki belkide en önemli noktalardan biri budur, şunu diyebilirim:
Futbolcular rahatlığa önem verdiği kadarda görselliğede önem veriyorlar!
Eski malzemeler ile şimdiki malzemeler arasında dağlar kadar fark var!
Son yıllarda çalıştığım kulüplerin biri ERIMA, biri PUMA, biride NIKE malzemeleri kullanıyorlardı!
NIKE açık ara önde! Futbolculara sorarsanız rahat 80% NIKE der!
Tepeden tırnağa herşeyiyle malzemelerde 10 numara!
Önümüzdeki sezon çalıştıracağım takımın NIKE malzemeleri kullanması şahsen beni sevindirdi.
Benim sevmediğim, beğenmediğim tek nokta. Kramponun renkleri. Ama bu tüm markalarda aynı!
Krampon dediğin siyah olur arkadaş!!!Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Mehmet Hocam futbolcuların yaşlarına ve onlara ikon olarak gösterilen oyunculara bakınca renkli krampon tercih etmeleri doğal gibime geliyor. Halı sahalardaki malzemelerden dolayı kramponlar siyahlaşıyor. Her zevke uygun seçenekler fazlasıyla var artık.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumhurbaşkanı adayları bile açıklandı bizim formaların tipi açıklanmadı, sızma bile yok, tiyo bile yokO kadar paylaştık beyaz formayı.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNot: Kalıp eskidir ve bordo mavi yerler gerçekte yer değiştirebilir ben sadece tahmini olarak çizdim.
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları şahsen görmedim duyumları çiziyorum.#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum