Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @ Afs, bizim yeni sezon formalarimiz hakkinda bilginiz var mi?
    <<< Avatarımda gizli

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      <<< Avatarımda gizli

Cozemedim, bir kac ipucu verseniz?

Yorum

<<< Avatarımda gizli

afs avatarında gizlı olan çapraz çubuklu desen mi? yoksa gri siyah tonlarımı?
        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          afs avatarında gizlı olan çapraz çubuklu desen mi? yoksa gri siyah tonlarımı?
          Gizli olan: "Ben konuşmam, bekleyin görün."
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Tabiki bekleyip göreceğiz, ne yani kulüpten bilgi mi sızdırmasını istiyorsunuz?
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gizli olan: "Ben konuşmam, bekleyin görün."
              ben konusmam bekleyin görün yazan adam avatarımda gizli ip ucu ip sonu ıvır zıvır diyerek bizi ti ye alıyor diyorsun yani :?
              TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• bu arada dundee united ın siyah formasını bize uyarlasalar taraftar olarak kan çıkarırız herhaldi ne dandik forma diye

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Off şu formaya bak keşke olabilse :P

işte forma budur. arma ve yıldız budur işte..
                  Arma ve yıldız işte böyle büyük yapılmalıdır.
                  çok güzel, çok şık..

Yorum

• Bizim formalr ne zaman çıkacak..

Yorum

• Kimseyi ti'ye aldığım oyaladığım yok. Anlaşılamamanın daha kötüsü yanlış anlaşılmak!

Başlığı sürekli takip edenler ne demek istediğimi anlıyor. Diyeceğimi gayet net kaç defa söyledim.

Ne kulüpte çalışıyorum ne de bu konularda yetkiliyim. Bilgilerimi sağdan soldan değil doğrudan birinci kaynaktan işin yetkililerinden alıyorum. Buradaki her sade Trabzonspor taraftarı gibi kulübümüz için en iyisi ve en güzeli olsun istiyorum, hepsi bu kadar. Formalarla ilgili de ipuçlarını da verdim kaç kere.

Ticaretle uğraşanlar bilir, bazı şeyler mahremdir, söylenmez; Formalarla ilgili her duyduğumu, gördüğümü paylaşmayışım o makamlara ve Trabzonsporumuza olan saygımdan.

Futbolcular tatilde taraftara tatil yok, dünya kupasına bakın. Formalar hazırlanıyor az kaldı.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Kimseyi ti'ye aldığım oyaladığım yok. Anlaşılamamanın daha kötüsü yanlış anlaşılmak!

Başlığı sürekli takip edenler ne demek istediğimi anlıyor. Diyeceğimi gayet net kaç defa söyledim.

Ne kulüpte çalışıyorum ne de bu konularda yetkiliyim. Bilgilerimi sağdan soldan değil doğrudan birinci kaynaktan işin yetkililerinden alıyorum. Buradaki her sade Trabzonspor taraftarı gibi kulübümüz için en iyisi ve en güzeli olsun istiyorum, hepsi bu kadar. Formalarla ilgili de ipuçlarını da verdim kaç kere.

Ticaretle uğraşanlar bilir, bazı şeyler mahremdir, söylenmez; Formalarla ilgili her duyduğumu, gördüğümü paylaşmayışım o makamlara ve Trabzonsporumuza olan saygımdan.

Futbolcular tatilde taraftara tatil yok, dünya kupasına bakın. Formalar hazırlanıyor az kaldı.
                        abi ne zaman tanıtılır bi onu söylesen
                        Biz dar sokaklarında
                        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni formalarımız hayırlı olsun
                          Bende ilk gördüğüm an bunu yazacaktım Bu seneki formalarımızı ispanyadan malaga giymişti. Yine İspanyadan bi takımın giymeyeceği ne malum ?
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende ilk gördüğüm an bunu yazacaktım Bu seneki formalarımızı ispanyadan malaga giymişti. Yine İspanyadan bi takımın giymeyeceği ne malum ?
                            3. renk kullanacak mıyız ? asıl sorun burada.
                            Yani yaka ve kolları kastediyorum.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3. renk kullanacak mıyız ? asıl sorun burada.
                              Yani yaka ve kolları kastediyorum.
                              Güzel bir konuya temas ettiniz
                              Umarım kullanırlar, çünkü çok yakışıyor çubukluya beyaz..
                              Geçen sezonki çubuklunun(?) kollarına beyaz eklenseydi bambaşka bir forma olabilirdi.

Ayrıca Ali Fuat abinin bahsettiği V'ler de var formada.

Yorum

• Tahminimce bilbao tarzı bir çubuklu, PSV tarzı bir beyaz forma veee Fransa tarzı bir lacivert-mavi formamız olacak
                                Tahmin sadece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X